Feb
14

Romanttista viikonloppua

by Sofia   -   in Random

Aivan ihanaa ystävänpäivää! 

Teettekö jotain erityistä ystävänpäivän kunniaksi? Me taidamme viettää ihan rauhallista koti-iltaa, olen ajatellut ilahduttaa tyttöjä ystävänpäivään liittyvillä piirretyillä. Voisimme katsoa ainakin Anniina Ballerinan ystävänpäiväjakson. Ehkäpä myöhemmin tuonne sohvalle voisi käpertyä katsomaan jotain romanttista aikuisten leffaakin ( ehkäpä jopa lasillinen pinkkiä kuohuvaa kädessä). Mikä on sinun suosikki romanttisista komedioista tai muista rakkausleffoista?

Tässä vielä pari sydämellistä linkkivinkkiä…

Kun työpöytääsi tai kotiasi kuitenkin nyt koristaa ystävänpäiväkimppu, niin täältä löydät muutaman vinkin leikkokukkien hyvänä pitämiseen.

Jos aiot leipoa tänään jotain söpöä, niin miten olisivat nämä suloiset ystävänpäiväkeksit?

Tai entäs nämä donitsit? Sydämenmuotoiset donitsit voisi ostaa vaikkapa valmiina ja lisätä tekstit niiden päälle pikeerillä.

Jos unohdit ostaa ystävänpäiväkortin jollekin sinulle tärkeälle, niin täältä ehdit vielä printata suloisia kortteja.

Kaikkein pienimmät sormiväri-ikäisetkin osaavat tehdä hienoja sydänkortteja tämän ohjeen avulla.

Näistä pienistä korteista pidin todella paljon . Nekin saa printattua näin viimehetkellä.

Meidän tytöt veivät päiväkotiin pikkuisille ystävilleen ja opettajilleen nämä kortit (ilman lahjoja) jotka printtasimme paksummalle paperille. Ensi vuonna aion olla aikaisemmin hereillä ystävänpäivän kanssa ja toteuttaa dagis opeille tämän mielestäni tosi kivan ja hyödyllisen pienen lahjaidean.

Täällä ja täällä vielä edellisvuosien ystävänpäivävinkkejä ja viimevuotiset ystävänpäiväjuhlat.

Aivan erityisesti haluaisin toivottaa hyvää ystävänpäivää omille rakkaille ystävilleni, uusille, vanhoille ja yhdelle jonka löysin taannoin uudestaan lukiovuosien jälkeen! Kiitos kun minulla on teidät  !

xoxo

Lattemamma 

Are you a valentine´s kind of a person? I´m a sucker for romance but I love the fact that here in Finland valentine´s is actually called the “friendship day”. We celebrate by sending sweet cards and little presents to our dearest friends. But it´s also quite common to celebrate it with ones true ( or puppy)  love too. Above you will find some useful links for printable cards, sweet treats and tricks for keeping alive those roses you received for valentines. Have a love filled weekend .

p.s. Tuo yli vuoden vanha kuva tytöistä on yksi lemppareistani. Siinä korostuu mielestäni suloisesti juuri näiden kahden välinen suhde. Jo juuri vuoden täyttänyt Purkka ja vajaan kolmen vuoden ikäinen Hattara olivat sellaisia supsuttajia ja hihittelijöitä.

8 COMMENTS
|
10,204 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ Romanttista viikonloppua „
Ansku, on February 14, 2014

Ihana tuo kuva!! Ja kiitos taas linkkivinkeistä. Taas hyviä joita hyödyntää muulloinkin kuin ystävänpäivänä 🙂 Mulla on piiiiitkästä aikaa vapaa viikonloppu, joten nyt olemme vain kotona ja otamme rennosti. Tänään herkutellaan hyvällä ruoalla ja täältä saatujen reseptien herkuilla 😉 Kaikkea suloista ystävänpäivään ja viikonloppuunne!

Sofia, on February 16, 2014

Kiitos Ansku ja nauti vapaapäivistä!

HoO, on February 14, 2014

Suloisia linkkivinkkejä! Kiitos. Jospa ensi vuonna sitten, hih! 😀
Meilläkään ei juuri juhlita, mutta muutama söpöily pääsi esille 😉
Ihanaa ystävänpäivää!

Sofia, on February 16, 2014

Kiitos HoO! Ja samoin!

Siiri, on February 15, 2014

Hei! Ihana blogi sulla!
Osaatko antaa vinkkiä hyvistä matkarattaista kaupunkilomalle? Peg Peregot on harkinnassa mutta epäilyttää mukulakivillä ajelu niiden pienillä pyörillä. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Sofia, on February 16, 2014

Kiitos Siiri! Meillä on Maclarenin matkarattaat ja ihan olen ollut tyytyväinen. Pienet pyörät on niissäkin ja mukulakivilläkin on tyytyväisenä menty. Luulisin, että Peg Peregot on myös erinomaiset. Itselle matkarattaissa tärkeintä oli kepeys ja se, että ne kulkevat helposti mukana. Noihin meillä on ruumaan laitettava pyörillä varustettu matkakassi ( saman merkkinen) ja on toiminut erinomaisesti.

Johanna, on February 16, 2014

Täältä myös ääni Maclarenin matkiksille. Meillä on Maclarenin Questit ja niille tuo pyörillä varustettu suojakassi esim. lentokonetta varten. Hyvä setti, rattaat ovat suoriutuneet yllättävän pahoista maastoista hyvin ja kassi on ollut kätevä juurikin pyörien ansiosta.

Siiri, on February 18, 2014

Kiitos vinkeistä, täytyy käydä vielä kierroksella kaupoissa!

Leave a comment
name
email
url
message