DIY projects,  Party planning

My funny valentine part 1.

Ystävänpäivä tulee tänä vuonna mielestäni jotenkin aivan yllättävän nopeasti. Sehän on jo ensi viikon torstaina! Meidät on kutsuttu silloin viettämään hyvän ystäväni kolmekymppisiä, joten omia ystävänpäiväjuhlia en järjestä tänä vuonna. Mutta paljon kivoja ideoita on tullut haalittua ympäriinsä internetin ihmeellisestä maailmasta. Olemme sopineet ystäväni kanssa, että pari päivää ennen ystävänpäivää askartelemme tyttöjen kanssa kortteja ja ehkä jotain muutakin pientä kivaa. Ajattelin kuitenkin jakaa kanssanne muutaman ystävänpäiväidean jo nyt, jotta halukkaat ehtivät niitä toteuttamaankin.

Mielestäni tämä sydänranneke oli suloinen idea. Ohjeet ja tuon printattavan kuvan löydät täältä hart & sew blogista. Kuvat lainattu samasta paikasta.
Olisiko kiva saada suukkoja ja sydänpallo ystävänpäiväkortissa? Kuoreen voisi sujauttaa vielä vähän sydänconfettia. Tähän ohje ja printattava taustakuva löytyy täältä Studio DIY blogista.
Jos ystäväsi on teen juoja niin tämä Martha Stewartin idea voisi sopia hänelle.
Oman rakkaan voisi lähettää aamulla töihin mukanaan kuppi hyvää kuumaa kahvia ja iso annos yhtä kuumaa rakkautta. Voit printata tämän take away-kupin “reunuksen” itsellesi aina yhtä ihanan Eat Drink Chic blogin sivulta.
Aamuista puheenollen. Mitäs jos aamun aloittaisi vaikka sydänpannareilla. Tai ihan tavallisilla joiden päälle askartelisi tällaisen hienon sydämen. Ohjeen löydät The Sweetest Occasionin ihanasta blogista.
Jos olet ajatellut antaa ystävälle jotain suloisia herkkuja, miksi et printtaisi tavalliseen paperipussiin Twig & Thistlen sivuilta ystävänpäivätoivotusta.
Myös tämä printti pussiin löytyy Twig & Thistleltä. Nämä kävisivät hyvin myös pieniksi kiitoslahjapussukoiksi ystävänpäiväjuhlien päätteeksi.
Jos haluat antaa ystävänpäivälahjaksi jonkun lahjakortin, tässä voisi olla siihen sopiva pohja. Voit printata sen itsellesi Elegance & Enchantmentin sivulta.
Jos sorminäppäryys on vahvuutesi, niin tässä olisi hyvä ohje ystävänrannekeiden tekoon hienolla sydänkuosilla. Honestly… WTF blogista.

Ensi viikolla vielä luvassa lisää ideoita mm.ystävänpäiväkortteihin, ystävänpäiväkukkiin ja leivonnaisiin.

Sydämellistä viikonloppua, ehkäpä törmäämme sunnuntaina pulkkamäessä!

Lattemamma

p.s. Jos sinulta meni nämä ohi tällä viikolla niin maanantaina oli uiskentelevia ankkoja ja pikku luistelija. Tiistaina vietettiin Runeberginpäivää runollisissa ja herkullisissa tunnelmissa. Keskiviikkona toivuimme vatsapöpöstä. Toipilaspäivästä kirjoittelin torstaina jolloin teimme mm. puuhelmistä kaulakorun.

4 Comments

 • Lumo

  Hauskoja idoita.

  Oman ystävänpäivänäi vietän Pariisissa, mutta tiiviisti työn merkeissä. Illalla sentään menen komean ja hauskan muotisuunnittelijan kanssa syömään.

  Omalle kullalle tuon yleensä aina ystävänpäiväviikolle ajoittuvalta messumatkalta jotain sydänsuklaata “lohdutukseksi”.

  • Sofia

   Moikka Citymami,
   tosi kiva kun jätit jäljen! Pannarit ei ole koskaan huono idea, kermavaahto kuulostaa hyvältä lisältä!
   Täytyykin tästä seuraavaksi suunnistaa blogiisi kurkkaamaan, kiitos kutsusta :).
   Lattemamma

Leave a Reply

Your email address will not be published.