Feb
7

Toipilaspäivä

by Sofia   -   in Random

Meillä meni eilinen päivänä toipilaina vatsapöpöstä parannellessa tyttöjen kanssa. Sellaiset päivät joina ei enää pötkötellä koko päivää peiton alla, mutta ei oikein jaksa vielä uloskaan lähteä, vaativatkin jo hieman aktiviteettejä.

Hankin jo viimevuonna Alex and Alexasta tämän Melissa & Dougin puuhelmisetin jolla voi tehdä koruja…

… askartelimme silloin Hattaralle oman korun ja se on ollut yksi mieluisimmista “asusteista” (tuon otsalla olevan puisen merenneitokaulakorun lisäksi)… (pikku Pocahontas tässä lomailee saaressa riippumatossa viimekesänä)

… niinpä päätimme vihdoinkin pujotella pikkusiskolle oman korun.

Nyt on molemmilla nimikkokorut ja saimme myös mukavaa tekemistä aamupäiväksi.

Lattemamma tarvitsi piristävän appelsiinisoodan jäillä pelastamaan pahimmasta olotilasta.

Kirjojen lueskelu sängyssä sopii erinomaisesti toipilaspäiviin…

… jotain myös vasta puhumaan harjoittelevalle Purkalle ( tuo villit pallot on muuten oivaltava kirja ja Hattarakin valitsee sen usein yhdeksi iltasatukirjakseen, kannattaa ehdottomasti tutustua)…

… pelailu sopii myös hyvin tällaisiin päiviin. Muistipeleissä otamme useimmiten mukaan vain osan korteista, jotta peli ei olisi liian monimutkainen kolmevuotiaalle. ( Purkka saakin sitten leikkiä lopuilla korteilla, niitä on kiva pakata pieneen laukkuun ja kuljetella ympäriinsä…)

Eikös olekin aikas herkullinen versio muistipelistä? Olen ostanut sen ulkomailta, valmistajan löydät täältä.

Päikkäriaikaan katselin Voguen syyskuun numeron rakentumisesta kertovan mielenkiintoisen dokumentin The September Issue. Välillä on ihan kiva karata (edes visuaaliseen) aikuisten maailmaan täältä pienten syliin kiipeilevien reppanoiden keskeltä…

Lattemamma

p.s. huomenna luvassa sydämellisiä juttuja… varaslähtö ystävänpäivään siis.

2 COMMENTS
|
5,240 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Toipilaspäivä „
Selina, on February 7, 2013

Pikaista paranemista <3

Tuo September Issue on muuten todella mielenkiintoinen dokkari. Näin sen Apple TV:ltä joku vuosi sitten ja se kyllä teki vaikutuksen. Anna Wintour on niin mielenkiintoinen nainen, joka on luonut todella upean uran. Oli myös ihmeellistä nähdä miten iso projekti yhden lehden tekeminen on ja miten paljon kulissien takana tapahtuu. Vähän ehkä erilaista kuin suomalaisessa aikakauslehtien maailmassa…! (Tai ainakin eri mittakaavassa toimitaan.)

Sofia, on February 7, 2013

Kiitos ihana Selina! Täällä voidaan jo onneksi huomattavasti paremmin. Tykkäsin myös dokkarista tosi paljon ja vaikka tietääkin kuinka paljon työtä yhden lehden muotijutunkin takana on, niin tosiaan on vielä isommat kuviot Voguella pyöritettävänä. Erityisesti yllätti Anna Wintourin vaikutus kaikkeen muuhun kuin itse lehteen.

Leave a comment
name
email
url
message