Sep
3

Just a nother day in the kitchen

by Sofia   -   in Interior design

I though I would just share a few pictures from my kitchen. The way it looks on an ordinary day ( before the evenings cooking bien sûr). And tomorrow some more… with a bit more pink flare as I found a few cute things in Stockholm last weekend.

Kun luen blogeja, haaveilen usein ihan tavallisista arkisista sisustuskuvista. Aina en kaipaa sen kummempaa sisältöä tai aihetta. Silti omaa blogia kirjoitellessa mietin usein, että tuskinpa ketään nyt kiinnostaa mitä minun jääkaapistani löytyy ( vaikka minua aina kiinnostaisi ihan hurjasti mitä ihmisillä on jääkaapeissaan!) tai miltä keittiöni näyttää arkisena aamuna kun sattuu olemaan vapaapäivä ja aurinko paistaa hennosti ikkunan takana. Tänään siis muutama arkinen kuva meidän keittiöstämme, ei sen suurempaa agendaa.

Käytetyt ryppyiset keittiöpyyhkeet…

Aurinkoista syyspäivää!

Lattemamma

12 COMMENTS
|
10,034 VIEWS
|
Partager sur Facebook
12 comments on “ Just a nother day in the kitchen „
Jenni, on September 3, 2014

Aivan ihana tämän päivän juttusi. Arki on niin parasta! Rakastan sitä tunnetta, kun pyykkikone pyörii, ruoka porisee hellalla ja saan imuroida tai muuten vain siivoilla rauhassa. Oikein hauskaa keskiviikon jatkoa!

Sofia, on September 3, 2014

Oi kiitos Jenni ja se todella on paras tunne <3!

Katariina Laitinen, on September 3, 2014

Huomenta!

Olin juuri kommentoimassa eilistä postaustasi siitä, miten mukava on lukea arkisista asioista. Arjen luksuksesta, siitä, että kotiaskareiden tekemisen voi tehdä mukavammaksi pienillä asioilla. Ja sitten huomasin tämän päivän aiheen jatkavan juuri samalla linjalla.

Arkiset aiheet ovat kaikkea muuta kuin tylsiä, koska arki on sitä jokapäiväistä elämää ja siitä voi tehdä toimivan ja antoisan pienillä asioilla. Kuten juuri tuo pyykkien silittäminen Laura Ashleyn tuotteilla. Itse en pidä silittämisestä, mutta pieni arjen luxus inspiroivilla tuotteilla saa minut silittämään joskus…

Ja arkinen postaus jääkaapin sisällöstä ja keittiöaskareista ovat ihan parhaita. Itse olen kovasti kiinnostunut tällä hetkellä crock pot-ruokien esivalmisteluista (kirjoitinkohan nimen edes oikein). Miten saada arki kiireineen rullaamaan sujuvasti laadusta tinkimättä.

Eli juuri tällaisia postauksia on kiva lukea.

Mukavaa päivää Sinulle!

T. Katariina

Sofia, on September 3, 2014

Kiitos ihanasta kommentista Katariina <3!!!

Suvi, on September 3, 2014

Ihanan näköinen keittiö! Kuule mistä tuo valkoinen vaahtosammutin on hankittu,upea yksilö ja sopisi meidän vitivalkoiseen keittiöön:)

Sofia, on September 3, 2014

Suvi, kiitos! Ja vaahtosammutin on Iso-Roballa sijaitsevasta Smyygistä. Niillä on aika monia värejä. Ostin veljelleni makean mattamustan ja olisi siellä vaikka vaaleanpunaisiakin. Teille myös ihan kokovalkoinen, jossa siis metalliosatkin valkoisia.

Ansku, on September 4, 2014

Voih, tuo teidän keittiö on vain niin…täydellinen! <3 Ihana postaus jälleen kerran, sillä kuten muutkin ovat jo kommentoineet, niin sitä arkeahan me elämämme päivästä toiseen, ja kun siitä tekee pienillä asioilla vähän suloisemman, niin se arki tuntuu mahtavalta 🙂

Sofia, on September 5, 2014

Kiitos ihana Ansku!

Ita, on September 4, 2014

I love how everything looks so organized.
My counters are always empty because I can’t manage to keep it all so organized.
Good job! :))

Sofia, on September 5, 2014

Ita I think my husband would be the happiest man if our counters were empty.

Lily, on September 8, 2014

Onpas ihanan kauniita ja inspiroivia kuvia 🙂 Itsellä kiinnittyi huomio noihin hyvännäköisiin tiski- ja pesuharjoihin, hih. Lisäksi himoitsen tuota valkoista blenderiä ja suolamyllyä 😀
Aurinkoisia syyspäiviä ja lisää tällaisia kuvia 🙂
Terv. Lily

Sofia, on September 8, 2014

Oi kiitos Lily!

Leave a comment
name
email
url
message