Sep
18

Tuulahdus raikasta syystuulta

by Sofia   -   in Interior design

Sain todella mieluisen yhteistyöehdotuksen uudelta LANGØ home sisustustekstiilimerkiltä. Mallistossa oli nimittäin aivan ihania pellavalakanoita mitä herkullisimmissa väriyhdistelmissä. Vaikka olenkin fanaattinen mankeloitujen tai silitettyjen lakanoitten ystävä niin pidän kovasti pellavalakanoista. Uudenkarheina ne ovat ihanat, mutta muutaman pesun jälkeen ne muuntuvat juuri täydellisen pehmoisiksi, mutta silti niissä on jännä tekstuuri ja miellyttävän vilpoinen nukkua. Pellava mielestäni paranee siis ajan myötä käytössä. Ja vaikka pellavalakanat ovatkin täydelliset sellaiselle joka ei niin välitä silittelyhommista, niin itse silitän nekin, ainakin aina tyynyliinat. Pellava on miellyttävä materiaali myös sileänä. LANGØ homen mallistossa oli myös kauniita neuletyynyjä ja torkkupeittoja, juuri sopivia syksyiseen hetkeen kun ulkona puhaltaa raikas syystuuli ja sisällä voi siemailla vastapuristettua omenamehua lämmitettynä kanelitangon kanssa. Jotenkin näen silmissäni kauniin harmaan valkean puutalon ja puista putoilleita omenoita pihamaalla usvaisessa aamussa. Vaikka meillä ei kumpaakaan noista ole, niin mieluusti meilläkin nukutaan ihanissa pellavaisissa lakanoissa. Erityisesti kun harmaa-vaaleanpunainen väriyhdistelmä sopii aivan täydellisesti lastenhuoneen sisustukseen.

LANGØ home haluaisi tarjota Lattemamman lukijoille 25 % alennuksen sisustustekstiiliostoksista, mutta aivan uusi sivusto ei ole vielä ihan valmis ja alekoodia ei saatu liitettyä vielä joten alennuksen saa lähettämällä tilauksensa sähköpostilla osoitteeseen info@lango-home.fi ja laittamalla tilaukseen koodin Lattemamma.

Toivon sinulle aurinkoista ja kuulasta syyspäivää!

Lattemamma

Blogimerkintä on toteutettu yhteistyössä LANGØ homen kanssa. Näet blogissani ainoastaan sellaisia yhteistyöjuttuja joista itse pidän ja jotka sopivat Lattemamman blogin tyyliin. 

2 COMMENTS
|
10,647 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Tuulahdus raikasta syystuulta „
Tintti K, on September 19, 2014

Kiiiiitos loistavasta vinkistä, vaaleansinen tyyny ja peitto ovat ihan prikulleen, mitä olen ollut etsimässä! Se on muuten hassua, kun mielessä on tarkkaan mitä haluaisi ja etsii, vaikkei oikeasti osaisi ideaa tarkasti kuvata. Ja sitten yhtäkkiä törmää jossain juuri siihen täydelliseen tuotteeseen ja tajuaa, että juuri tuota olen etsinyt! 🙂 Toivottavasti sävy on luonnossa juuri tuo kuvan välittämä, ehkä jopa vähän minttuun taittava vaaleansinen.

Kivaa viikonloppua!

Sofia, on September 19, 2014

Tintti K, siis ihan uskomatonta. Olin juuri lukemassa blogiasi ja ihastelin niitä Flatteredin ballerinoja joita olin katsellut Ett Hemmissä alkukesästä ja innostuin, että niitä saa Rizzosta, koska siellä Tukholmassa ei silloin ollut kokoani. Ja sitten täällä odotti sinulta kommentti! Hassua. Ja toivottavasti tosiaan peiton ja tyynyn sävy on oikea. Muista laittaa tilaus sähköpostilla niin saat vähän alennusta. Ihanaa viikonloppua!

Leave a comment
name
email
url
message