Sep
17

Bubble gum bauble

by Sofia   -   in Good things for kids

Purkan ja Hattaran synttäreihin on vielä hetki aikaa, mutta juhlamekot ovat jo valmiina. Olen ottanut tavaksi kuvata tyttöjä joka vuosi samalla sohvalla syysomppujen kanssa. Kuvista on hauska seurata tyttöjen kasvua. Tänä vuonna laitoimme kuviin päälle nämä uudet asut jotka äitini ystävätär on meille ommellut. Tässä muutama kuva täydellisistä purkan pinkeistä asuista. Tosin Purkka ihastui niin kovasti Hattara mekkoon, että hänelle teetetäänkin nyt sitten samanlainen synttärijuhlia varten.

Hattara aivan ihanassa mekossaan. Mekko on uskomattoman hienosti ommeltu vuorineen kaikkineen ja niin kaunis luonnossa. Se sopii myös tulevaan synttäriteemaamme hyvin.

Purkalle olin alunperin suunnitellut laittavani tämän suloisen hameen ja kaulukset, mutta hän toivoi kovasti samanlaista mekkoa kuin siskolla, joten sellainen teetetään myös hänen koossaan.

Molemmille tytöille tulee myös rusettipäähineet. Niitä voi pitää myös kaulassa.

Omppukuvistakin tuli hauskoja ja niistä todella huomaa, että tytöt ovat kasvaneet vuodessa hirmuisesti. Erityisesti Hattarasta on tullut suloinen ja reipas iso tyttö ja todella huolehtivainen ja kannustava isosisko. Purkkakin on toki kasvanut vuodessa kovasti, mutta on onneksi vielä aika pikkuinen. Tosin hänkin on jo ottanut tavaksi viedä lautasestaan roskat roskiin ruokailun jälkeen ja laittaa lautasen sen jälkeen itse tiskikoneeseen. Hän on niin suloisen ylpeä pienistä saavutuksistaan ja toki olemme mekin ( vaikka lautanen pitääkin vielä huuhdella uudestaan hänen peräänsä). Olemme kyllä onnekkaita kun tytöistä on tullut niin hyvät ystävykset ja Purkka ihaillen seuraa isosiskon esimerkkiä.

My mother´s friend made these lovely lovely outfits for the girls. They are to be worn on their birthday party. Bubble Gum loved her big sisters dress so much we ended up ordering one for her too. Are these not just lovely? Girly and cute but without being too much of either. 

Lattemamma

p.s. Asut on siis tehnyt äitini ystävätär joka on aiemmin tehnyt meille myös noita irtokauluksia. Häneen voi olla sähköpostitse yhteydessä ( eva(at)kajander.net ) jos haluat teettää samanlaisia asuja.

p.p.s. Kaulukset ja kaulukset.

12 COMMENTS
|
7,056 VIEWS
|
Partager sur Facebook
12 comments on “ Bubble gum bauble „
siiriS, on September 17, 2014

onpa ihanaa kun kaikki elämänne on täydellistä. itse sitä katkeroituu kun kotona on rakas lapsi, jolla sairaus joka ei koskaan parane. Sitä aina toivoo, että nämä purkka/hattara-äidit tajuaisivat kuinka onnekkaita ovat, eivätkä pitäisi itsestään selvänä esim. lapsen terveyttä, muuta huolensa kullakin.

Sofia, on September 17, 2014

Hei siiriS ja kiitos kommentistasi. Ensinnäkin olen todella pahoillani puolestasi vaikka emme toisiamme tunnekaan. Toisekseen olen erittäin kiitollinen kaikesta mitä olen elämässäni saanut, mutta ei varmastikaan koskaan kannata pelkän blogin perusteella muodostaa kuvaa ihmisen “oikeasta” elämästä. Kaikki ei välttämättä aina ole ihan sitä miltä se lukijan tulkinnan mukaan näyttää ja voit uskoa, ettei minunkaan äitiyteni ole ollut täysin vailla huolta. Toivon sinulle paljon voimia kohdata vaikeuksiasi arjessa ja tarkoitan sitä todella.

malviina, on September 17, 2014

Aivan ihastuttavia kuvia! Taas tulee se oma lapsuus mieleen kun äitini niitä mekkoja ompeli. Ihanaa että itse tehdyt ovat arvossaan, mekot ovat todella kauniita. Kuvistasi huokuu sellainen ajaton tunnelma johon on ihana karata sillä jokaisellahan meistä on omat huolemme ja murheemme kannettavanamme eikä kenenkään elämä ole kiiltokuvaa. Eikös tämän blogin yksi teema ollut juuri se haaveilu?
Kiitos ihanasta blogista!

Sofia, on September 18, 2014

Kaunis kiitos malviina! <3 Tällä tosiaan on tarkoitus olla kepeä ja hieman vaaleanpunaisten unelmien värittämä tunnelma.

Ita, on September 17, 2014

Omg!! Too cute! And so soft

Sofia, on September 18, 2014

Thank you Ita!

Täti Ruskea, on September 17, 2014

Todella kaunis mekko!

Sofia, on September 18, 2014

Kiitos Täti Ruskea!

Ansku, on September 18, 2014

Ihania kuvia täällä taas! Tuo mekko on todella kaunis. Tulee ihan mieleen lapsuusajat, kun mullakin oli aivan ainutlaatuisia, ommeltuja mekkoja. Voi niitä aikoja! Aurinkoista syyspäivän jatkoa sinne! 🙂

Sofia, on September 19, 2014

Sinulle myös Ansku!

Laura, on September 18, 2014

Onpa söpöt mekot tytöillä. Minusta on ihana aina lukea näitä pinkkejä tyttöjen juttuja blogistasi, kun itselläni on poikia.

Itse ainakin luen lifestyle blogeja ylipäätään niiden kepeyden ja positiivisuuden takia. Huonoja uutisia tulee vastaan kaikista muista kanavista yllinkyllin. Oman poikani menehdyttyä olisin halunnut huutaa tuskani koko maailmalle. Kohdatessani myöhemmin saman kokeneita ymmärsin, että kaikkien pitää kahlata omat surunsa läpi. Pitää osata myös nauttia elämän iloista, isoista ja pienistä.

Olikohan se Raakel Lignell, kun sanoi jossain haastattelussa, että ei pidä kadehtia niiden ihmisten iloja, joiden suruja ei tunne. Kaikkia asioita ei tarvitse jakaa blogissa, eikä elämässä muutenkaan. Kiitos kuitenkin Sofia, kun jaat näitä mukavia asioita. Minä ainakin nautin näiden hattaraisten juttujen lukemisesta ja mahdollisuudesta kurkistaa pienten tyttöjen maailmaan.

Sofia, on September 19, 2014

Voi Laura, kiitos aivan ihanasta kommentistasi <3

Leave a comment
name
email
url
message