Sep
30

Chapped lips

by Sofia   -   in Good things for kids

Kun vähän viileämpi ilma edes vihjailee tulostaa, niin Hattaran huulet rohtuvat heti. Useamman talven olemme jo rasvailleet huulia ahkerasti. Ongelmaksi muodostuu usein se, että rasvaa tekee mieli nuolla huulilta ja silloin myös suun ympäristö rohtuu. Otimme nyt kokeiluun taas yhden tuotteen, L´occitanen Mom & Baby Balmin jossa on 40% karitevoita ( She Butter) ja tämä vaikuttaa todella hyvältä. Tuote on täysin mauton ja hajuton, joten se ei ainakaan houkuta erityisesti nuolemaan huulia. Se on ihanan rasvaista, mutta pehmeää ja levittyykin hyvin huulille. Rasva ei ole niinkään huulirasvaksi tarkoitettu vaan paksummaksi yleisvoiteeksi oikeastaan mihin vain vauvalle ja äidille, mutta käy erinomaisesti kuiville huulille ja suun ympäristöön, sekä vaikkapa todella kuiville käsille.  Tuote on 45 % luomua ja 40 % reilun kaupan tuote. Mukavana lisänä tuote tulee suloisessa pakkauksessa, joten Hattara säilyttää sitä mielellään yöpöydällään.

Onko teillä suosikkeja kuiville huulille? Joku vannoo oliiviöljyn nimeen ja toinen vain Eight Hour Creamin. Mikä on sinun salaisuutesi?

Cotton Candy has had dry and chapped lips every winter. We are often trying different things so the situation would not get really bad ( as when she sucks her lower lip in cold weather the skin around her mouth gets really red and dry too). Now we found this Shea Butter balm from L´occitane and it seems to be working really well. There is no scent or taste so it does not encourage licking the lips. It´s “creamy” and slides on skin very easily. It has a velvety texture and it is great on dry hands or other dry spots on skin. As a bonus the package is cute too and Cotton Candy keeps it on her bed side table. What is your great secret against chapped lips?

Have a great day!

Mukavaa päivää!

Lattemamma

p.s. Tämä on ikisuosikkini L´occitanelta ja tällä kertaa ostin tytöille jostain supertarjouksesta testiin myös tätä suihkugeeliä. Siinä oli aivan ihana persikan tuoksu.

11 COMMENTS
|
8,856 VIEWS
|
Partager sur Facebook
11 comments on “ Chapped lips „
Mape, on September 30, 2014

Minun suosikkituotteeni kuiville huulille on ollut jo vuosia punainen Bepanthen, toimii minusta paremmin kuin Elisabeth Ardenin eight hour cream…

Anna, on September 30, 2014

Apteekin Bepanthen (suosikkini on sininen) on kaikista paras, testattu on monia!

Jatta, on September 30, 2014

Täytyypä kokeilla ja voi, kuinka ihana pakkaus…:)
Mun ehdoton suosikki on kanssa ollut jo vuosia Bepanthen (sininen), joskin pakkaus ei ole niitä kauneimpia 😉

Ihanaa tiistaita!

Laura, on September 30, 2014

Ostin Stockmannilta Kiehl’sin Baby Lip Balmin, joka on myös hajutonta ja mautonta. Huulirasva päätyikin kyllä omaan käyttööni, kun ajattelin tytön olevan sittenkin vielä liian pieni (alle 2-vuotias).

Kiehl’sin huulirasva vaikuttaa todella hyvältä (olen itse huulirasvojen suurkuluttaja ja testannut monia merkkejä)! Ehkä talven pakkasten tullen täytyy tytölle hakea vielä oma rasva, sillä en halua, että hän käyttää kanssani samaa jos huulirasva levitetään suoraan tuubista huulille.

Lumo, on September 30, 2014

Nyt käytössä on Pariisista apteekista ostamani Bioderman huulirasva. Pehmeän rasvainen, mutta ei tahmea.

Rasvaan nykyisin vuoden ympäri huulet ja vähän ympäriltäkin ennen nukkumaan menoa, eivätkä ne olekaan enää rohtuneet samalla tavalla kuin takavuosina. Estää ehkä myös huulenympärysryppyjen muodostumista?

HeidiKoo, on September 30, 2014

Bepanthen on lääkerasva, ei sovellu jatkuvaan käyttöön. Monet apteekin tuotteet ovat bensateollisuuden sivutuotteilla kyllästettyjä, ja soveltuisivatkin paremmin moottoreihin 🙁
Karitevoi, mehiläisvaha, oliiviöljy ja kookosöljy kosteuttavat luonnollisesti. Valitettavasti Kiehlsin huulirasvoissa näyttää olevan mm Petrolatum -nimistä ainesosaa, joka kuivattaa huulia entisestään…

Anna, on September 30, 2014

Eight hour cream on ainoa mikä toimii. Valitettavasti…Bebanthenit yms. kokeiltu, eivät auta.

Johanna, on September 30, 2014

Olen töissä lääketeollisuudessa ja käytän oman firman voidetta, joka on itse asiassa tarkoitettu nenän limakalvojen hoitoon. Lapsille en toistaiseksi ole joutunut käyttämään mitään, mutta nyt näyttää siltä, että esikoinen on ruvennut nuoleskelemaan huuliaan siihen malliin, että voidevinkit voivat kohta olla tarpeen…

Hanna, on October 1, 2014

Minun vinkkini rohtumista vastaan on huulten rasvauksen lopettaminen. Minäkin oli huulirasvakierteessä, mutta onnistuneen vieroituksen jälkeen en tarvitse enää huulirasvoja. Joskus nuhassa tms. saatan sipaista vaseliinia.

JohannaKoo, on October 2, 2014

Itsekin käytän suht vähän huulirasvaa mutta tarvittaessa se on ehdottomasti Blistex Lip Relief Cream (se pieni tuubi). Monien kokeilujen (ja pettymysten) jälkeen palaan aina tähän tuotteeseen. Käy hyvin myös nuhassa nenänpieliin, jos on niistämisestä iho ärsyyntynyt.

Sofia, on October 2, 2014

Kiitos paljon kaikille hyvistä vinkeistä!

Leave a comment
name
email
url
message