Sep
29

Uuteen viikkoon

by Sofia   -   in Random

Purkka syö hattaraa. Voitteko kuvitella, että tämä on vain puolikas hattara. Pyysimme heitä jakamaan yhden hattaran kahdelle lapselle ja silti ne olivat näin valtavat.

Toivottavasti viikonloppusi oli ihana! Me pidimme vähän pidemmän viikonlopun. Perjantaina kutsuimme kummitytön äiteineen meille lounaalle ja leikkimään. Ikisuosikki pasta pesto maistui kaikille. Höpötellessä poltin vahingossa pinjansiemenet niitä paahtaessani, mutta korvasimme ne cashew pähkinöillä joita onneksi oli kaapissa ja hyvää tuli. Voin siis suositella. Cashew pähkinät ovat huomattavasti edulisempiakin kuin pinjansiemenet. Lauantaina nautimme syysauringosta Linnanmäellä. Viimeiset poniratsastukset, karusellit ja hattarat ilahduttivat koko perhettä. Illalla pääsimme vielä ystävien luokse valmiiseen pöytään ja söimme kauden viimeiset ravut. Nyt voikin sitten hyvillä mielin heittäytyä kohti lähestyvää Lokakuuta. Sunnuntai-iltana lasten mentyä nukkumaan lasken itselleni usein vaahtokylvyn. Sytytän kylpyhuoneen täyteen kynttilöitä ja rentoudun täysin ennen uuden viikon alkua. Mitä sinä teit viikonloppuna?

Yritän ehtiä ottamaan tällä viikolla muutaman sisustuskuvan, nimittäin uudet verhot ovat saapuneet ja ainakin itse pidän niistä ihan hirmuisesti! Luvassa on myös lapsiperheen arkiruokaa lohesta ja mahdollinen ratkaisu kuiville huulille.

I hope you had a wonderful weekend! Ours was filled with cotton candy, carrousels, friends, sunshine, bike rides and Astrid Lindgren´s movies. Friday night the girls took a bubble bath in candle light as my mom had bought them pink peppermint scented candles they wanted to try out. I ended the week in the same note on Sunday although my candles were not pink. But I like to relax in a hot bath with a cup of tea before the new week begins.

Syystunnelmia alkavaan viikkoon,

Lattemamma

p.s. Vielä ehdit osallistua arvontaan!

2 COMMENTS
|
6,747 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Uuteen viikkoon „
Täti Ruskea, on September 29, 2014

Kiva viikonloppu teillä takana! Tuosta on hyvä laskeutua syystunnelmiin. Meillä vietettiin perjantaina hieman ennakkoon pikkupoikien yhteiset kaverisynttärit legopoliisiteemalla. Lauantaina kävin ostamassa muutaman pikkuvaatteen pian syntyvälle vauvalle sekä ystäväni kanssa muutamassa sisustusliikkeessä. Esikoisella oli kilpailut ja kuopuksella nousi kuume. Eilinen meni pesää rakentaessa sitä tahtia, että luulin jo lähteväni synnyttämään. No nyt on vauvan sänky valmiina, kaikki lakanat pestyinä ja silitettyinä. Pienet vaatteetkin on pesty, mutta odottavat vielä silittämistä. Sitten on hoitopöytäkin tarvikkeineen valmiina. Sairaalakassin pakkasin illalla, vauvan osuus vielä puuttuu. Täytynee hoitaa ne tänään ja sitten vain jatkaa odottelua rauhassa. 😉 Syystunnelmia viikkoonne!

Sofia, on October 2, 2014

Oi Täti Ruskea, ihania viime hetkiä ja odottelen jo vauvauutisia! <3 <3 <3

Leave a comment
name
email
url
message