Sep
26

Onnen aiheita

by Sofia   -   in Random

Viimeaikoina onnelliseksi on tehnyt…

My happy thoughts of lately…

A cook book written by a lovely lovely friend of mine. I had the privilege to be at the book launch party last Friday and I´m so proud of her achievement. She is a person who is filled with light and laughter. She is truly inspiring and on top of that she can cook and write so well this book will take you on a culinary journey around the world with stories from her childhood to her friendships and her modeling days. We spent one lovely winter working together as models in South-Africa. She is also a fabulous photographer and she took some of my favorite portfolio photos of me one night on a beach at dusk. But the photos in this book are taken by her fiancée Frederico Ruiz.  I highly recommend this book! ( for now it´s only in Finnish but I´m hoping they will publish it in English too as it´s the language it was originally written in)

Aivan ihana ystäväni Vera Jordanovan uusi keittokirja. Suosittelen tätä kirjaa sydämeni pohjasta. En pelkästään herkullisten reseptien vaan myös ihanien tarinoiden takia.

I love these photos but to me that photo of Vera on the upper right corner is just so “her” .

Pretty cards and wrapping paper. I love wrapping gifts and finding pretty things to do it with makes it even more fun. My go to spot in Helsinki is Papershop and I found these lovely items there for the wedding present for last weekend…

Suloiset paketointitarpeet häälahjaa varten Papershopista.

The natural beauty shop Jolie was kind enough to send us a refill of our favorite kiddo beauty products. I really like their store as it´s very stylish and has a calm atmosphere but I don´t mind receiving packages either. Especially as they come packed like this one…

Jolien liike on ihana, mutta myös postipaketissa saapuvat tuotteet ovat aivan hurmaavia. Pidän kovasti loppuun asti mietityistä brändeistä.

I was grocery shopping last Friday at Stockmann´s and came across these super cute marshmallows. And I obviously could not resist them. Just to have them in the kitchen…

Suloiset vaahtikset. Kuka nyt ei tulisi näin makeista väreistä iloiseksi.

And last… sometimes we need to watch a funny movie or a silly tv program cuddling on the sofa drinking some ginger beer and nibbling on potato chips. Especially if there has been dancing till dawn the night before. It´s practically mandatory. These yummy but rare treats are from Punnitse ja Säästä. They opened a new shop on Etelä-Esplanadi 22. It´s very spacious and has a great selection.

Ihan höpsöjä pieniä onnen aiheita taas. Onnelliseksi on toki tehnyt myös ihan oikeat ihanat asiat elämässä. Takkatulen rätinä sateisena iltana ( eikö olekin ihana tunne kun kävelee sateisena iltana kotiin ja katselee kuinka ikkunoissa palaa lämpöisenä valot ja sitten saapuu omaan pesäänsä ja voi tuijotella takkatulta teekuppia kädessään hautoen), isot illalliset perheen ja lähisuvun kesken, pienet ballerinat vaaleanpunaisissa asuissaan ja kohta viisivuotias joka on ihan itsekseen yhtäkkiä oppinut yhteenlaskua. Minulle on myös kiikutettu luonnosta löytyneitä suuria aarteita, jo punaiseksi värjäytyneitä lehtiä. Ihana, ihana syksy!

Toivon sinulle tunnelmallista viikonloppua!

I´m wishing you a cozy weekend and I will see you here next week!

Lattemamma

p.s. Muistathan ottaa osaa eiliseen arvontaan!

10 COMMENTS
|
9,589 VIEWS
|
Partager sur Facebook
10 comments on “ Onnen aiheita „
susannaf, on September 26, 2014

Kiitos suosituksesta! Kirja on ollut kovasti tapetilla menneenä viikkona ja taidanpa tänään sitten kierähtää kirjakaupan kautta kotiin hakemassa viikonloppulukemista. Kaunista ja onnellista syysviikonloppua!

Sofia, on October 2, 2014

Kiitos susannaf!

malviina, on September 26, 2014

Panin merkille tuon keittokirjan kun ensimmäisen kerran törmäsin siitä kirjoitettuun juttuun. Ihan parasta on kun reseptien väliin on kirjoitettu tarinaa. Yksi tuon kategorian suosikeistani on Mireille Guilianon Ranskattaret eivät liho. Siinä ei tosin ole kuvia, mutta teksti on sitäkin mehukkaampaa! Eli ostoslistallani on ehdottomasti tuo Vera Jordanovan kirja 🙂

Sofia, on October 2, 2014

malviina suosittelen!

Johanna, on September 26, 2014

Ihania juttuja taas ;-). Mä rakastan ginger beeriä ja salt and vinegar -perunalastuja, joita syön salaa, koska olemme miehen kanssa sopineet, että perunalastuja ei meillä syödä…Kirjoituksestasi tulikin mieleeni, että tyttöjen Sophie-shampoot ja muut ovat aivan loppu, koska en ikinä muista ostaa niitä lisää. Mukavaa viikonloppua, me olemmekin tyttöjen kanssa kolmestaan kun mies lähti metsästysreissulle.

Sofia, on October 2, 2014

Johanna, mitä te nyt tuolaista menette sopimaan :D? Mulla on myös joku ihme rakkaussuhde kaikenlaisiin inkiväärijuomiin. Lisäilen sitä smootheihinkin aina…

Mikko, on September 27, 2014

Mahtava kirja 😉 Hyvä!

Sofia, on October 2, 2014

Mikko se on ihana!

Ita, on September 27, 2014

Will definitely check out the cookbook. I definitely judge a cookbook by the photos 🙂

Sofia, on October 2, 2014

Ita, me too!

Leave a comment
name
email
url
message