Random

Ihana kasvohoito ja arvonta

Rakastan erilaisia hoitoja spa-hemmotteluista akupunktioon. Pidän kunnon hieronnasta ja hellivistä vartalohoidoista. Kun ystäväni kutsui minut klinikalleen testaamaan hänen kasvohoitoaan, en tietenkään voinut kieltäytyä. Mikäs sen ihanampaa kuin puhtoinen tunne kasvoilla hoidon jälkeen. Ja sen tunteen tämän hoidon jälkeen todella saavutinkin. Ystäväni tekee HydraFacial hoitoja laitteella joka ensin kuorii ihon ( maitohappobakteeria apuna käyttäen), sen jälkeen puhdistaa ja lopulta vielä kosteuttaa. Laitteessa oli muovinen pää jonka alipaineella imetään ihosta epäpuhtauksia ja hoidon lopuksi iholle laitetaan vielä oman ihotyypin mukainen hoitoampulli. Oma ihoni sai todella tarpeellisen annoksen kosteutusta. Hoito oli täysin kivuton, toisin kuin joskus mekaaninen kasvojen puhdistus, eivätkä kasvoni punoittaneet sen jälkeen. Sen sijaan iholle jäi puhdas, mutta pehmeä tunne.  Parasta hoidossa onkin ehkä juuri se, että sen jälkeen voi vaikka meikata suoraan ja palata töihin. Hoito kesti puoli tuntia, joten sinne ehtisi vaikkapa ruokatunnilla.  Tämän kasvohoidon jälkeen ei tosin kannata rynnistää jumppaan, lenkille tai saunaan. Hoitoa suositellaan kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Itselläni on herkkä ja kuiva iho, mutta tämä sopi ainakin minulle erinomaisesti. Ihana Pia varoittelikin, että hoitoon saattaa jäädä koukkuun ja minulle taisi käydä juuri näin. Ystäväni ei ole kosmetologi vaan esteettinen sairaanhoitaja joten hoitotila ei ole Spa-ympäristössä vaan KL sairaalan tiloissa. Huone oli silti oikein miellyttävä ja valkoinen. Ja Pia on aivan hurmaava!

Parasta on kuitenkin se, että myös joku teistä pääsee kokeilemaan ihanaa kasvohoitoa! Arvon siis yhden hoitokerran Pian luona KL sairaalassa Helsingissä. Olet mukana arvonnassa jättämällä kommentin tuohon alle. Arvonta päättyy viikon kuluttua, eli 1.10 klo. 24.00. Pialla on myös tarjous kyseisestä hoidosta Lokakuun loppuun saakka. Hoito maksaa normaalisti 96 € ja nyt 65 €. Löydät Pian yhteystiedot täältä. edit. Arvona on päättynyt.

Kaunista päivää,

Lattemamma

 

 

71 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.