Oct
8

It´s vanilla!

by Sofia   -   in Random

Pohdin blogissani lähes viikoittain pieniä onnen aiheita elämässä. Sellaisia asioita jotka ihan itsessään tekevät minut onnelliseksi. Pienet hetket arjessa, kuten iltasatujen lueskeleminen tytöt kainalossa. Höpsöt kysymykset ja välillä ne jotka yllättävät minut syvyydellään ja tarkkaavaisuudellaan. Syysaamut kun ulkona on kauniin harmaata ja aamiaispöytään sytytetään kynttilät. Eteisessä vaihdetaan hyvästit ja sitten rappusista juostaan vielä takaisin hakemaan “pusut ja halit” kertaalleen. Seison ikkunassa katsomassa kun mies vie tytöt autolle ja päiväkotiin. He kääntyvät vilkuttamaan minulle. Nuo pienet hetket. Kylvyssä kikattelevat, kylpytakeissaan syliin käpertyvät, vielä niin pienet tytöt. Ja toinen aikuinen jonka kanssa jakaa kaikki tämä. Ne ovat minulle niitä arjen iki-ihania hetkiä. Niitä kaikkein tärkeinpiä muistoja joka päivä. Mutta onnelliseksi minut tekee myös hieman toisenlaisetkin asiat elämässä. Yksinkertaiset pienet asiat jotka ovat kauniita ja merkitsevät minulle myös paljon…

Oma hetki kynttilän valossa kahvikupin kanssa.

Hyvä kirja ja vaniljajäätelö.

Leipominen ja ruuanlaitto, parhaista, puhtaista aineksista.

Muun muassa nämä asiat tekevät minun arjestani iki-ihanaa. Ihan vain sellaisenaan. Yksinkertaista, kaunista, onnellista.

Lattemamma

Tämänkertaiset onnen aiheet on tehty yhteistyössä Aino-jäätelön kanssa. Uusissa Aino jäätelöissä yhdistyy itselleni tärkeät asiat kuten selkeät luontaiset maut ja värit. Aino jäätelöt on pakattu 480 ml pikareihin ( joten purkin kanssa voi istahtaa koko perhe sohvalle katsomaan leffaa ja jokainen voi ottaa oman lusikan käteen kuin Jenkkileffoissa konsanaan!) ja ne ovat laktoosittomia. Vaniljan lisäksi makuina on suklaa ja mustikka. Ei mitään kommervenkkejä vaan simppelisti jotain hyvää.

Sain myös haastaa muutaman bloggaajan kertomaan mitkä asiat heidän mielestään ovat iki-ihania. Haasteeseen vastanneelle bloggaajalle lähetetään myös Aino jäätelöitä maisteltavaksi. No mietin kovasti kukahan bloggari olisi jätski ihmisiä ja kauaa ei tarvinnut tätä pohtia. Haaste lähtee Kuinka purjehtijaksi tullaan blogin Norpalle ja Beyond Tea Timen Eirenelle. Jos siis vastaatte haasteeseen ja kerrotte mikä teistä on yksinkertaisesti iki-ihanaa, niin kuriiri kiikuttaa teillekin jätskimaistiaisia kotiovelle. Muut voivat ottaa osaa Aino jäätelön FB kilpailuun jossa voi voittaa Lumi-laukun.

What is your favorite ice-cream flavor? I´m a vanilla kind of a girl. I mean I like pistachio and strawberry and sometimes I like blends with all kinds of bits and pieces in it or trying odd flavors like lavender or rose but when it comes down to choosing just one flavor then for me it´s vanilla. I know vanilla kind of people are often considered boring and then so be it. But I like to think it´s a classic. And I´m all for classics. Plain, simple, great quality over quantity is more of my thing. In other words there might be a great looking t-shirt with a fun saying on it but for me a white t-shirt would always be the first choice. Or towels and bed sheet. I like stripy or floral sheets and pretty pastel towels every now and then but fluffy white towels and crispy clean white sheets are still the best in my eyes. So yes, I´m a vanilla kind of a girl.


6 COMMENTS
|
10,813 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ It´s vanilla! „
Pauliina, on October 8, 2014

Ihania onnen aiheita. 🙂 Hyvin samanlaisia ovat omat pienet onnen aiheet. <3

Sofia, on October 9, 2014

Kiitos Pauliina <3

Ansku, on October 8, 2014

Voi että, olipa taas ihana postaus! Kiireisen arjen keskellä ne ovat nuo pienet asiat, jotka tuovat iloa ja onnea 🙂 Tämä sinun blogisi on kyllä ehdottomasti ihan lempiblogini, ja juuri se hyvän mielen blogi, jota lukiessa on usein hymy huulilla ja unelmat mielessä <3

Sofia, on October 9, 2014

Kiitos ihana Ansku <3

Norppa, on October 9, 2014

Mua naurattaa vieläkin. Miten voikaan tulla meikkiksen nimi mieleen, kun pohditaan jäätelöhulluja… 😀

TIETTY otan tämän haasteen vastaan. Ihanaa päivää, kaunokainen!

Sofia, on October 9, 2014

Hihii Norppa! Joo mä jouduin kyllä tekemään hirveesti aivojumppaa, että pääsin tähän lopputulokseen ;). Samoin sinulle <3

Leave a comment
name
email
url
message