Shopping

Ikasa

Olen rakastunut. Päätä pahkaa. Näin Instagrammissa kuvan todella kauniista korvakoruista ja mietin kuinka sellaiset olisivat minulle juuri täydelliset. Kuinka kauniisti ne sopisivat vaalean harmaisiin tai beigeihin kashmirneuleisiin ja kuinka ihanat ne olisivat juhlissa leteistä tehdyn pehmeän nutturan parina. Joskus maailmankaikkeudelle kannattaa kuiskata haaveensa, koska sain viikkoa myöhemmin yhteydenoton Gauhar shopin tytöiltä ja he kysyivät josko haluaisin korvakorut itselleni. Ja tässä sitä nyt ollaan, olen rakastunut…

Sävy on kyllä luonnossa vaaleanpunaisempi kuin tässä kuvassa, mutta korun koko tulee hyvin esille. Korvikset sopivat täydellisesti myös uuteen alpakka-villaiseen talvitakkiini.

Ikasa korvakorujen nimi tulee niiden suunnittelijoiden eli Janikan ja Sabinan nimistä. Janika ja Sabina olivat etsineet valikoimiinsa sopivia korvakoruja ja kun sellaisia ei tuntunut löytyvän, he suunnittelivat oman Ikasa-malliston. Sain valita itselleni mieluisen väriyhdistelmän ja tiesin heti, että tämä ruusukvartsin ja valkoisen akaatin yhdistelmä oli minun. Sävyt näissä kivissä ovat kauniin pehmeät ja hieman mattapintaiset, jollain tavalla hennon utuiset. Metalliosat ovat kullattua hopeaa. Valkoisen akaatin sanotaan selkeyttävän ja rauhoittavan mieltä ja vapauttavan mielen raskaista ajatuksista tehden näin tilaa ilolle elämässä. Ruusukvartsi taas on tunnetusti rakkauden kivi, joka opettaa kantajalleen ehdotonta rakkautta. Sen sanotaan säteilevän mm. lempeyttä, kärsivällisyyttä, myötätuntoa ja ystävällisyyttä. Ennen kaikkea korvakorut ovat kuitenkin hirmuisen kauniit ja minun tekee mieli laittaa ne päälleni joka päivä.

Lattemamma

Tämä blogikirjoitus on tehty yhteistyössä ihanan Gauhar shopin kanssa.  

I received these beautiful earrings as a gift through the blog and I am in love. These white agate and rose quarts earrings are so pretty and I want to wear them all the time now. It´s like they were designed for me. I have read that white agate is a stone that gives you serenity and calm and frees space in ones mind for happy thoughts. Rose quarts is the love stone and teaches the person carrying it unconditional love and gives the person patience, compassion and kindness. Sounds lovely. And so are these earrings. Gauhar shop ships within Europe.

 

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.