Oct
14

Ikasa

by Sofia   -   in Shopping

Olen rakastunut. Päätä pahkaa. Näin Instagrammissa kuvan todella kauniista korvakoruista ja mietin kuinka sellaiset olisivat minulle juuri täydelliset. Kuinka kauniisti ne sopisivat vaalean harmaisiin tai beigeihin kashmirneuleisiin ja kuinka ihanat ne olisivat juhlissa leteistä tehdyn pehmeän nutturan parina. Joskus maailmankaikkeudelle kannattaa kuiskata haaveensa, koska sain viikkoa myöhemmin yhteydenoton Gauhar shopin tytöiltä ja he kysyivät josko haluaisin korvakorut itselleni. Ja tässä sitä nyt ollaan, olen rakastunut…

Sävy on kyllä luonnossa vaaleanpunaisempi kuin tässä kuvassa, mutta korun koko tulee hyvin esille. Korvikset sopivat täydellisesti myös uuteen alpakka-villaiseen talvitakkiini.

Ikasa korvakorujen nimi tulee niiden suunnittelijoiden eli Janikan ja Sabinan nimistä. Janika ja Sabina olivat etsineet valikoimiinsa sopivia korvakoruja ja kun sellaisia ei tuntunut löytyvän, he suunnittelivat oman Ikasa-malliston. Sain valita itselleni mieluisen väriyhdistelmän ja tiesin heti, että tämä ruusukvartsin ja valkoisen akaatin yhdistelmä oli minun. Sävyt näissä kivissä ovat kauniin pehmeät ja hieman mattapintaiset, jollain tavalla hennon utuiset. Metalliosat ovat kullattua hopeaa. Valkoisen akaatin sanotaan selkeyttävän ja rauhoittavan mieltä ja vapauttavan mielen raskaista ajatuksista tehden näin tilaa ilolle elämässä. Ruusukvartsi taas on tunnetusti rakkauden kivi, joka opettaa kantajalleen ehdotonta rakkautta. Sen sanotaan säteilevän mm. lempeyttä, kärsivällisyyttä, myötätuntoa ja ystävällisyyttä. Ennen kaikkea korvakorut ovat kuitenkin hirmuisen kauniit ja minun tekee mieli laittaa ne päälleni joka päivä.

Lattemamma

Tämä blogikirjoitus on tehty yhteistyössä ihanan Gauhar shopin kanssa.  

I received these beautiful earrings as a gift through the blog and I am in love. These white agate and rose quarts earrings are so pretty and I want to wear them all the time now. It´s like they were designed for me. I have read that white agate is a stone that gives you serenity and calm and frees space in ones mind for happy thoughts. Rose quarts is the love stone and teaches the person carrying it unconditional love and gives the person patience, compassion and kindness. Sounds lovely. And so are these earrings. Gauhar shop ships within Europe.

 

12 COMMENTS
|
10,264 VIEWS
|
Partager sur Facebook
12 comments on “ Ikasa „
Eeva, on October 14, 2014

Oi miten ihania koruja ja kauniita kuvia! Ja nuo kaikki sävyt ovat kerrassaan upeita. Juuri tämän malliset korvakorut ovat olleet pitkään toivomuslistallani 🙂

Sofia, on October 17, 2014

Kiitos Eeva! Luulenpa, että olisivat myös sinulle ihan täydelliset!

Niina, on October 14, 2014

Onpa kauniit korvakorut! Ja tuo simpukkarasiakin on aivan ihana!

Sofia, on October 17, 2014

Kiitos ihana Niina! Simpukkarasia on Proloque sisustuskaupasta. Vein juuri ystävälleni samanlaisen tuliaiseksi kun kävin päiväkahveilla. SÄilytän siinä öisin sormuksiani, etteivät pikkuneidit niin helposti löytäisi niitä leikkeihinsä.

Jatta, on October 14, 2014

Täydelliset <3!

Sofia, on October 17, 2014

Kiitos Jatta <3

Ita, on October 14, 2014

Very pretty!

Sofia, on October 17, 2014

Thanks Ita!

Ansku, on October 15, 2014

Oi kuinka ihanat! Todellakin, aivan täydelliset ja kuin tehty sinulle <3

Sofia, on October 17, 2014

Kiitos Ansku!

Katja, on October 15, 2014

Todella kauniit korvakorut, saattaa olla, että menee miehelleni vinkki(toivomus)listalle hääpäivälahjaksi. Vähän vaihtelua lahjakorteille 😉

Sofia, on October 17, 2014

Kiitos Katja, ovat kyllä itsellekin mieluiset ja olisivat muuten todella kaunis hääpäivälahja!

Leave a comment
name
email
url
message