Oct
15

Birthday girl

by Sofia   -   in Good things for kids

Eilinen meni juhliessa synttärityttöä. Aamulla kolmivuotias sai aamiaisen sänkyyn lahjan kera, päivällä oli pienimuotoiset kekkerit dagiksessa ja illalla isovanhemmat tulivat kakkukahveille. Kaverisynttärit joihin kutsutaan myös kummit ja serkut järjestetään myöhemmin molemmille tytöille yhtä aikaa. Kakkukuvat jäävät nyt toiselle päivälle kun ehdin katsoa kuvat läpi, mutta tässä muutama kuva sankarin lahjasta joka oli todella mieluinen. Tämä saattaisi nimittäin olla sopiva vaikkapa sinne pukin konttiin…

Tämän neidin nimi on Vera Vanilja ja Purkka sai sen tosiaan ulkomailla asuvalta kummitädiltään jo toissaviikolla lahjaksi. Se on ollut ihan joka paikassa mukana! Vera oli oman mummini nimi jonka Purkka valitsi nukelle ja Vanilja tulee varmaankin nuken voimakkaasta tuoksusta. Molemmat tytöt kutsuvat nukkea koko ajan sen koko nimellä, mikä on melko hupaisaa. Onko teidän leluilla hassuja nimiä?

Hattara sai myös pienen paketin koska on ollut kolme vuotta aivan ihana isosisko…

“Timantein” koristeltu rintaneula on samanlainen kuin Purkan joulupukilta aiemmin saama kultainen jota Hattara on pitkään ihaillut.

Vaunut tilasimme Leikkikaupasta ja malli on tämä. Vaunut ovat juuri sopivan kokoiset pikkutytöille, Purkkaa pidemmillekin. Vaunuissa oli mukana valkoinen patja ja tyyny, mutta luulenpa, että mummilta tilataan näihin Libertyn kankaasta peitto ja vielä toinen tyyny ( koska en osaa itse ommella…). Vaunut kulkevat kevyesti ja renkaat ovat hiljaiset, mikä on ihanaa vaihtelua siihen, että tähän mennessä meillä on rymistelty puisilla kävelyn tueksi suunnitelluilla taaperorattailla.

Kaunista päivää,

Lattemamma

It was Bubble Gum´s 3rd birthday yesterday and this was her birthday present which she loved! 

14 COMMENTS
|
11,166 VIEWS
|
Partager sur Facebook
14 comments on “ Birthday girl „
toinen pikkutytön äiti, on October 15, 2014

Voi ihanaa! Odotan jo ihan oman tyttöni 3-vuotis synttäreitä (jotka on tosin vasta kevään puolella). Mutta siis ihanaa jos jaksat postata kuvia kakkutarjoiluistakin ja Purkan aamiaistarjotin kirahveineen sekin näytti aivan ihanalta. Mistä niitä hopeakruunuja saa vai askartelitko itse ? Harmaan päivän piristys oli tämä 🙂

Sofia, on October 17, 2014

Moikka toinen pikkutytön äiti ja kiitos! Aamiaistarjottimestakin tulee vielä kuvia ensi viikolla ;). Kruunut olen ostanut valmiina, paketissa jossa on usemapi kasattava. Merkki on My Little Day ja ostin ne Pinosta Fredalta.

Liina, on October 15, 2014

Paljon onnea Purkalle! Molemmat tytöt saivat hienot lahjat.

Sofia, on October 17, 2014

Kiitos Liina!

Karkki, on October 15, 2014

Paljon onnea 3-vuotiaalle Purkalle!
Vaunut on kyllä ihan ylisöpöt. Niissä on jotain vanhan ajan hurmaa ja charmia.

Sofia, on October 17, 2014

Kiitos Karkki! Minulla itselläni oli lapsena lähes identtiset, vähän isommat kylläkin. Olivat rakkaat!

Katja, on October 15, 2014

Ihana ajatus muistaa myös isoasiskoa 🙂 Meillekin tuli Corellen uusi nukke synttärilahjaksi: Les Cheries Camille Ballerina Doll ja hän sai nimensä lapseni parhaan ystävän mukaan 🙂

Sofia, on October 17, 2014

Katja, Corollet ovat kyllä ihania!

Täti Ruskea, on October 15, 2014

Onnea Purkalle! Lahja on kyllä aivan ihana ja varmasti pikkutytön mieleen. Meilläkin juhlittiin juuri kolmevuotiasta. Hän sai myös aamupalan sänkyyn, mutta sen syöminen unohtui, kun pääsi näkemään lahjansa.Loppujen lopuksi isäni nikkaroi meidän 3-vuotiaalle aivan ihanan hiiritalon piirustusteni mukaan. Sen sisustaminen alkoi heti aamusta yhdessä isoveljen kanssa. Äitikin on innoissaan poikansa lahjasta. Pääsen varmaan pian virkkaamaan mattoja ja ompelemaan verhoja taloon 😉 Toisena suurena synttärilahjana aamun laulukuorossa oli mukana myös tuore pikkuveikka 😉

Sofia, on October 17, 2014

Kiitos Täti Ruskea! Onnea teidänkin kolmevuotiaalle! Ja aivan erityisen iso onnittelu uuden pikkuisen johdosta! Odottelinkin jo täällä vähän uutisia :). Ihanaa vauva-aikaa!

Katja, on October 16, 2014

Paljon onnea Täti Ruskealle uudesta poikavauvasta! On ollut kiva “seurata elämääsi” kommenteistasi 🙂 Mä aina haen täältä blogista inspiraatiota laittaa kotia kauniiksi ja juhlavinkkejä. Paljon olen saanutkin ideoita ja juuri sitä inspiraatiota ja iloa arkeen, kiitokset!

Ansku, on October 16, 2014

Paljon onnea Purkalle! Aivan ihanat nuo vaunut, joten varmasti mieluinen lahja 🙂

Sofia, on October 17, 2014

Kiitos Ansku ja tosiaan, lahja oli todella mieluinen!

Täti Ruskea, on October 17, 2014

Kiitos Katja! Täällä ihmetellään koko perheen voimin uutta suurta pientä ihmettä! Hoitajista ei Pikkuveikalla ole puutetta 😉

Leave a comment
name
email
url
message