Good things for kids

Birthday girl

Eilinen meni juhliessa synttärityttöä. Aamulla kolmivuotias sai aamiaisen sänkyyn lahjan kera, päivällä oli pienimuotoiset kekkerit dagiksessa ja illalla isovanhemmat tulivat kakkukahveille. Kaverisynttärit joihin kutsutaan myös kummit ja serkut järjestetään myöhemmin molemmille tytöille yhtä aikaa. Kakkukuvat jäävät nyt toiselle päivälle kun ehdin katsoa kuvat läpi, mutta tässä muutama kuva sankarin lahjasta joka oli todella mieluinen. Tämä saattaisi nimittäin olla sopiva vaikkapa sinne pukin konttiin…

Tämän neidin nimi on Vera Vanilja ja Purkka sai sen tosiaan ulkomailla asuvalta kummitädiltään jo toissaviikolla lahjaksi. Se on ollut ihan joka paikassa mukana! Vera oli oman mummini nimi jonka Purkka valitsi nukelle ja Vanilja tulee varmaankin nuken voimakkaasta tuoksusta. Molemmat tytöt kutsuvat nukkea koko ajan sen koko nimellä, mikä on melko hupaisaa. Onko teidän leluilla hassuja nimiä?

Hattara sai myös pienen paketin koska on ollut kolme vuotta aivan ihana isosisko…

“Timantein” koristeltu rintaneula on samanlainen kuin Purkan joulupukilta aiemmin saama kultainen jota Hattara on pitkään ihaillut.

Vaunut tilasimme Leikkikaupasta ja malli on tämä. Vaunut ovat juuri sopivan kokoiset pikkutytöille, Purkkaa pidemmillekin. Vaunuissa oli mukana valkoinen patja ja tyyny, mutta luulenpa, että mummilta tilataan näihin Libertyn kankaasta peitto ja vielä toinen tyyny ( koska en osaa itse ommella…). Vaunut kulkevat kevyesti ja renkaat ovat hiljaiset, mikä on ihanaa vaihtelua siihen, että tähän mennessä meillä on rymistelty puisilla kävelyn tueksi suunnitelluilla taaperorattailla.

Kaunista päivää,

Lattemamma

It was Bubble Gum´s 3rd birthday yesterday and this was her birthday present which she loved! 

14 Comments

 • toinen pikkutytön äiti

  Voi ihanaa! Odotan jo ihan oman tyttöni 3-vuotis synttäreitä (jotka on tosin vasta kevään puolella). Mutta siis ihanaa jos jaksat postata kuvia kakkutarjoiluistakin ja Purkan aamiaistarjotin kirahveineen sekin näytti aivan ihanalta. Mistä niitä hopeakruunuja saa vai askartelitko itse ? Harmaan päivän piristys oli tämä 🙂

  • Sofia

   Moikka toinen pikkutytön äiti ja kiitos! Aamiaistarjottimestakin tulee vielä kuvia ensi viikolla ;). Kruunut olen ostanut valmiina, paketissa jossa on usemapi kasattava. Merkki on My Little Day ja ostin ne Pinosta Fredalta.

 • Katja

  Ihana ajatus muistaa myös isoasiskoa 🙂 Meillekin tuli Corellen uusi nukke synttärilahjaksi: Les Cheries Camille Ballerina Doll ja hän sai nimensä lapseni parhaan ystävän mukaan 🙂

 • Täti Ruskea

  Onnea Purkalle! Lahja on kyllä aivan ihana ja varmasti pikkutytön mieleen. Meilläkin juhlittiin juuri kolmevuotiasta. Hän sai myös aamupalan sänkyyn, mutta sen syöminen unohtui, kun pääsi näkemään lahjansa.Loppujen lopuksi isäni nikkaroi meidän 3-vuotiaalle aivan ihanan hiiritalon piirustusteni mukaan. Sen sisustaminen alkoi heti aamusta yhdessä isoveljen kanssa. Äitikin on innoissaan poikansa lahjasta. Pääsen varmaan pian virkkaamaan mattoja ja ompelemaan verhoja taloon 😉 Toisena suurena synttärilahjana aamun laulukuorossa oli mukana myös tuore pikkuveikka 😉

  • Sofia

   Kiitos Täti Ruskea! Onnea teidänkin kolmevuotiaalle! Ja aivan erityisen iso onnittelu uuden pikkuisen johdosta! Odottelinkin jo täällä vähän uutisia :). Ihanaa vauva-aikaa!

 • Katja

  Paljon onnea Täti Ruskealle uudesta poikavauvasta! On ollut kiva “seurata elämääsi” kommenteistasi 🙂 Mä aina haen täältä blogista inspiraatiota laittaa kotia kauniiksi ja juhlavinkkejä. Paljon olen saanutkin ideoita ja juuri sitä inspiraatiota ja iloa arkeen, kiitokset!

 • Täti Ruskea

  Kiitos Katja! Täällä ihmetellään koko perheen voimin uutta suurta pientä ihmettä! Hoitajista ei Pikkuveikalla ole puutetta 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.