Random

Black and white with a twist of lemon

Mustaa ja valkoista, sekä sitruunankeltaista viikon alkuun. Ostan aina amerikkaan päästessäni Meyer sitruunoita joista olen ennenkin maininnut blogissa. Ne ovat luultavimminkin mandariinin ja sitruunan sekoitus ja siis normaalia sitruunaa pehmoisempia ja vähän makeampia. Niissä on hyvin omintakeinen maku. Juon päivittäin sitruunavettä ja olen muutenkin sitrushedelmien ystävä. Meyer sitruunat ovat näistä ehdoton suosikkini. Tänään siis kuvia kotoa ilman sen tarkempaa päämäärää…

Hyvää aamupuuroa niin lähtee viikko taas mukavasti käyntiin.

Jos etualan Meyer sitruuna on suosikkini niin nämä oranssit sesonkiherkut ovat hyvä kakkonen. Stockan herkkuun tulee joka vuosi näitä ihania mandariineja ( vai klementiinejä?) ja sen lisäksi, että lehdin koristellut näyttävät kivoilta, ovat nämä aina todella hyvän makuisia.
Keinuhongan tilan jauhoja. Tyylikkäät, yksinkertaiset mustavalkoiset pakkaukset ovat tulleet viimeaikoina useisiin Suomalaisiin tuotteisiin ja minä myhäilen tyytyväisenä.

Tiskirättikin oli sattumalta mustavalkoinen…

Kun juo sitruunavettä pitää muistaa harjata myös hampaat. Vaikka käytänkin pääsääntöisesti sähköhammasharjaa, niin hamstraan aina Tukholmasta apteekista Tepen hammasharjoja. Ne ovat mielestäni melkoisen tyylikkäitä.

Iloisen värisesti pakatut makaronit tulivat mukaani Kajsa Vargilta Tukholmasta.

Paikallista jugurttia tyylikkäästi pakattuna. Anton & Antonista.

Ostoskassit ja kylmälaukku. Jälkimmäinen on erityisen kovassa käytössä kesäisin kun ruokaa kuljetetaan saareen.

Just some everyday pictures that happened to be in black and white with a twist of lemon. I love Meyer lemons and bring them from NYC whenever I go ( I don`t find them in Helsinki). I wish you have a great start to your week!

Mukavaa alkavaa viikkoa näiden arkisten kuvien myötä!

Lattemamma

p.s. Huomenna meillä lauletaan aamulla perheen vauvalle. Miten hän voi olla jo kolme vuotta. Lahjaksi nukkeihin ja pehmoihin ihastunut neiti saa nämä nukenvaunut. Laitan niihin vain ison rusetin. Luulenpa, että lahjan saaja taitaa mennä onnesta sekaisin. Hän sai jo yhdeltä kummitädiltä etukäteen lahjaksi uuden Corolle nuken ja se on ollut mukana ihan joka ikisessä paikassa ja leikissä.

8 Comments

  • Lumo

    Kauniit pakkaukset tekevät monesta arkisestakin elintarvikkeesta aina vähän ylellisemmän tuntuisen. Hyvä, että suomalaisetkin ruokatuottajat ovat tajunneet, että yhdessä paketissa ei tarvitse olla kaikkia maailman värejä. Selkeys on pysäyttävämpää.

    Kun juo sitruunavettä pitää muistaa harjata myös hampaat; heti sitruunan/mandariinin jälkeen ei hampaita pitäisi harjata, happohyökkäys pehmentää hammaskiillettä. Väliä pitäisi olla n. 30 min.

    • Sofia

      Olen Lumo aivan samaa mieltä pakkauksista. Ja hampaat harjaan siis aamuin ja illoin, en aina kun olen juonut tai syönyt. Kuvateksti oli ehkä enemmänkin “aasin silta”, taisi olla vähän hämäävä. Mutta sitruunan hapokkuus, vaikka taitaakin elimistölle tehdä hyvää ei tosiaan ole ehkä niin hyvää hampaille.

Leave a Reply

Your email address will not be published.