Random

Lomalla

Valmiina lennolle…

Pukeudun pitkille lennoille aina mukaviin asuihin mm. superpehmoiseen kashmirneuleeseen, huiviin ja sukkiin.
21 Essentials kit on todella näppärä häiden lisäksi myös matkatessa. Sen avulla pärjää täpärissä tilanteissa ja vaikkapa yön yli jos matkalaukku jättää tulematta. Se on tosin parasta pitää pienessä laatikossaan jos ei halua, että glitteriä on ympäri lentolaukkua.
Maailman pehmeimmän unimaskin olen esitellyt blogissa jo ennenkin. Sen toinen puoli on Liberty kuvioista kangasta. Kashmirsukat ovat White Companyn ja koska lennolla on kiva laittaa hiukset pois tieltä niin glitterinen hiuslenksu joka on Proloquesta toimii tässä tarkoituksessa hyvin. Sykerönuttura on paras lentokampaus.

Matkalukemiseksi vaikkapa uutuuskirja. Kuka nyt ei haluaisi olla “Parisian Chic” vaikka missä päin maailmaa?

Aesopin kosteuttava kasvosuihke on aivan ihana! Siitä kun suihkuttelee ruusuista raikastusta iholle niin lentonaapurinkin elämä muuttuu vaaleanpunaiseksi ( tai sitten ei). Travel Remedy on luottotuotteeni ja sekin on ollut blogissa jo aiemmin. Rollaattorista voi annostella iholle eteerisiä öljyjä joiden tuoksu auttaa orientoitumaan nykyhetkeen. Tiedättehän sen kamalan tunteen kun herää lentokoneessa tai jossain päin maailmaa hotellissa eikä oikein ole varma missä on, miksi pitää herätä ja mikä vuorokaudenaika ylipäänsä on. Tämä auttaa siihen olotilaan ja palauttaa nykyhetkeen. Aerinin huulirasva nyt vaan on niin ihana ja saman merkin korallinen huulipuna raikastaa kasvot muutaman tunnin torkkumisen ja useiden tuntien lentelyn jälkeen. Ikasan korvakorut “naisellistuttavat” muuten pelkistettyä ja beigeä matka-asustusta.

Heippa ihanat! Lähdin tänä aamuna pienelle syyslomalle New Yorkiin mr. Espresson kanssa. Blogi pitää myös nyt pienen syysloman ja palaan sitten ensi viikon loppupuolella uusien ihanien aiheiden kanssa. Toivon sinulle aivan mahtavaa viikonloppua!

This morning I stepped on an airplane and left for a little holiday with mr. Espresso. We will be exploring the streets of New York for a long weekend. The blog will also be on hold for a little while as I have been swamped at work and have not had any time to write something in store for you. So the next few days I will spend wondering in Central Park with a coffee in one hand and my husband in the other, wining and dining with friends, getting in on some excitement in Madison Square Garden and hopefully browsing through some shops and exhibitions too.

Lattemamma

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.