Oct
24

Lomalla

by Sofia   -   in Random

Valmiina lennolle…

Pukeudun pitkille lennoille aina mukaviin asuihin mm. superpehmoiseen kashmirneuleeseen, huiviin ja sukkiin.

21 Essentials kit on todella näppärä häiden lisäksi myös matkatessa. Sen avulla pärjää täpärissä tilanteissa ja vaikkapa yön yli jos matkalaukku jättää tulematta. Se on tosin parasta pitää pienessä laatikossaan jos ei halua, että glitteriä on ympäri lentolaukkua.

Maailman pehmeimmän unimaskin olen esitellyt blogissa jo ennenkin. Sen toinen puoli on Liberty kuvioista kangasta. Kashmirsukat ovat White Companyn ja koska lennolla on kiva laittaa hiukset pois tieltä niin glitterinen hiuslenksu joka on Proloquesta toimii tässä tarkoituksessa hyvin. Sykerönuttura on paras lentokampaus.

Matkalukemiseksi vaikkapa uutuuskirja. Kuka nyt ei haluaisi olla “Parisian Chic” vaikka missä päin maailmaa?

Aesopin kosteuttava kasvosuihke on aivan ihana! Siitä kun suihkuttelee ruusuista raikastusta iholle niin lentonaapurinkin elämä muuttuu vaaleanpunaiseksi ( tai sitten ei). Travel Remedy on luottotuotteeni ja sekin on ollut blogissa jo aiemmin. Rollaattorista voi annostella iholle eteerisiä öljyjä joiden tuoksu auttaa orientoitumaan nykyhetkeen. Tiedättehän sen kamalan tunteen kun herää lentokoneessa tai jossain päin maailmaa hotellissa eikä oikein ole varma missä on, miksi pitää herätä ja mikä vuorokaudenaika ylipäänsä on. Tämä auttaa siihen olotilaan ja palauttaa nykyhetkeen. Aerinin huulirasva nyt vaan on niin ihana ja saman merkin korallinen huulipuna raikastaa kasvot muutaman tunnin torkkumisen ja useiden tuntien lentelyn jälkeen. Ikasan korvakorut “naisellistuttavat” muuten pelkistettyä ja beigeä matka-asustusta.

Heippa ihanat! Lähdin tänä aamuna pienelle syyslomalle New Yorkiin mr. Espresson kanssa. Blogi pitää myös nyt pienen syysloman ja palaan sitten ensi viikon loppupuolella uusien ihanien aiheiden kanssa. Toivon sinulle aivan mahtavaa viikonloppua!

This morning I stepped on an airplane and left for a little holiday with mr. Espresso. We will be exploring the streets of New York for a long weekend. The blog will also be on hold for a little while as I have been swamped at work and have not had any time to write something in store for you. So the next few days I will spend wondering in Central Park with a coffee in one hand and my husband in the other, wining and dining with friends, getting in on some excitement in Madison Square Garden and hopefully browsing through some shops and exhibitions too.

Lattemamma

12 COMMENTS
|
12,141 VIEWS
|
Partager sur Facebook
12 comments on “ Lomalla „
Blanca, on October 24, 2014

Oi kuulostaa täydelliseltä, ihanaa ihanaa lomaa! Itse haaveilen ensimmäisestä New Yorkin matkasta, olisi kiva lukea vinkkejäsi sinne.:)

Sofia, on November 1, 2014

Kiitos Blanca, Katja, Irina, Ansku ja Katariina!

Täti Ruskea, on October 24, 2014

Ihanaa lomaa teille! Tänne satoi ensilumi, lapset on innoissaan. Itse käpertyisin mieluummin pikkuisen vauvani kanssa sisälle takkatulen lämpöön 😉

Sofia, on November 1, 2014

Oi Täti Ruskea, kuulostaa tunnelmalliselta <3

Ansku, on October 24, 2014

Oih, New York <3 Ihan ehdottomasti yksi suosikkikaupungeistani. Ihanaa lomaa teille!

Irina, on October 24, 2014

Ihanaa reissua!
NY <3

Katja, on October 24, 2014

Ihanaa matkaa!

Elisa, on October 24, 2014

Aivan ihana pipo <3! Saako udella mistä olet sen hankkinut? Nauti ihanasta lomasta! Toivottavasti laitat blogiin paljon kuvia New Yorkista.

Sofia, on November 1, 2014

Kiitos Elisa! Pipo on Repeatin tämän syksyn mallistosta ja omani ostin Feminettestä Helsingistä.

Katariina, on October 25, 2014

New Yorkin kuulumisia odotellessa!

Olisi kiva kuulla tuosta kirjauutuudestakin!

Hyvää matkaa.

Jonna, on October 29, 2014

Miten pidät kashmirneuleet siistinä eli miten poistat nypyt? Haluaisitko joskus esitellä juhlalettikampauksesi vähän lähemmin? New Yorkin kuvia odotellessa…:)

Sofia, on November 1, 2014

Jonna, voisinkin tehdä kashmir aiheesta jutun, kiitos vinkistä! Ja lettinuttura… no en todellakaan ole mikään kampaus pro ja ohjeet olen saanut meikkariystävältäni tuohon kampaukseen. Katsotaan jos osaisin tehdä siitä jonkun “tutorialin” tai jos löydän vastaavaan linkkivinkin netistä.

Leave a comment
name
email
url
message