Good things for kids

Tyttöjen tuliaiset

Jos lähtee kahdestaan matkoille viideksi päiväksi on tietenkin ihan mukava tuoda jotain tuliaisia kotiin jääneille tytöille. Hattara oli pitkään puhunut haaveestaan saada hevonen. Siis leikkiheppa. Minulle ei ollut ihan selvää, millaisesta hepasta olisi kyse, mutta kun näin New Yorkissa F.A.O Schwartsin legendaarisessa lelukaupassa pehmo yksisarvisen, arvasin, että se olisi juuri sopiva. Tämä pehmolelu sai nimekseen Säihky. Purkalle löysin sitten ihan oman ensimmäisen Barbien. Hattarahan sai viime vuonna kaksikin Barbiea ja Purkka on toivonut ihan omaa. No nyt sellainenkin löytyi. Monet Barbiet ovat mielestäni nykyään vähän “hurjan” näköisiä ja aika rumastikin puettuja ja ymmärrän kyllä, että sellaiset varmasti myyvät Barbeja suurkuluttavassa ikäryhmässä, mutta itse etsin jotain vähän kiltimpää ja suloisempaa kun kyseessä on kuitenkin vasta kolmevuotias. Tämä Barbie sopi täydellisesti kriteereihini. Kaiken lisäksi Barbien mukana tuli pikkuinen nalle josta Purkka oli lähes yhtä innoissaan kuin itse nukesta. Sovimme kuitenkin, että tämä lelu ei lähde lelupäivänä mukaan dagikseen, koska sillä on pienet korkokengät ja Purkan päiväkotiryhmässä on ihan pikkuisiakin ystäviä.

It´s a girl- collectors Barbie

Meillä on jo siis kolme Barbia. Yksi jokaiselle leikkijälle, koska mamma otetaan tietenkin aina leikkiin mukaan!

Tuotteko yleensä matkoilta lapsille tuliaisia? Millaisista leluista teillä pidetään erityisesti?

Some souvenirs we brought for the girls from our trip to New York. Cotton Candy had hoped for a horse so this unicorn she immediately named Sparkle was just perfect for her. Bubble Gum got her first Barbie. I think this one looks kind and pretty and not as scary as most of the Barbies I saw so it´s great for a 3 year old.

Lattemamma

6 Comments

  • Sofia

   Kiitos Laura, se oil kyllä harvinaisen söpö. Oliko joku collectors Barbie. Ja odotan myös, että pääset ostelemaan Minnille leluja ja mä näen ne ;)!

 • Ansku

  Barbiet, lapsuuden ehdottomat suosikit (tai olihan niitä muitakin toki). Joskus tekisi mieli kaivaa kaikki barbiet tavaroineen ja taloineen varaston kätköistä ja laittaa kaikki kauniisti esille. Eihän sitä kai koskaan ole liian vanha vähän leikkimään barbiella, eihän? 😀

 • sanna

  Hei! Kiva oli ehtiä taas pitkästä aikaa blogiisi! Yritän vähän skarpata ja ehtiä kommentoimaankin joskus! Ehdottomasti pitää tuoda aina tuliaisia! Mikään ei ole niin ihanaa kun katsoa omien tyttöjen iloa! Ei sen tarvitse olla mitään super kallista. Pieni muistaminen riittää! Löytämäsi Barbiet ovat ihania oikein premium luokkaa! :)tulee mieleen amerikkalainen hieno housewife! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.