Good things for kids

Nighty night

Ensi viikolla on taas äitini ja hänen ystävättäriensä joulumyyjäisten aika. Ne järjestetään Katajanokalla 27-30.11 osoitteessa Satamakatu 5. Tänä vuonna myyjäisiin teetettiin taas muutama ihana nukensänky. Kävin vanhemmillani kuvaamassa uudet sängyt ja suloiset petivaatteet joita tulee nyt myös myyntiin.

DSC_0321

DSC_0327
Kaaripäisiä nukensänkyjä on nyt kahta kokoa. Isompi on 33×18 cm ja pienempi 26×15 cm.

DSC_0319

DSC_0310
Nuppipäistä sänkyä on nyt myös ismopaa kokoa, tämä on 37×19 cm.

DSC_0313

DSC_0318

 

DSC_0333

Tyynyjä, peittoja ja patjoja on valkoisen, vaaleanpunaisen ja vaaleansinisen sävyissä
Tyynyjä, peittoja ja patjoja on valkoisen, vaaleanpunaisen ja vaaleansinisen sävyissä.
Myös tuota pylvässänkyä, joka on oma suosikkini on muutama kappale. Kuvassa myös pienempi sänky pinnoilla joka on 30x15 cm.
Myös tuota pylvässänkyä, joka on oma suosikkini on muutama kappale. Kuvassa myös pienempi sänky pinnoilla joka on 30×15 cm.

DSC_0342

DSC_0346

DSC_0350

DSC_0353

Tällaisia suloisuuksia tänään. Voin laittaa vielä ennen myyjäisiä teille aukioloaikoja jos joku haluaa käydä. Siellä on tänäkin vuonna myös kauniita kransseja, kynttilänjalkoja ja muuta ihanaa. Kyseessä ei kuitenkaan ole mitkään perinteiset joulumyyjäiset joten villasukkia ja leivonnaisia siellä ei ole. Sänkyjä on teetetty muutama kappale jokaista kokoa ja myyjäisissä on myös muutama pikkuinen pöytä ja tuoli jollaiset näkyivät lastenhuoneen verhoista tehdyssä blogikirjoituksessani. Myös ihan aikuisten kokoisiakin pöytiä ( mm. näitä meidän yöpöytiämme) tulee myyntiin.

Aren´t these just adorable?! The cute beds are designed by my mother and her friend and my mom makes the little bedding too. They are selling these and some lovely grown up items like gorgeous wreaths, actual furniture, accessories and such at their yearly Christmas fair in Katajanokka in Helsinki. The fair is held from 27-30. of November. I´m so excited! ( Every year I find a new amazing wreath and my husband things I´m nuts but I just love them so much…)

Suloista päivää,

Lattemamma

p.s. Tilasin muuten vihdoin lisää rusettipinnejä joiden pitäisi tulla hyvissä ajoin ennen joulua. Valitsin väreiksi tällä kertaa myös punaista ja vihreää jos joku kaipaa joulujuhliin mekkojen kanssa söpöjä rusetteja hiuksiin. Laitan tänne kuvia kun ne saapuvat. Rusetit ovat niin kevyitä, että kulkevat kirjekuoressa postimerkin maksulla. Tilasin omillekin tytöille muutaman rusetin joulukalenterin täytteeksi ja jouluasujen kanssa pidettäviksi. Jouluasuiksi hankin meille nämä paidat ja sortsit sekä nämä suloiset mekot joita en yksinkertaisesti voinut vastustaa.

edit. Tässä myyjäisten aikataulu

10734031_749811075111815_8639569255957015891_n

7 Comments

 • Karkki

  Oih ja voih <3 Nukkensängyt ovat ihania ja olisivat kyllä aivan loistava lahjaidea pukinkonttiin. Täytyy katsoa, josko ehtisin tuolla myyjäisissä pyörähtämään edes nopeasti.

  Hurmaavat jouluasut olet tilannut tytöille. Ruutumekko on todella suloinen. minulla on vielä pojan jouluasun metsästys kesken. Haluaisin pieniruutuinen paitapuseron, liivin ja samettihousut lämpimillä väreillä. Toisataiseksi mikään ei ole oikein miellyttänyt silmää. Etsintä siis jatkukoon.

  • Sofia

   Kiitos Karkki! Toivottavasti ehdit käymään! Mekot oli tosiaan niin suloiset ja jotenkin alkaa tuntua, että Hattara on jo pian niin iso tyttö, ettei enää halua muutaman vuoden päästä käyttää tuon tyyppisiä mekkoja, joten nyt oli oikea hetki :). La Coquetalla oli ihania skottiruutuisia poikien paitiksia ja niihen sopivia viininpunaisia sammareita. Liivejä ei taida kyllä olla.

   • Sofia

    Anniina, kommenttisi oli ehkä vahingossa mennyt tuon linkin takan olevan kuvan yhteyteen jotan liitän sen tähän ja vastaukseni myös jotta löydät hieman helpommin! 🙂

    Heippa Lattemamma! Kommentoin nyt ensimmäistä kertaa. Olen melko uusi lukijasi ja tämä on aivan ihana blogi, itse asiassa ainoa, mitä jaksan seurata säännöllisesti. Olen kiinnostunut Katajanokan myyjäisten aukioloajoista, joten ilmoitatko niistä täällä, kiitos. Asun itse Naantalissa, mutta olen juuri tuona viikonloppuna tulossa Helsinkiin Ullanlinnaan kyläilemään ystävän luokse niin olisi kiva tulla käymään siellä ja löytämään ehkä jotain pukinkonttiin 🙂

    Myyjäiset ovat to-pe 11-19 ja la-su 10-16.00 Toivottavasti pääset paikalle! Laitan vielä uudestaan aikataulua blogin puolelle ensi viikolla!

 • Neitioliivi

  Oih! Aivan ihania nukensänkyjä. Täytyykin vihjaista sukulaistytölle, että käy katsomassa paikan päällä. On tulossa tänne meille vierailulle joulukuussa.

 • Anniina

  Kiitos tiedosta! Varmasti tulen käymään ihanissa myyjäisissänne. Tunnelmallista viikonloppua sinne kauniiseen kotiisi! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.