Nov
20

Onnen aiheet

by Sofia   -   in Random

Tällä hetkellä onnelliseksi on tehnyt…

Leikkisät ja kauniit perjantairuusut.

Leikkisät ja kauniit perjantairuusut.

DSC_0670

My happy thoughts of lately have included these playful roses I received from mr. Espresso on Friday night.

DSC_0675

This book that I ordered from Amazon per request of a friend of mine. I absolutely love it!

DSC_0682

Tämä ihana Martha Stewartin kirja A Year Of Celebrations. Olen selaillut sitä useaan otteeseen…

DSC_0680

Cotton Candy and I were leafing through the book on the sofa one day and when she saw this photo she thought the one who has a chocolate bunny that big must be a very wealthy person... A funny observation. She obviously only gets a regular sized bunny on Easter, poor girl!

Cotton Candy and I were leafing through the book on the sofa one day and when she saw this photo she thought that the one who has a chocolate bunny that big must be a very wealthy person… A funny observation ( and an accurate one in this case too). She obviously only gets a regular sized bunny on Easter, poor girl!

This box! It makes me look forward to Christmas so much. My favourite little thing I bought from New York.

This box! It makes me look forward to Christmas so much. My favourite little thing I bought from New York.

Tämä rasia joulukoristeita jonka ostin New Yorkista on niin ihana, että maltan tuskin odottaa joulukkuta jotta voin laittaa vähän koristuksia esille. Haaveilen tänä vuonna valkoisesta kuusesta. Sellaista ei taida löytyä ihan aitona...

Tämä rasia joulukoristeita jonka ostin New Yorkista on niin ihana, että maltan tuskin odottaa joulukuuta jotta voin laittaa vähän koristuksia esille. Haaveilen tänä vuonna valkoisesta kuusesta. Sellaista ei taida löytyä ihan aitona…

Inside the box are these amazing glass macarons ornaments. The colours are just perfectly pretty.

Inside the box are these amazing glass macarons ornaments. The colours are just perfectly pretty.

I´m going to have to wish you a happy weekend a day ahead as I´m going out for dinner tonight with some girlfriends and my schedule this week has been a bit hectic ( and I have not had time to go through the party photos yet). But I wish you a peaceful and relaxing weekend! My parents are taking the girls out to see a Christmas parade with Santa Claus and the lighting of the Christmas lights in the centre of Helsinki. The girls are so excited. I guess it´s time to start that season soon. I think I will buy myself the first hyacinths for the weekend. The scent is just so divine!

Toivon sinulle vähän etukäteen ihanaa ja rauhallista viikonloppua! Helsingissä on sunnuntaina joulukadun avajaiset johon tyttöjen pitää ehdottomasti päästä. Tästä se joulun odotus nyt alkaa. Taidan ostaa jo ensimmäiset hyasintitkin. Olen odottanut niiden huumaavaa tuoksua jo liian kauan!

Lattemamma

14 COMMENTS
|
7,212 VIEWS
|
Partager sur Facebook
14 comments on “ Onnen aiheet „
Noona, on November 20, 2014

siis noi koristeet :O IHANAT. oijjoijoi.

Sofia, on November 20, 2014

Noona no eikös!? 😀

Jaana, on November 20, 2014

Voi Sofia, olen himoinnut juuri näitä suloisia macaron -joulukoristeita. <3
*Huokaus* Sinä onnen tyttö! 🙂

Sofia, on November 23, 2014

Jaana, ovat kyllä hirmuisen suloiset! 🙂

Liina, on November 20, 2014

Nuo koristeet ovat kyllä ihastuttavat ja niiden värit ovat kyllä todella kauniit! Voih, miksei aina voi olla joulukuu 😉

Sofia, on November 23, 2014

Voi kiitos Liina!

Maria, on November 20, 2014

Oi mitä ihanuus koristeita…huokaisu..
Täällä Turus on lauantaina on joulukadun avajaiset ja tietty sinne mennään…ihanaa. Vanhan Suurtorin joulumarkkinatkin (onneksi ovat neljänä viikonloppuna niin kerkiää käydä rauhassa joku toinen viikonloppu) alkaa tulevana viikonloppuna joten tapahtumia riittää.
Eka hyasintin kotiutin jo maanantaina..tietty valkoisen mutta voisin vielä ostaa lisääkin..
Hyasintin tuoksuista vikonloppua sinulle..
-Maria

Sofia, on November 23, 2014

Maria, täällä onkin hyasinttiä tuoksuteltu koko viikonloppu <3

Ansku, on November 20, 2014

Miten ihanat nuo koristeet!!! Ei voi muuta kuin huokailla 🙂

Sofia, on November 23, 2014

Kiitos Ansku <3

Minna, on November 20, 2014

Jälleen tuli valoa marraskuiseen päivään blogisi myötä!
Ihania arjen ilon asioita … Täällä myös sunnuntai ja joulukadun avajaiset jo kovasti ajatuksissa! Ties vaikka saisimme vähän luntakin tänne etelään viikonloppuna. Elämme täällä pikkulapsiperheessä myös vauvavuotta joten kommenttini jäävät välillä vähemmälle. Lukulistastani blogien suhteen en kuitenkaan luovu.. Kahvihetkien ilo iltapäivisin!
Tuoksurikasta viikonloppua (:

Sofia, on November 23, 2014

Kiitos ihana Minna ja suloista vauva-aikaa sinne <3

Ita, on November 22, 2014

Lol on the chocolate bunny!

Sofia, on November 23, 2014

Ita she´s so insightful ;)…

Leave a comment
name
email
url
message