Nov
25

Papershop goes Lattemamma

by Sofia   -   in Shopping

Jee! Saan tänäkin vuonna arpoa kanssanne yhdelle onnekkaalle Papershopin mahtavan joulukortti paketin. Siis kortit omavalintaisella kuvalla ja omavalintaiseen suosikki korttipohjaan tehtynä. Tänä vuonna myös kaikki Lattemamman lukijat saavat omasta korttitilauksestaan ja muistakin ostoksista -10% alennusta koodilla lattemamma 21.12.2014 saakka.  Meille haen ainakin tämän korttipaketin josta yhden väliin sujautan Hattaralle joulukalenteriin lipun Oopperan Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas balettiin. Tätä käytän aina kirjoittaakseni kauppaa varten ostoslistan ja se saa tuonkin tehtävän tuntumaan juuri sopivasti pikkuisen iloisemmalta. Ja luulenpa, että Hattaran uudet vaaleanpunaiset luistimet ( jotka ostin kollegaltani käytettynä) voisin pakata tähän paperiin.

Eikä aikailla tämän arvonnan kanssa, että kortit ehtivät vielä postiin enne joulua. edit. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT Arvonta alkaa N-Y-T nyt ja päättyy Sunnuntaina 30.11 klo 24.00. Ilmoitan voittajan heti maanantaina 1.12. joten kannattaa miettiä jo mieluinen korttipohja ja valita kuva valmiiksi. Arvontaan osallistut jättämällä kommentin ja kuulisinkin mieluusti mikä on sinun lempi joulutraditiosi tai jouluun liittyvä asia kuten suosikki jouluruoka tms. Onnea arvontaan!

Tässä korttivaihtoehdot…

papershop_joulu1-570x708

” Kehys”

papershop_joulu4-570x708

“Photobooth”

papershop_joulu5-570x708

“Kranssi”

papershop_joulu3-570x708

“Muistot”

papershop_joulu2-570x708

“12 months”

Iloa päivääsi!

If you live in Finland you are eligible for a personalised Christmas card giveaway by leaving a comment below ( ends on Sunday the 30th of November at midnight). You can see the choices for the cards above. Or if you would like to do a little online shopping, Papershop boutique gives all Lattemamma readers a 10% discount an all items with the code lattemamma ( discount is valid until the 21st of December). I have purchased Cotton Candy a ticket to see the Nutcracker ballet at the national Opera so I will get these cards and slip her ticket between one of them and hide it in her advent calendar. And I use this one to write down my shopping lists. It always makes that chore a little brighter. Oh and this wrapping paper will be perfect for wrapping a new pair of pink ice-skates we are giving to Cotton Candy. Have a great day!!!

Lattemamma

51 COMMENTS
|
10,743 VIEWS
|
Partager sur Facebook
51 comments on “ Papershop goes Lattemamma „
Miia, on November 25, 2014

Perheen yhdessänpelailu ja kiirettömyys parasta joulussa. Joulupäivänä avaan uuden kirjan ja ahmin sen suklaan kera villasukat jalassa.

Elina, on November 25, 2014

Aivan ihania korttipohjia! Jouluperinteisiini kuuluu ehdottomasti perheen tapaaminen ja hyvästä ruoasta ja yönapostelusta nauttiminen.

Karkki, on November 25, 2014

Jouluaaton ilta, kun lapset ovat nukkumassa peittojen alla onnellisina lahjoistaan ja herkuista. Taloon on laskeutunut rauha ja aikuiset istuvat ruokahuoneessa pelaamassa lautapelejä nauttien kenties vähän Port-viiniä, pipareita ja juustoja. Taustalla soi hiljaisella esim Vivaldin vuodenajoista “Talvi” tai Bachin Jouluoratorio. Siinä hetkessä tiivistyy Joulun rauha <3

Mukana myös arvonnassa!

Ansku, on November 25, 2014

Ihan parasta on yhdessäolo ja se joulun kiireetön, rauhallinen tunnelma. Hyvä ruoka ja kaikilla hyvä mieli. Jouluaaton traditioina käydään illan pimeydessä haudoilla ihastelemassa kynttilöiden loistetta.

Anna, on November 25, 2014

Oi, ihana arvonta! Mukana ehdottomasti.
Joulunodotus ja traditiot on parasta joulussa 🙂 Mutta ihan niin kauan kuin muistan, jouluaatto kaikessa jännityksessään on se kutkuttavin. Aamun herkkuaamupalat, kuusen koristelu, joulupuuro, Snowman, haudoilla käynti ja jouluaaton hartaus kirkossa. Ja tietenkin se ilta lahjoineen ja illallisineen. Yhdessäolo. Aivan ihanaa. Tein vuosikaudet vapaaehtoisesti jouluna töitä vauvojen parissa mutta nyt tuoreena äitinä aion nauttia kotona olosta täysin sydämin ja toivon pienen tyttäreni imevän pikkuhiljaa jouluinnostuksen itseensä 🙂

Nitta, on November 25, 2014

Mukana! Ihastuttavia! Joulussa parasta tunnelma, kiirettömyys, yhdessäolo ja lapsen riemu!

Miia, on November 25, 2014

Hei,

Ihana arvonta, ehdottamasti mukana, jospa onni suosisi. Meillä on paljon ihania joulutraditioita. Parasta on kiireetön yhdessäolo lasten ja perheen kanssa. Leipominen, arkastelut ja koristelu. Ilo lasten silmissä ja koko tunnelma on parasta. Ihanaa joulun aikaa teille ja kiitos kauniista blogistasi! -Miia

Satu, on November 25, 2014

Mukana arvonnassa! Joulu on yhdessäolon, rauhoittumisen ja rentoutumisen aikaa. Minä saan parhaan joulufiiliksen kukista, erityisesti hyasintteja pitää olla usempi kotona luomassa tunnelmaa. Joulu sai perheessämme ihan uuden merkityksen viime vuonna, kun toinen tyttömme päätti syntyä joulun pyhinä. Tänä vuonna juhlitaan siis myös synttäreitä Joulun yhteydessä

Leena, on November 25, 2014

Parasta on joulupäivänä palapelimania – tietty yöpuvuissa ja glögiä mukissa!

marttta, on November 25, 2014

Ihania kortteja! Joulussa on parasta sen odottaminen, lasten riemu ja joulunpyhien rauha. Tunnelmaa saa tuoksuista, joulukoristeista ja -perinteistä. Joskus toivoisin että pääsisi joulukirkkoon reellä!

Ulla, on November 25, 2014

Mukana arvonnassa! Minulla on perinteenä jo kotoa opittu tapa. Kuusessa täytyy aina olla aidot kynttilät pidikkeissään, se luo ihan erilaista tunnelmaa kuin sähkövalot.

Mape, on November 25, 2014

Parasta joulussa on kiireettömyys, uusi kirja ja boxi Julia -konvehteja <3

Krisse, on November 25, 2014

Mukana ihanassa arvonnassa!
Paras aika joulusta on jo alkanut! Voi valita koristeita, suunnitella ja valmistaa lahjoja. Parasta on, kun voi rauhallisesti ja ajan kanssa fiilistellä joulujuttuja.
Joulustressiä ei tule, kun sitä ei itselleen ota! Jos jotain ei ehdi tehdä, niin silti se joulu sieltä tulee! kaiken jouluun liittyvän pitäisi olla kivaa, jos ei ole, niin kannattaa pohtia miksi ei ole. Ja voisiko asian muuttaa?
Joulu on rauhaisa mieli, hyvää ruokaa ja leppoisaa oloa, valmistautumista vuoden loppuun ja uuden tarmokkaan ajan alkuun! 🙂

Pia, on November 25, 2014

Ehdottomasti mukana!! Meillä joulun must juttu on lihapasteijoiden leipominen sekä syöminen lihaliemen kera

Karo, on November 25, 2014

Ihania korttipohjia! Meillä lempijoulutraditioihin kuuluu lapsuuden jenkkiajoilta jäänyt joulusukkiin kurkistelu jo aattoaamuna. Kaikki pääsevät nauttimaan pikkulahjoista jo ennen puuronsyöntiä ja hautuumaallakäyntiä. Illalla joulupukki sitten kyläilee isompien pakettien kanssa 🙂

Laura, on November 25, 2014

Kauniita kortteja! Muutenkin Papershopin tuotteet ovat aivan erityisen ihania. Onneksi heillä on postikuluton toimitus Suomessa. Mieluisin olisi Kranssi-pohja.

Olen syntynyt aatonaattona, joten koko jouluviikko on pienestä tytöstä asti ollut erityinen. Nyt omat synttärit ovat jo menettäneet merkityksensä, mutta on ihanaa valmistella joulua tyttärelle. Perinteisiä suomalaisia jouluruokia meillä ei syödä, mutta muita sitäkin ihanampia herkkuja. Parasta joulussa ovat läheiset ihmiset. Joulutunnelma on taas erilainen oman lapsen myötä. On ihanaa nähdä isovanhempien onni, kun he saavat viettää juhlaa lapsenlapsensa kanssa.

Jenni, on November 25, 2014

Hei,

aivan loistavia korttipohjia. Olen ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

Liisa, on November 25, 2014

Ihania kortteja! Parasta joulussa on joulunodotus,yhdessä oleilu,kuusen koristelu,joulu glögi ystävien ja perheen kanssa ennen jouluaattoa ja aatto aamun puuro❤️

HoO, on November 25, 2014

Kauniita kortteja! Viime vuonnakin yritin voittaa, mutta jospa sitten tänä vuonna onnistuisin 😀

Joulun ajassa on parasta tunnelmat, tuoksut, ruoka & lasten riemu.

Sandra L, on November 25, 2014

Joulun tradioita on meidän perheessä paljon. Aatto aamuna minä herään ensimmäisenä ja vielä kun mies ja tyttäreni nukkuvat fiilistelen omassa rauhassa, jouluvalojen loisteessa ihanaa, odottavaa tunnelmaa. Iltapäivällä, ulkona on lapin sininen hetki, johon tuovat hautausmaalla loistetta tuhannet kynttilät haudoille tuontuna. Hautausmaalta suuntaamme anoppilaan saunaan. Pihasaunan lempeissä löylyissä, kynttilän valossa on tunnelmallista kylpeä. Illan kruunaa runsas jouluateria jonka jälkeen ainakin lasten jännitys tiivistyy kun pukki saapuu lahjoineen.
Joulu on parasta aikaa <3

minna, on November 25, 2014

Haluan ehdottomasti osallistua arvontaan! Kauniita kortteja. Itse pidän joulun odotuksesta ja tunteesta kun joulu lähestyy.. parasta juuri nyt on ostaa tuoksuvia kukkia, joululehtiä ja polttaa tuoksukynttilöitä. Siitä rakentuu joulutunnelma joka huipentuu joulupyhiin! Lasten iloa ja odotusta on myös ilo seurata.

Susu, on November 25, 2014

Mukana arvonnassa. Meillä uudempiin traditioihin kuuluu jälkiruoaksi leivottu ranskalainen Paholaisen suklaakakku. Nimensä perusteella sopisi kai paremmin Halloweeniin mutta on oikein passeli juuri joulupäivällisen päätökseen. Isäni varsinkin kuuluu sen faneihin. Tänä jouluna saa parivuotias esikoisemmekin jo pienen maistiaisen.

Juttis, on November 25, 2014

Arvonnassa mukana. 🙂 minulle joulu on ihanaa aikaa, varmaan koska olen syntynyt joulukuussa ja niin paljon hyvää fiilistä on latautunut muistoihini näistä ajoista. Ehdottomasti jouluaattoon kuuluu joulusauna ja sen jälkeen laittautuminen juhla-asuihin. Tärkeintä on tietysti omat rakkaat läheiset ja notkuva juhlapöytä herkkuineen. Illalla vielä glögilasien kanssa miehen kainalossa tunnelmasta nauttien ja kuunnellen “Oi, jouluyö” laulua. <3

TiinaJ, on November 26, 2014

Ihaninta varmasti on se yhdessäolo ja toisten huomioiminen. Koti on puettu parhaimpiinsa, tuikut tuovat tunnelmaa, lämmin juoma ja ne tuoksut… Herkuttelua ja pieniä yllätyksiä <3

Tiitiäinen, on November 26, 2014

Ihana arvonta, mukana ollaan! Nyt lasten kanssa kaikki joulujutut tuntuvat ihan uudella tavalla ihanilta, kuten kuusen haku ja koristelu yhdessä <3

H, on November 26, 2014

Joulussa on ihanaa joulunodotus, joululoma, perheen ja ystävien tapaaminen, jouluruoka ja rentoilu. Nyt vietämme ensimmäistä joulua uudessa kodissa ja onkin erityisen ihanaa koristella kotia. Tärkeintä joulussa on omat rakkaat<3

Eeva, on November 26, 2014

Ihana arvonta, mukana arvonnassa! 🙂 Parhautta joulussa on yhdessäolo ja tunnelma. Lapset iloitsee joulusta, paljon kynttilöitä, lyhtyjä ja joululeipomuksia piparkakkutaloineen ja muine herkkuineen, jouluista musiikkia, ja tietty joulukuusi. Tehdään kaikkea kivaa yhdessä koko perheen kanssa ilman kiirettä.

Riikka, on November 26, 2014

Mukana arvonnassa! Joulussa parhautta on läheisten ihmisten kanssa yhdessäolo, jouluruoka ja perinteet. <3 Ja tietenkin koristelu <3

Sini, on November 26, 2014

Oi miten ihana arvonta, mukana siis! Parasta joulussa on kiireetön (toivottavasti) yhdessäolo perheen kanssa, hyvä ruoka ja juoma, kynttilät ja se hetki, kun saa käpertyä sohvan nurkkaan uusissa joululahjavillasukissa ja uuden kirjan kanssa, kynttilöiden palaessa, rasiallinen lempisuklaata edessä <3 Jouluruoista suosikkejani ovat ehdottomasti kaikki ihanat kalat ja juustot, sekä tietty suklaa…toivottavasti pääsen nauttimaan tänä jouluna noista kaikista, olen nimittäin raskaana ja minulla on vielä kaiken lisäksi raskausdiabetes, joten pian 9 kuukauteen ei ole suklaatakaan syöty.

Meri, on November 26, 2014

Parasta joulussa on tietysti yhdessäolo oman perheen kanssa, mutta myös se joulun odotuksen tietty tunnelma…jännitys, odottava olotila, kiirekin! Ja tietty ruoka! En tiedä parempaa kuin ihanaiset joulun kalat, kalkkuna, kinkku, juustot, suklaat, herkullinen laadukas leipä ja riisipuuro, yhtä parasta ei vain pysty valitsemaan 🙂

Bisneskissa, on November 26, 2014

Huippu arvonta! Joulusta on vaikea valita yhtä parasta asiaa. Parhaiden kärjessä on yksinkertaisesti läheisten kanssa yhdessä olo. Muita tärkeitä pieniä asioita ovat kuusen koristelu koko porukalla, jouluinen touhotus leipomisen ja ruoanlaiton parissa sekä se rauhallinen jouluaattoillan hetki, kun levähdetään sohvalle jazzahtavan joulumusiikin, glögin, lahjakirjan ja juustojen kanssa.

Pumpuli, on November 26, 2014

Joulussa parasta on no…. kaikki, sillä rakastan kaikkea jouluun liittyvää! Mutta ennenkaikkea joulun odotus on ihanaa, sillä se tuo pimeään ja harmaaseen aikaan niin paljon taikaa ja loistokkuutta. Aina viime tinkaan jäävä kalenterin täyttö yöllä marraskuun viimeisenä ennen joulukuun ensimmäistä aloittaa viimeistään sesongin. Joululahjojen paketointi, kuusen osto ja koristelu, joululaulut – kaikki tärkeitä. Itse jouluaattona hautausmaalla käynti, graaviilohi ja muikunmäti ovat ehdottomat. Illan kruunaavat Mozartin kuulat, joita on oltava vaikka parempaakin suklaata olisi tarjolla, sekä uusi yöpaita ja kirja!

Mini, on November 26, 2014

Joulu on ihanaa aikaa etenkin nyt, kun on omia lapsia! Heidän iloaan on niin mukava katsella 🙂 parasta on viettää rauhassa aikaa läheisimpien kanssa, polttaa kauniita kynttilöitä ja valmistella hyvää ruokaa. Aamulla syömme yleensä herkullistakin herkullisempaa luumu-pipari-kermarahkaa ja lounaaksi teemme sitten riisipuurot (lapset heräävät niin aikaisin, etten jaksa puuroa tarpeeksi ajoissa aamulla keitellä, siksi näin :)). Suosikkiruokiani ovat kalat ja juustot, mutta joulupöydästä löytyvät aina myös perinteiset laatikot, kinkku / kalkkuna ja suklaata tietysti! Tänä jouluna houkuttaisi kokeilla jotain porosta ja jälkkäriksi taidan tehdä bailey’s suklaamoussen <3

Anu, on November 26, 2014

Joulun ihana perinteemme on aattoaamun riisipuurohetki kynttilän valossa. Silloin hengähdetään hetki ja annetaan arjen vaihtua vuoden ihanimpaan juhlaan.

Susanna, on November 27, 2014

Ihania ja osallistun!

Piio, on November 28, 2014

Voi kuinka ihana arvonta! Joulussa tärkeitä perinteitä ovat riisipuuro aamulla ja joulusauna, ne ovat pysyneet vakiona ja muu ohjelma on muotoutunut aina kulloisenkin elämäntilanteen mukaan. Pidän eniten kuitenkin tästä odotuksesta ennen joulua, tämä on ihastuttavan pitkä sesonki joka piristää muuten niin pimeää aikaa.

Täti Ruskea, on November 28, 2014

Joulun odotus ja yhdessä valmistelu. Lasten riemu. Jouluyön rauha kaiken tohinan jälkeen. Joulun sanoma. Joulupäivä ilman kiirettä yhdessä perheen kanssa: uusissa pyjamissa, lautapelejä pelaten, kirjoja lukien, herkutellen, elokuvia katsellen. Päivä, jolloin meidän auto ei liiku pihasta minnekään 😉

Piude, on November 28, 2014

Ihan parasta on oma pieni hetki aatonaattona, kun muut jo nukkuvat. Paketoin viimeiset lahjat jouluvalojen loisteessa ja juon kupin kuumaa glögiä. Siitä alkaa joulun rauha.

Anniina, on November 28, 2014

Lempihetkeni joulussa on yhteinen riisipuuro aamulla ja sen jälkeen joulurauhanjulistukseen meneminen koko perheenä. Ihanin jouluherkku on mäti-smetana-yhdistelmä. Voisin syödä kalaruokia muutenkin loputtomiin. 🙂

Maria, on November 28, 2014

Yksi parhaista hetkistä jouluna on aattoaamu ja lapsen utelias kurkistus joulusukkaan, siitä alkaa meidän joulu!

Katja, on November 28, 2014

Meinasi ihan unohtua arvontaan osallistuminen, hyvä kun muistutit tämän päivän postauksessa. Kävin Papershopissa ostoksilla tiistaina ja kaikkea ihanaa tarttui mukaan. Kävelen siitä ohi pari kertaa päivässä mutta nyt vasta ekaa kertaa ehdin ostoksille.

Sini, on November 28, 2014

Suloisia joulukortteja! Papershop on ihana kauppa ja onneksi niin lähellä, että voi tarpeen tullen aina kipaista käymässä 🙂 Joulussa on parasta joulun odotus. Se fiilis kun saa laittaa kotiin jouluvaloja ja -koristeita, polttaa kynttilöitä pimeissä illoissa ja nauttia glögiä huumaavien mausteisten tuoksujen ympäröimänä.

Marsipaani, on November 28, 2014

Joulutunnelmaa saa jo näin marraskuussa, kun saa vihdoin laittaa jouluvalot…

Lumikide, on November 28, 2014

Kauniita kortteja! Pidän joulun odotuksesta ja itse joulussa yhdessäolosta, rauhallisuudesta ja kiireettömyydestä.Hyvää joulunodotusta sinulle!

Sari, on November 29, 2014

Onpa ihania kortteja! Joulussa parasta on odotus, herkut, koristelut ja perinteet sekä kiireetön yhdessäolo perheen ja lähimmäisten kanssa. Myös muista välittyvä rentous ja hyväntuulisuus lämmittää.

Maiqqu, on November 29, 2014

Ihania kortteja. Kynttilät ja joulusauna on tärkeä osa joulua ja tietysti se lasten jouluilo.

Priska, on November 29, 2014

Onpas kauniita kortteja! Joulunajassa parasta on odotus ja valmistelu, ja hyvä ruoka. Eniten pidän kalkkunasta ja laatikoista.

Siinatar, on November 30, 2014

Parasta joulussa on rauhallinen yhdessäolo. Oikein jo odotan sitä joulun rauhallista “olottelua”.

Noella, on November 30, 2014

Suosikkijouluruokani on blinit mädillä, punasipulisilpulla ja smetanalla. Blineistä tuli muutama joulu sitten uusin jouluruokaperinteemme. Jälkiruokasuosikkejani ovat minttusuklaakakku sekä vadelmajäädyke kuumalla kinuskikastikkeella..

Nelliette, on November 30, 2014

Jouluyön rauha, Joulun sanoma. Perheen yhdessäolo. Meillä perinteeksi muodostunut Joulukinkun valmistus ensin keittäen, sitten vielä paistaen. “Joka keitetyn paistaa, se makean maistaa” 😉

Pihla, on November 30, 2014

Kauniita korttipohjia.
Mä olen todellinen jouluihminen. Vaikea sanoa mikä joulussa on parasta. Iso osa juhlaa on jouluun valmistautuminen ja tunnelmointi. Tänään paistui ekat piparit ja joitakin koristeita laitettiin esille, ihanaa 🙂

Leave a comment
name
email
url
message