Dec
1

Ja må hon leva…

by Sofia   -   in Good things for kids  Party planning

… ut till hundrade år!

Voi miten ihanaa minusta on herättää pieniä syntymäpäiväsankareita aamulla. Jos täyttää viisi vuotta marraskuussa, ei aamu “valkene” oikeastaan lainkaan vaan sankarin saa tosiaan herätellä kynttilänvalossa. Tytöt ovat jo tajunneet, että sankari saa aamiaisen sänkyyn ja Purkka sanoikin siskolleen edellisenä iltana, että; ” Huomenna mä saan nousta ja sun pitää jäädä sänkyyn odottamaan, että me tullaan…”. Sankari sai siis aamiaistarjottimen sänkyyn, mutta myös Purkalle katettiin aamiainen lastenhuoneen kirjoituspöydälle. Purkka on kyllä liikuttava kun oli vähintäänkin yhtä innoissaan siskon avatessa lahjapakettejaan. Aamiaiaseksi oli tarjolla Hattaran toiveesta croisanttia, marjoja ja keitetty kananmuna.

DSC_0749

DSC_0752

DSC_0753

DSC_0761

DSC_0764

DSC_0765

DSC_0769´1

Pikkusiskon paketista löytyi tällainen söpö pieni yövalo. Olin rehellisesti sanottuna yllättynyt, että kolmivuotias malttoi pitää lahjansa yllätyksenä siskolle. Hän oli aika liikuttava kun kertoi Hattaralle, että paketti on olemassa, mutta se on ylläri ja laittoi aina kädet suun eteen.

Pikkusiskon paketista löytyi tällainen söpö pieni yövalo. Olin rehellisesti sanottuna yllättynyt, että kolmivuotias malttoi pitää lahjansa yllätyksenä siskolle. Hän oli aika liikuttava kun kertoi Hattaralle, että paketti on olemassa, mutta se on ylläri ja laittoi aina kädet suun eteen ettei salaisuus vaan vahingossakaan karkaisi sieltä.

DSC_0780´2

Ostin tämän nuken jo syksyllä Tukholman reissulla NK´lta ja ensin mietin sitä Purkalle lahjaksi. Hän sai kuitenkin kummitädiltä hieman pienemmän Corollen ja silloin Hattarakin innostui nukeista ja toivoi myös saavansa pitkätukkaisen nuken. Täydellistä! Tämä Madeleine on mielestäni aivan ihana Corolle, vähän isompi kuin perusnuket ja se oli sankarille erittäin mieluinen.

DSC_0777

Pikkusiskollekin katettiin pöytä ja annettiin pieni yllätyspaketti…

DSC_0783

Tämä söpö pupuvalo ja Hattaran saama oravalamppu ovat täältä. Ostin samalla tämän aivan ihanan pikkupupuista muodostuvat valonauhan. Näin sen jossain blogissa tai Pinterestissä alkusyksystä, mutta kadotin lähteen enkä muistanut mistä sen saisin. Sitten ihanan Kaunis pieni elämä-blogin Anne oli hankkinut sellaisen omalle tyttärelleen ja niinpä löysinkin linkin Bimbilyn nettikauppaan mistä myös nämä söpöt pikkuvalot löytyivät. Onnen kantamoinen! Pikkupuput pääsevät ehkäpä nyt joulun alla pieneksi lahjaksi. En taida malttaa odottaa jouluun saakka, että saan ripustaa nuo söpöt tunnelmavalot tyttöjen huoneeseen.

DSC_0786

A few photos from Cotton Candy´s birthday morning. She got a breakfast tray to her bed and we set Bubble Gum´s breakfast in the girls room too. Cotton Candy got a lovely Corolle Madeleine doll from us and the cutest little squirrel night light from her sister. We gave Bubble Gum a little bunny lamp too and she loved it so ( she goes to bed with it and lights it under the duvet and giggles with joy!). The whole day was so lovely ( except for when I took the girls to the Italian deli to buy some cheese and they whined all the time that it stinks in there and I was mortified…).

Hämärää ja tunnelmallista . Sitten arvonnan voittaja! Papershopin arvonnan voitti Riikka. Laitan sinulle sähköpostia! Paljon onnea! Muistakaa vielä käyttää hyväksenne 10% alennukoodia lattemamma joka on voimassa 21.12 saakka. Ja kiitos vielä kaikille aivan ihanista joulutunnelmaa luovista kommenteistanne!

Lattemamma

p.s. My friend had bought her daughter this doll for Christmas so we have a little doll´s tea party to set up soon. Maybe the girls could bake little cakes and scones for their dolls with magic dough first…

12 COMMENTS
|
11,945 VIEWS
|
Partager sur Facebook
12 comments on “ Ja må hon leva… „
Tuire, on December 1, 2014

Hah! Meillä sama nukke joulupaketissa pikkuneidille kun on jo hoitanut vauva-Corollea koko syksyn! Ihania!

Sofia, on December 1, 2014

Onhan se aivan ihana nukke Tuire! Hyvä valinta ;)!

Anne, on December 1, 2014

AIvan ihania kuvia taas! aivan kuin sadusta<3 Meillä pupuvalot ovat olleet joka päivä päällä ja ne tuovat suloisen tunnelman lastenhuoneeseen. Fammu oli ostanut Isabelille myös sen sen samaisen pienemmän Corollen (jonka mekossa vadelman sävyiset yksityiskohdat) ja nukke on ollut kyllä kovasti leikeissä mukana. Tunnelmallista joulukuun alkua sinulle! Anne

Sofia, on December 1, 2014

Kiitos Anne! Ja kiitos myös tuosta linkistä, valot ovat aivan ihanat, ripustin ne tyttöjen joulukalenterin kanssa esille <3. Teille myös ihania joulukuisia hetkiä sinne!

adele, on December 1, 2014

Pakahduttavan ihana postaus <3

Sofia, on December 1, 2014

Kiitos Adele <3 <3 <3

Maria, on December 2, 2014

Ihana postaus..täällä kans vietettiin pojun 6-vuotis syntymäpäiviä..taisivat olla juhlapäivät lähes peräkkäin teidän pikku prinsessan kanssa..niin vaikka on hämarän hyssykkää niin ihana juhlia ja laitta valoja ym..
Leppoisaa joulun alusaikaa sinulle <3
-Maria

Sofia, on December 2, 2014

Kiitos Maria ja paljon onnea sinne!

Täti Ruskea, on December 2, 2014

Aivan ihanan kaunis ja tunnelmallinen aamuinen syntymäpäivähetki. Samasta vinkistä bongasin tuon pupuvalonauhan, joka kovasti ilahduttaisi meilläkin. Olin myös nähnyt sen Pinterestissä. Meidän isommat pojat toivovat myös aina synttäriaamunaan croisantteja 😉 Mistä olet hankkinut nuo Petteri Kaniini -aterimet?

Sofia, on December 2, 2014

Täti Ruskea, aterimet ovat Pottery Barn Kidsin pääsiäismallistosta. Niitä ei tosin voi tilata Eurooppaan koska eivät ole maksaneet lisenssejä täällä. Tilasin omani viime pääsiäisen tienoilla Nykin hotellille työmatkalla siellä käydessäni.

Laura, on December 9, 2014

Uskomattoman hienoja kuvia ja ihana tuo Purkan toteamus ”Huomenna mä saan nousta ja sun pitää jäädä sänkyyn odottamaan, että me tullaan…” 🙂 Myöhästyneet onnittelut Hattaralle!

Sofia, on December 10, 2014

Kiitos Laura!

Leave a comment
name
email
url
message