Nov
28

Have a merry weekend!!!

by Sofia   -   in Random

Toivon sinulle aivan ihanaa viikonloppua! Itse aion ainakin käydä äitini ja hänen ystävättäriensä myyjäisissä ja ystäväni kanssa Havenissä perinteisillä jouluglögeillä takkatulen ääressä istuskelemassa.

I wish you have a great great weekend! I´m looking forward to visiting my mother´s and her friends Christmas fare and also sitting down by the fire and having some glög ( sort of mulled wine) with a  friend.

10734031_749811075111815_8639569255957015891_n

Muistakaa kaikki ottaa osaa Papershopin arvontaan ja olisin tietysti hurjan iloinen jos jaatte linkin vaikkapa ystävillennekin! Arvonta päättyy sunnuntaina! Olen tullut niin hyvälle tuulelle ja joulumielelle kommenttejanne lukiessa! Suosittelen tätä hempeää jouluterapiaa myös muille! Niin ja onhan kaikilla joulukalenterit jo odottelemassa maanantaita?!

Lattemamma

8 COMMENTS
|
6,644 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ Have a merry weekend!!! „
Citymami/Eeva, on November 28, 2014

Leppoisaa viikonloppua :)! Me valmistaudumme vanhempainyhdistyksemme joulumyyjäisiimme Turussa suurtorilla – kovasti odotellaan pakkasta, jotta tunnelma olisi täydellinen!

T: Eeva

Sofia, on December 1, 2014

Toivottavasti saitte lunta ja hyvät tuotot Eeva!

Katja, on November 28, 2014

Kävin tänään Satamakadulla ja ostin ihanat Libertyn kankaasta tehdyt: hiuspanta rusetilla sekä irtokaulus, samaa kangasta. Lisäksi ostin metallisen nukensängyn vaaleanpunaisilla petivaatteilla. Sänkyyn minulla onkin jo valmiina Moulin Rotyn nukke mutta ostin isomman sängyn jotta siihen saa tarvittaessa myös Barbien nukkumaan. Ihania leidejä olivat, sinun äitisi ja “Liberty-rouva”, jaksoivat rupetella kanssani pitkään 🙂 Ihanaa viikonloppua!

Sofia, on December 1, 2014

Katja, kiva, että ehdit paikalle ja löysit aarteita! Itse kävin sunnuntaina enkä tosiaan päässyt tyhjin käsin sieltä pois minäkään…

Vivi, on November 28, 2014

Ei tarvitse odottaa maanantaihin, kun on partiolaisten adventtikalenteri 😉

Sofia, on December 1, 2014

Vivi, lucky you!

Tuplamamma, on November 30, 2014

Kiiruhdin viime minuuteilla täältä sairastuvalta myyjäisiin. Tälläkin kertaa siellä oli vaikka mitä ihanaa ja todella miellyttävät rouvat myymässä. Ostin kaksi mini-joulupuuta, toinen on vaaleanpunainen ja toinen metallista. Nyt ne ilahduttavat täälläkin nähdyn sudenkorentolasikuvun alla. Kylläpä piristi ei-niin-rentouttavaa viikonloppua! Hyvää joulun odotusta sinulle!

Sofia, on December 1, 2014

Kiva kun kerkesit Tuplamamma. Siellä oli niin ihania juttuja. Myös itselle tarttui kolme pikkuista puuta mukaan. Ooh… Ja sinulle myös ihanaa joulun odotusta ja pikaista paranemista lapsille.

Leave a comment
name
email
url
message