Interior design

Kaappi joka kulmassa seisoi ja tyytyväisenä hymisi

Me hankimme olohuoneeseen kaapin syksyllä. Kaappi ei edes oikeastaan ollut erityisesti ostoslistalla, vaikka sellaiselle kyllä tarvetta ja paikkakin oli. Sopiva vaan sattui kohdalle. Näinhän sisustuksessa asiat usein menevätkin. Jotain kaunista tai juuri sisustukseen sopivaa sattuu kohdalle ja silloin sen aika onkin oikea. Tuossa se nyt seisoo olohuneen kulmassa jossa sitä odotteli koko tämän ajan sille juuri sopiva kohta joka kaipailikin jo oikeaa esinettä. Kuulen kuinka kaappi hymisee tyytyväisyyttään.

We found this beautiful grey cupboard this fall and although we were not really looking for one it was just perfect for our living room. The right size, the right shade and there was that corner spot we had been trying to get to look useful for a while. So there it stands now and I´m very happy about it. 

DSC_0909´1
If you are wondering what that unfortunate looking brown thing on top of our linen cupboard in the bedroom is then it is a feather dust. I have to keep it somewhere high as Bubble Gum loves to “dust” around with it and we find the feathers all over the house. I just forgot to take it down for the photo…
DSC_0904´1
Kaappi on Jean Vernet liikkeestä Kruununhaasta, rautainen pöytä on äitini suunnittelema ja lamppu on S.A.L.I.sta.
DSC_0919
Lasioven kautta heijastuva olohuoneen kattovalo on S.A.L.I.sta.

DSC_0922

DSC_0939

DSC_0941

DSC_0934

DSC_0935

DSC_0936

DSC_0928

DSC_0926_01´1

DSC_0942
Olen ostanut suurimman osan kotoamme löytyvistä tupsuista Tukholmasta The Good Morning Companysta.
DSC_0949
The look of the cupboard changes easily with adding a bit different colours inside or changing the tassels to different ones. I love these pastel tassels and for some reason like to keep them together.

DSC_0944

DSC_0957

Wishing you a great day!

Mukavaa päivää,

Lattemamma

 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.