Dec
9

Kaappi joka kulmassa seisoi ja tyytyväisenä hymisi

by Sofia   -   in Interior design

Me hankimme olohuoneeseen kaapin syksyllä. Kaappi ei edes oikeastaan ollut erityisesti ostoslistalla, vaikka sellaiselle kyllä tarvetta ja paikkakin oli. Sopiva vaan sattui kohdalle. Näinhän sisustuksessa asiat usein menevätkin. Jotain kaunista tai juuri sisustukseen sopivaa sattuu kohdalle ja silloin sen aika onkin oikea. Tuossa se nyt seisoo olohuneen kulmassa jossa sitä odotteli koko tämän ajan sille juuri sopiva kohta joka kaipailikin jo oikeaa esinettä. Kuulen kuinka kaappi hymisee tyytyväisyyttään.

We found this beautiful grey cupboard this fall and although we were not really looking for one it was just perfect for our living room. The right size, the right shade and there was that corner spot we had been trying to get to look useful for a while. So there it stands now and I´m very happy about it. 

DSC_0909´1

If you are wondering what that unfortunate looking brown thing on top of our linen cupboard in the bedroom is then it is a feather dust. I have to keep it somewhere high as Bubble Gum loves to “dust” around with it and we find the feathers all over the house. I just forgot to take it down for the photo…

DSC_0904´1

Kaappi on Jean Vernet liikkeestä Kruununhaasta, rautainen pöytä on äitini suunnittelema ja lamppu on S.A.L.I.sta.

DSC_0919

Lasioven kautta heijastuva olohuoneen kattovalo on S.A.L.I.sta.

DSC_0922

DSC_0939

DSC_0941

DSC_0934

DSC_0935

DSC_0936

DSC_0928

DSC_0926_01´1

DSC_0942

Olen ostanut suurimman osan kotoamme löytyvistä tupsuista Tukholmasta The Good Morning Companysta.

DSC_0949

The look of the cupboard changes easily with adding a bit different colours inside or changing the tassels to different ones. I love these pastel tassels and for some reason like to keep them together.

DSC_0944

DSC_0957

Wishing you a great day!

Mukavaa päivää,

Lattemamma

 

6 COMMENTS
|
10,962 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Kaappi joka kulmassa seisoi ja tyytyväisenä hymisi „
karo, on December 9, 2014

kaunis kaappi, valaisin on mielestäni tilaan aivan liian iso ja hallitsee nurkkausta + musta väri .o( ja rautapöydälle sopisi paljon pienempi valaisin, ehdotan että lamppu ja pöytä muualle

mukavaa joulua

Sofia, on December 9, 2014

Hei karo! Meillä sisustus vaihtaa paikkaa todella usein ja lamput sun muut tulevat ja menevät. Ehkäpä ensi viikolla jo toisin. Kiitos kuitenkin mielipiteestäsi ja mukavaa joulua myös sinulle! Lamppu muuten näyttää tosiaan kuvassa mustalta, mutta on oikeasti harmaa.

Laura, on December 9, 2014

Hieno kaappi ja väri on aivan ihana! <3 Harmaa tupsu kruunaa lookin. I like!

Sofia, on December 10, 2014

Laura, I like it too! Kiitos <3

Ansku, on December 12, 2014

Tuo kaappi on aivan ihana!! Ja just sopiva sisustuksen väreihin. Tykkään kovasti!! 🙂

Niina, on December 12, 2014

Kaunis kaappi ja sisältö vie minun ajatukseni suoraan etelä-Ranskaan, johonkin ihanaan maaseutukartanoon merenrannalle…

Leave a comment
name
email
url
message