Dec
17

Sparkling tulle

by Sofia   -   in Good things for kids

Ainakin minulle käy joskus niin, että ihastun täysin johonkin suloiseen lasten vaatteeseen, mutta hinta ja käyttötarkoitus eivät vaan omalla kohdalla oikein sovi yksiin. Ostan toki silloin tällöin jotain “aarteita” tytöille. Vaatteita jotka ovat vastustamattomia. Ja mikäs siinä jos niille on oikeasti käyttöä ja niitä ei välttämättä tarvitse ostaa kaksin kappalein. Mutta tällä kertaa ihastuin Bonpointin syys-talvi mallistossa olleisiin tyllihameisiin. Ne ovat oikeasti todella suloiset, tyllikerrosten välissä on tähtipaljetteja ja väreinä ovat pehmeä kerma tai hienostunut harmaa. Mutta koska yhden tyllihameen hinta oli melkoinen ja näitä olisi tietenkin pitänyt ostaa kaksin kappalein ei lompakkoni tai myöskään maalaisjärkeni myöntynyt näihin ihanuuksiin. Sitten eräänä päivänä kävelin Aleksanterin katua ja kuinka ollakaan H&M kidsin oven pielessä roikkui lähes vastaavat hameet. Niissä ei tosin ollut niitä ihania paljetteja tyllikerrosten väleissä, mutta kuitenkin suloisia pieniä glitter-pilkkuja tuomassa hohtoa hameisiin. Mielestäni pikkutytöillä pieni tyllihame yhdistettynä hillityn värisiin sukkahousuihin ja vaikkapa harmaaseen tai beigeen neuletakkiin on aivan super suloinen asukokonaisuus. Nämä raaskii pukea päälle vaikkapa päiväkotiinkin. Mutta menevät ne pikkukenkien kera myös ehdottomasti juhlavaatteista.

DSC_0150´1

DSC_0147´1

Lisäsin yksiä juhlia varten hameen vyötäisille hieman nauhaa, mutta hameessa on muuten kuminauhavyötärö.

DSC_0141´11

Tämä neidonhattu tuli juuri joulukalenterista ja meillä istuikin rivissä eilen prinsessoita ja neitoja aamupalapöydässä. Hattu on ( teko?)nahkaa ja todella pehmoinen päässä.

DSC_0119´1

Jacadin pikkukengät ovat viime kesän mallistoa. Ne tulevat valkoisten nauhojen kera, mutta kenkiin voi vaihdella tarpeen mukaan erivärisiä nauhoja. Nämä ovat supersuloiset mm. Libertyn kukikkaan kangasnauhan kanssa kesällä.

DSC_0131´1

DSC_0118´1

Hat Mouche, shirt La Coqueta Kids, brooch Bonpoint, skirt H&M and shoes Jacadi.

I fell in love with the tulle skirt from Bonpoint´s FW14 collection. The one with little golden star confetti between the layers of fabric. But although they were such a treasure I could not bring myself to buy two tulle skirts for quite that much money ( if it were little shoes or a cardigan we wear almost every day, for me that is a different story). So you can imagine how happy I was to find these very very cute and sparkly tulle skirts for the girls at H&M. I added a bow on them for a special party but they come with an elasticated waist and I think these are super cute for even casual daycare wear with muted stockings and a plain grey or beige cardigan. And they match the little play hat perfectly too! 

Throw kindness around like confetti!!!

Lattemamma

p.s. If you happen to be looking for one very very special skirt for a special occasion then you will find the original Bonpoint skirt in Daisy and Don in Helsinki ( if there are any left). It really is very special.

p.p.s If you would like to see my inspiration board for dressing the girls head over here on Pinterest. It entails everything from big bows and florals to muted colours, jeans, stripes and tulle. From boyish shoes to ballerinas and sneakers. Embellished with a bit of sparkle and plenty of crowns.

16 COMMENTS
|
9,556 VIEWS
|
Partager sur Facebook
16 comments on “ Sparkling tulle „
Annika, on December 17, 2014

Arvaa vaan katselinko pari päivää sitten Bonpointilla samaa tyllihametta ja jäin miettimään raaskiiko ostaa! hmm, nyt on sitten toinenkin vaihtoehto 😉 Me ollaan talvi ja kevät Rivieralla ja täällä kyllä löytyy aivan ihania lastenvaatteita 🙂

Ihanaa päivää!

-Annika

Sofia, on December 18, 2014

Annika, meillä on niin sama maku! Oi nauttikaa Rivieralla!! Mekin vietämme tänä vuonna joulun Ranskassa, tosin Pariisissa.

Karkki, on December 17, 2014

Ooh-la-laa 🙂

Minä rakastan tylliä. Ja minun mielestä jokaisella tytöllä pitää olla ainakin yksi tyllihame. Omille kummitytöille olen ostanut muutamia ja olenpa itsekin tyllihameen omistanut vielä aikuisena. Parikyppisenä Lontoossa asuessani omistin ihanan jadenvihreä tyllihame.

Ihanaa keskiviikkoa <3

Sofia, on December 18, 2014

Karkki, mulla on useampikin tyllihame ;)!

Täti Ruskea, on December 17, 2014

Todella suloiset vaatteet! Mies juuri sanoi eilen, että tulee kalliiksi, kun haluan pukea pojat joko ihan samiksiin tai samantyylisiin/värisiin vaatteisiin. Monesti kyllä teen niin, että kahdella vanhimmalla on samikset ja kahdella seuraavalla keskenään samikset, vauvalla sit omat juttunsa tai pikkupoikien kanssa samat. Toisaalta olen myös huomannut, ettei vaatteita tarvitse olla niin paljoa. Mielummin laatua, josta pitää ja joka kestää monet pesukerrat.Niistä on jäänyt myös veljille perittävää, etenkin perusklassikot ovat samoja nyt kuin 14vuotta sitten. Nyt olen huomannut pitäväni vauvalla tiettyjä samoja vaatekertoja, jotka ovat pehmeitä vauvan iholle ja joista pidän. Niitä sitten pyöritän koneessa ja huomaan muiden vaatteiden jääneen käyttämättä.

Sofia, on December 18, 2014

Täti Ruskea, olen kanssasi niin samaa mieltä, että laadukkaat vaatteet kestävät kulutusta ja klassikot taas aikaa, mutta juurikin tällaiset hieman ylimääräiset jutut kuten tyllihameet taas mielestäni eivät “saa” maksaa ihan niin paljon, jollei niitä hanki johonkin aivan erityiseen tilaisuuteen tai tiedä, että niille on paljon käyttöä. Meille nämä olivat ns. ihan ylimääräiset mutta liian söpöt kuitenkin kauppaan jätettäväksi.

Johanna, on December 17, 2014

Ihana asu, täydelliset värit. Olen ostanut esikoiselle Little Copenhagenista Wheatin mudanvärisen (kyllä 🙂 ) tyllihameen ja se on ollut todella hyvä ja kestävä, mutta alkaa olla nyt liian pieni. Luultavasti suuntaan Museokadulle uuden hameen perässä, mutta jos en sinne asti jaksa lähteä (hehheh), niin on hyvä tietää, että H&M tarjoaa vaihtoehdon.

Sofia, on December 18, 2014

Kiitos Johanna, Wheatilla on niin hyvä laatu ja Little Copenhagenista saa kaikkea muuta ihanaa samalla! 😉

Tuplamamma, on December 17, 2014

Kaunis asu! Vinkki Daisy & Doniin liittyen: liikkeessä on second hand -rekki, josta tekee hyviä löytöjä:-) Ehkä myös Bonpointia…

Sofia, on December 18, 2014

Tuplamamma kiitos! Kiitos myös vinkistä luin siitä ystäväni blogista. Itse kävin pari viikkoa taaksepäin ja missasin täysin. Täytyy pistäytyä uudestaan. Ja ehkäpä viedä tyttöjen vanhoja “aarteita” myyntiin.

Ita, on December 17, 2014

We LOOOVE those skirts but you manage to dress them up ao nicely! Good idea!

Sofia, on December 18, 2014

Thank you Ita <3

Katja, on December 18, 2014

Itse sorrun ostamaan lapsilleni liian paljon “juhlavaatteita” ja käyttö jää aika vähäiseksi. Mutta kun ne mekot ovat vaan liian ihania jätettäväksi kauppaan. Asun Jenkeissä ja suosikki merkkini on tällä hetkellä Janie&Jack. Sieltä löytyy liian paljon ihania vaatteita tytöille (itselläni vain tyttölapsia). Tyllihameet ovat ihania. Omistan itsekin yhden tyllihameen.

Sofia, on December 18, 2014

Katja, Janie & Jackia joku muukin täällä muinoin kehui. Katsoin silloin nettikaupan, mutta unohdin uudestaan koko merkin. Täytyy käydä seuraavalla työmatkalla sinnepäin. Jenkeissä valikoima on kyllä huima. Ja tosiaan, itsekin omistan useamman tyllihameen. Ovat oikein oiva aikuisen naisen juhla-asu!

Täti Ruskea, on December 18, 2014

Juuri samoin ajattelen minäkin eli toisinaan “sorrun” ostamaan pojille esim. kivat paidat edullisesti (saa helposti samikset), sopivat hyvin, jos tiedossa on vain muutama käyttö- ja pesukerta. Ja toisinaan tuote voi yllättää ja ollakin laadukas 🙂

Susanna, on January 9, 2015

Ihana asu! Vähän jälkijunassa näitä lueskelen. Parhaan tyllihameen olen löytänyt The White companylta. Sitä on käytetty jo toista vuotta – lähinnä juhlissa. Voi kun meilläkin tytär haluaisi pukeutua siihen omasta tahdostaan… Päiväkotiin kun en saa päälle enää muuta kuin farkut 🙁 ja Pitkin hampain leggingsit tai vastaavat. Hameista aiheutuu itku-potku -raivari. Huoh.

Leave a comment
name
email
url
message