Random

Onnelliseksi tekee…

… tyttöjen uudet iPadin kuoret jotka ovat kyllä super söpöt jos minulta tai tytöiltä kysytään…

DSC_1148

DSC_1149

… sokerihääpäivänä saadut upeat ruusut…

DSC_1070

DSC_1072

… pieni tyttö joka sai valita itsellee Tingelingistä lahjan kun oli ollut niin reipas lastenlääkärissä. Hän halusi ehdottomasti valita myös isosikolleen samanlaisen. Mielestäni aika liikuttavaa…

DSC_1092

DSC_1093

DSC_1095

… Ystävän joululahjaksi lähettämä aivan ihana Eat Pretty kirja ravinnon merkityksestä ihmisen kauneuteen ( mm. ihon hyvinvointiin)…

DSC_1140

DSC_1141

DSC_1143

My little happy thoughts lately included the super cute iPad cover from Belle and Boo that the girls and I love and it makes us all go “ooh, soooo cute” and everyone needs a little bit of ooh´ing and aah´ing in their lives every now and then ( also the old pink cover was not looking too presentable anymore). The pretty tall roses I received for our sugar wedding anniversary. Well mostly the thought I´m still happily married after 6 years but also the fact that I chose a husband who always finds the prettiest flowers and a way to hide them from me so they come as a surprise in the morning. Little trinket boxes from Belle and Boo. Well actually not the boxes but the fact that I took Bubble Gum to buy a little treat for herself after she was very brave at the paediatrician and she insisted we buy one for her big sister too. She chose the one with a girl carrying a cake as her sister loves baking. Last but not least the gorgeous Eat Pretty book my friend send over as a Christmas present. What a pretty book and such a perfect gift for me in every way. It made me very happy! These were actually my last weeks happy thoughts but as I had some trouble with the internet connection you get them this week. But they are still valid happy thoughts!

Nämä ovat oikeastaan jo viime viikkoiset onnen aiheet, mutta yhtä paljon ne ilahduttavat vielä tänäänkin. Oliko sinulla kiva viikonloppu? Me olimme sunnuntaina siellä Tuomaan markkinoilla ja olipas siellä mukavaa. Niin suloinen karusellikin. Ehkäpä siitä vielä lisää tällä viikolla.

Lattemamma

 

 

2 Comments

  • Annika

    Oi kuinka ihana iPad-kuori! Olin jo ostamassa samanlaista omille tytöilleni, mutta totesin, että tarvitsemme sittenkin ehkä jonkun hiukan robustimman suojaamaan kolhuilta. Pohdin ääneen kehtaisiko tuollaisen laittaa omaan iPadiini.. Kenties.. Voi kun joulupukilla olisi nyt ollut korvat höröllä! 🙂

    On kyllä superliikkistä, kun pieni ihminen ajattelee lahjan saadessaan myös sisaruksiaan. Meidän 3-v huolehtii aina lääkärissä, että myös kotona odottava pikkusisko saa lääkäriltä tarran 😀

    • Sofia

      Annika, mietimme kyllä hieman, että olisikohan näyttöä suojaava kansi ollut parempi valinta, mutta so far so good! Ja tietenkin kehtaa laittaa omaansa! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.