Dec
12

The bigger the bow the better…

by Sofia   -   in Random

…says my friend and I agree! Well sometimes small bows are actually better but big ones are awesome too. I have some more bows now for sale. The same ones I had for my pop up last summer. This time I ordered some bigger bows too and a new model I really like a lot that looks a little like a pinwheel and it looks fabulous in hair.

Vihdoin sain lisää hiusrusetteja joita myin kesällä Lattemamman pop upissa. Laitan alle kuvia ja hintoja, jos olet kiinnostunut niin laita viestiä sähköpostiini. Nämä tulevat kirjekuoressa postimerkin hinnalla, joten postikulut eivät ole kovin huimat.

DSC_1125

DSC_1122

DSC_1126

DSC_1123

Iso rusetti on 10 € ja kuten kuvasta näkyy se on todella iso. Tytöillä pidän näitä poninhännän tai puoliponinhännän “päällä”. Kermanvalkoinen toiseksi isoin pinni on 5 € ja nuo pienemmät ovat 3 €.

DSC_1127

DSC_1130

DSC_1133

Pienimmät pilkulliset pinnit ovat 2 €.

DSC_1119

Hieman vaalean turkoosiin vivahtava sinisen sävy on todella kaunis luonnossa. Valitsin myös yhdeksi väriksi laventelin lilan.

DSC_1118

DSC_1111

Kirkkaanpunainen näyttää kuvissa todella rajulta, mutta on luonnossa ihan tavallinen kunnon punainen sävy. Meidän tytöillä on tällaiset rusetit tänä jouluna. 

DSC_1109

DSC_1135

Tämä vaaleanpuna, -sini & valkoinen rusetti on yksi oma suosikkini.

DSC_1136

DSC_1099

I really love that big bow! The big bow is 10 €, the second biggest is 5 € and the small dotted ones are 2 €. There is a mid sized one too shown in many photos that is 3€.

DSC_1102

Tästä kuvasta näkee hyvin millainen pinni on rusetin takana.

Now I wish you a wonderful weekend! We are probably going to go see Lucia decent down the stairs from the dome church of Helsinki on Saturday and to ride on the carrousel at the Christmas fair on Sunday. What do you have planned?

Onko sinulla viikolopuksi suunnitelmia? Me menemme ehkäpä katsomaan Lucia neitoa lauantaina ja sunnuntaina olisi tarkoitus käydä Tuomaan markkinoilla karusellia kokeilemassa.

Lattemamma

edit. All the small bows are now sold out. I have a few big ones ( 10€) left in light blue and pink and cream I have only left in the bigger size.

8 COMMENTS
|
8,007 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ The bigger the bow the better… „
Niina, on December 12, 2014

Meillä on kyllä ihan varmasti aina muutaman rusetin tarve, laitan sulle viestiä tulemaan! 🙂

Sofia, on December 12, 2014

Niina, viesti tuli perille :)!

Juttis, on December 12, 2014

Voi miten suloisia! Onko tuo pinni sellainen, että pysyisi vajaa 2-vuotiaan päässä. Siis sillein napakka, ettei heti leikkiessä valahda irti? 🙂

Sofia, on December 12, 2014

Moi Juttis, on mielestäni napakat, mutta pysyvyys on toki vähän hiusten määrästä ja hiuslaadusta kiinni. Jos on todella ohut ja hento hius, niin suosittelen noita pienempiä kokoja. Meillä tytöillä oli jo ihan vauvana rusettipinnit päässä.

Ita, on December 16, 2014

Hurray!! Bows! Save me some!

Sofia, on December 16, 2014

Done Ita!

Elina, on December 19, 2014

Hei! Vieläkö on jäljellä punaista isointa rusettia? Kerkeääköhän jouluksi perille?

Sofia, on December 21, 2014

Hei Elina, isoista ruseteista on jäljellä vaaleanpunaista, kermaa yksi ja vaaleansinistä. Itseasiassa muita rusetteja ei enää ole jäljellä lainkaan.

Leave a comment
name
email
url
message