Dec
18

Tuomaan markkinoilla

by Sofia   -   in Random

DSC_1233´1

Moni on kehunut uudistuneita Tuomaan markkinoita kovasti ja ihaillut niiden eurooppalaista joulumarkkinoiden tunnelmaa. Olimme siellä sunnuntaina käymässä ja tunnelma oli kyllä ihana. Vielä suloisempi pastellin sävyinen “kylä” olisi toki ollut valkoisen lumen keskellä. Kauniin alueen on suunnitellut super lahjakas ja suloinen Linda Bergrooth. Parasta markkinoilla on tietenkin,  ainakin lasten mielestä, kaiken keskellä pyörivä todella kaunis Hollannista tuotu vanhanaikainen karuselli, joka on kaiken muun ihanuuden lisäksi maksuton!

Me kiertelimme ihailemassa kojujen tarjontaa ja joimme Sunnin ruokakojusta ostamaamme maustettua lähituotettua kuumaa omenamehua lämmikkeeksi karusellijonossa. Yhdestä käsityökojusta mukaamme lähti vielä vanhanaikainen mattopiiska pienten tyttöjen käteen sopivassa koossa. Se pääsee kesällä saareen jossa tytölle riittää tampattavia mattoja ( heidän kokoonsakin sopivampia). Sillä on myös todella näppärä paukutella mamman höyhentäytteisiä sohvan koristetyynyjä muhkeaan muotoon.

Ruokapihalla on paljon laadukasta valikoimaa mm. gourmet street foodia, jouluisia herkkuja ja vaikkapa hehkuviiniä tai glögiä. Markkinoille on myös järjestetty ilmaista tapahtumaa, muun muassa lasten musiikkiseikkailu KumKumMaa 21.12 klo. 15.00. Ja markkinoilla esillä olevat kuuset arvotaan 20.12 ( arvontaan voi osallistua täällä). Lisää tietoja kaikesta markkinoihin liittyvästä löytyy Tuomaan markkinoiden omilta sivuilta. Suosittelen kyllä lämpimästi visiittiä Tuomaan markkinoille jos olet Helsingissä käymässä.

DSC_1242´2

DSC_1215´2

DSC_1245´2

 

DSC_1214´1

DSC_1212´2

DSC_1259´2

DSC_1249´2

The girls were matching the colours of the fair with pastels and grey ( unintentionally)…

DSC_1255´2

Spiced hot apple cider ( locally produced apple juice really) to keep the girls warm while queuing for the carrousel).

There is a Christmas fair going on in Helsinki at the moment. Gastro street food, mulled wine, plenty of little crafts and treats to buy and an old fashioned merry-go-round in the middle of the whole thing. It´s pretty in muted pastel colours, plenty of light grey and there is plenty of different happenings like children´s concerts that are arranged free of charge. We spent a great Sunday morning there with friends sipping on spiced hot apple cider and riding the pretty carrousel with the girls as well as finding a little something to take home. If you happen to be in Helsinki I very strongly recommend a visit here!

Leppoisaa päivää!

Lattemamma

 

6 COMMENTS
|
6,929 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Tuomaan markkinoilla „
Niina, on December 18, 2014

Kauniin näköistä! Meillä on ajatuksena mennä Tuomaan markkinoille lauantaina baletin jälkeen, jos tytöt vain vielä silloin tuntuvat jaksavat. Mistä nuo teidän tyttöjen ihanat pipot on hankittu?

Sofia, on December 18, 2014

Niina, me ajattelimme käydä sunnuntaina katsomassa tuota KumKumMaa esitystä. Nauttikaa markkinahumusta! Tyttöjen kashmirpipot ovat Oscar & Valentine merkkiset ja Youngest Fashion liikkeestä Fredalta. Suosittelen, on ihan paras kashmir laatu, meillä on ollut merkiltä vaikka mitä vauvahaalareista neuletakkeihin ja nämä eivät mene yhtään miksikään.

Täti Ruskea, on December 18, 2014

Ihanaa! Tonne täytyy kyllä ihan varta vasten joku vuosi lähteä poikien kanssa täältä kauempaakin. Samoin katsomaan Stockan jouluikkunaa. Se tunnelma! Ihanat tunnelmaan sopivat vaatteet tytöillä 🙂

Sofia, on December 19, 2014

Kiitos Täti Ruskea! Ja tosiaan, nyt on tuolla joulutunnelma kohdillaan!

Emilia, on December 18, 2014

Aivan ihania kuvia jälleen! Olen jo pitkään seurannut blogiasi, mutta ekaa kertaa jätän kommenttia. Tyttärilläsi on aivan ihania vaatteita, saanko udella että myytkö pieneksi jääneitä eteenpäin? 🙂 Täällä olisi yksi kiinnostunut ostaja-ehdokas…

Sofia, on December 19, 2014

Kiitos Emilia ja kiva kun jätit kommentin! Tyttöjen vaatteet menevät yleensä suoraan ystävälleni jolla on juuri meidän tytöistä kokoa pienempi tytär, mutta pidän sinut mielessä jos hän kyllästyy meidän vanhoihin vaatteisiin.

Leave a comment
name
email
url
message