Dec
19

Hyvää viikonloppua

by Sofia   -   in Random

Suloista viikonloppua! Valitettavasti kiire ja joulunaikaan liittyvät menot ovat syöneet aikaa blogin kirjoittamiselta tällä viikolla. Muutaman lastenhuoneen jouluisen kuvan myötä siis vain hyvän viikonlopun toivotukset. Ehkäpä näemme sunnuntaina Tuomaan markkinoiden lasten musiikkiesityksessä. Meillä olisi haaveissa ehtiä sinne tyttöjen kanssa.

Just wishing you a happy weekend with a few photos from the girls room…

DSC_0152

DSC_1183

DSC_1180

DSC_1187

DSC_1194

DSC_1199

Luulenpa, että tuleva viikonloppu on täydellinen vaikkapa joululahjojen pakkaamista varten. Lisätään siihen vielä takkatuli ja klassiset joulusävelmät niin olen erittäin tyytyväinen. Meillä on jouluisten kirjojen lisäksi luettu viime aikoina iltaisin myös tätä kirjaa joulunviettoon valmistauduttaessa, katsotaan josko pukki edes löytää meidät tänä jouluna…

Lattemamma

 

0 COMMENTS
|
6,829 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message