Dec
22

How sweet it is

by Sofia   -   in Random

Have you been indulging in the Christmas feeling this past weekend? I like to soak up everything even before the actual day. This year we are not having any of the traditional Finnish Christmas food on the actual Christmas day so we ate that for dinner on Saturday night. We also baked some Christmassy pastries with the girls and had them with some glögg for night tea in front of the fire place. Rice porridge made up our Sunday breakfast obviously sprinkled with cinnamon sugar. I truly love this time of the year. I´m not one to take stress about Christmas so for me it´s only enjoying the spirit. Those who we buy gifts to I usually find them way in advance ( I would like to think that gift buying is my forte) and wrapping them is actually one of my favourite parts. I come up with a theme and then wrap everything accordingly while sipping some mulled wine and listening to Christmas carols.

One of my favourite Christmas commercials is always the Tiffany & Co. one. Last year´s was so lovely and this years is cute too ( and it´s animated). You can see it one their web site. Here is an other old one and this one is very pretty too. I love the style, the music, the way even the children are dressed and the interiors on their commercials and there is always a light and classic feeling to them.

DSC_1179

DSC_1174

DSC_1172

DSC_1171

DSC_1160

DSC_1164

DSC_1176

DSC_1168

DSC_1166

DSC_1158

DSC_1155

Oletko jo nauttinut joulun tunnelmasta? Me emme syö tänä vuonna perinteisiä Suomalaisia jouluruokia aattona tai joulupäivänäkään, joten nautimme niistä nyt viikonloppuna. Leivoimme myös tyttöjen kanssa tähtitorttuja iltapalaksi ja aaamiaiseksi keittelimme riisipuurot jotka syötiin tietenkin kanelisokerilla silattuna. Joululahjat on pakattu glögilasillinen seurana ja kävimme vielä kaupungilla haistelemassa vähän Helsingin kaunista joulutunnelmaakin. Nyt saavat pyhät tulla ja pääsemme hiljentymään joulun viettoon. Blogi jääkin huomisen jälkeen ihan pienelle joululomalle. Huomenna näemme kuitenkin vielä täällä! Jos kaipaat kepeää ja klassisen kaunista joulutunnelmaa, niin katsopa yltä Tiffany & Co joulumainoksia linkkejen takaa. Ne ovat joka vuosi suosikkejani.

Lattemamma

p.s. Love love love this version of this song.

11 COMMENTS
|
7,711 VIEWS
|
Partager sur Facebook
11 comments on “ How sweet it is „
sanna, on December 22, 2014

Kiitos näistä ihanista linkeistä! 😀 aitoa amerikkalaista unelmaa ja tunnelmaa! Kaunista! Upeita on myös joulukuusenkoristeenne. Meillä näyttää olevan samankaltaiset ballerina tytöt! Mukavaa joulua sinulle ja teidän perheelle! 🙂 ja onnea uudelle vuodelle!

Sofia, on December 28, 2014

Voi kiitos ja samoin teidän perheelle sanna!

Jenni, on December 22, 2014

Oih macarons joulukoristeita!!!! Voiko olla!!!! ♥ ♥ Aivan ihania kyllä nuo kaikki!! 🙂 Ja oikein ihanaa joulun aikaa teille!!! ♥ ♥

Sofia, on December 28, 2014

Kiitos ihana Jenni ja kyllä vain, macarons koristeethan ne siinä! <3

Täti Ruskea, on December 22, 2014

Ihania tunnelmia noissa linkkien takana. Kiitos niistä! Meillä nimittäin on joulu aikalailla kateissa, kun rokotteista huolimatta sairastuttiin influenssaan ja eilen palasin vauvan kanssa sairaalasta kotiin. Tällaisessa tilanteessa korostuu yhdessä olemisen merkitys. Muut valmistelut jäävät tänä jouluna minimiin, toivon että voimat riittäisivät lahjojen paketoimiseen. Sovittiin lasten kanssa, että tarvittaessa siirrämme joulua 😉 Hyvää joulua teille!

Sofia, on December 28, 2014

Kiitos Täti Ruskea ja toivottavasti teillä voidaan jo hyvin ja kaikki ovat parantuneet!

malviina, on December 22, 2014

Tunnelmallista joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta sinulle Sofia ja kaikille muillekkin!
Pikaista paranemista Täti Ruskealle ja perheelle!

Sofia, on December 28, 2014

Voi kiitos malviina! <3

Emma, on December 22, 2014

Oioioi miten ihania koristeita! Nuo saivat minut suorastaan huokailemaan ihastuksesta. Ihania! 🙂

Toivotan jo näin hieman etukäteen aivan ihanaa Joulua teille! <3

Sofia, on December 28, 2014

Kiitos ihana Emma <3!

Täti Ruskea, on December 24, 2014

Kiitos Malviina! Kyllä tässä jonkinlainen joulu saadaan meillekin 🙂

Leave a comment
name
email
url
message