Random

Välipäiviä

Pariisin joulu oli juuri niin taianomainen kuin osasimme odottaakin. Matkalaukkumme tosin jäivät takaisin tullessa muutamaksi ylimääräiseksi päiväksi tekemään matkaa kotiin ( huonoa tuuria!) ja matkalaukussa oli myös johto jolla saan siirrettyä kuvia kameralta koneelle, joten Pariisista muutama tunnelmakuva ja vähän mietteitä, kunhan ehdin katsoa ne ajan kanssa läpi.

Kuulisin kuitenkin mielelläni millaista joulua vietitte? Lumi ehti juuri sataa maahan ennen kuin lähdimme reissuun ja oli ihana laskeutua Suomeen kun puut ja maa olivat kauttaaltaan valkoiset. Ilmasta käsin se näyttää niin kauniilta. Muutamana päivänä olemmekin viettäneet aikaa lähinnä pulkkamäessä. Onneksi pukki oli myös unohtanut yhden lahjan tänne Suomeen, koska kaikki lahjatkin olivat tietenkin matkalaukuissa. Se avattiin sitten vielä eilen aamulla ( kun se yllättäen löytyin mamman vaatehuoneesta). Nyt onneksi muutkin lahjat ovat kotona ja matkalaukut odottelevat purkamista. Meillä ei tosin kukaan saa ihan hirmuisen montaa lahjaa mutta muutaman suloisen jutun kuitenkin. Yhden isonkin lahjan tytöt saivat meiltä, mutta se annettiin jo ennen reissuun lähtöä. Ainakin sen kuvaan sopivan hetken tullessa tänne blogiin. Tänään kuitenkin vain kuva joulupipareista joita leivoimme jo ennen matkalle lähtöä ja muutama muu kuva tämän joulun ajalta…

DSC_0312

Kaunis joulun kuvakalenteri Tingelingistä, kun vasta muutama luukku oli avattu. Tämä oli niin ystäväni näköinen ja näitä oli ostohetkellä vain kaksi jäljellä joten hankin samalla molemmille oman.
Kaunis joulun kuvakalenteri Tingelingistä, tässä vasta ensimmäinen luukku oli avattu. Tämä oli niin ystäväni näköinen ja näitä oli ostohetkellä vain kaksi jäljellä joten hankin samalla molemmille oman.

DSC_0966

DSC_0249
Kahvi ja tee astiasto pienine herkkuineen päivysti joulun alla ruokasalin sivupöydällä tonttulähetyksien tuojia ja muita vierailijoita varten.

DSC_0257

DSC_0259
Hedelmänmuotoiset marsipaanit houkuttelivat kyllä kovasti pieniä sormia maistelemaan, mutta vakuuttelin, että maistuvat lähinnä muovailuvahalle, etteivät olisi loppuneet ihan heti…

DSC_0314

I hope you had a wonderful Christmas! Ours was every bit as magical as I had hoped. Unfortunately our luggage with all the presents and the cord I need for transferring photos from my camera to my computer, was left behind in CDG airport and we just got it on Sunday evening so I have not had time to take a closer look at the photos from the trip yet. So you will have to make do with a few pictures of these gingerbread cookies we baked already before leaving and some other photos from December in our home. I got the design idea for the cookies from Pinterest and thought the little deer cookies were so cute I wanted to make some myself. The girls also decorated their own bunch. It´s such a fun ( but a bit messy) activity with kids.

Have a great week ahead! Soon it´s a New Year!

Mahtavaa vuoden viimeistä viikkoa!

Lattemamma

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.