Good things for kids

Pieni pesä

Tytöt, kuten varmasti useimmat lapset, ovat aina kovasti pitäneet pienien telttojen, majojen ja pesien rakentelusta. Itse olin jo kauan ihaillut Pinterestistä löytämääni kuvaa tiipiistä jonka yllä kimmeltävät pienet valot. Joulu oli erinomainen aika vihdoinkin hankkia juuri tuo kyseinen teltta meille jotta saimme tyttöjen huoneeseen pysyvämmän majan. Tiipii on Restoration Hardwaren ja koska he eivät toimita Suomeen, tilasin teltan työmatkallani hotellille ja raahasin sen sitten kotiin. Mutta kyllä se oli kaiken vaivan arvoinen. Lahja annettiin tytöille niin, että kasasimme sen valmiiksi ja asensin pienet tähtivalotkin telttaan ja kun tytöt tulivat päiväkodista kotiin heitä odotti olohuoneessa yllätys. Myöhemmin teltta sitten siirrettiin tyttöjen huoneeseen ja koska se on melkoisen suuri, niin jouduimme hieman järjestelemään huonetta uusiksi. Mutta nyt siellä on todella suloinen tunnelma ja tytöt ovat  viihtyneet teltassa ihan hirmuisen hyvin. Siellä pötkötellään, lueskellaan ja leikitään. Teltta on sen verran iso ( 152 x 165 cm), että aikuinenkin mahtuu sisään aivan mainiosti ja sinne laitettiin myös patja. Väriksi meille valikoitui vaaleanpuna- valkoraitainen teltta jossa on hieman harmaata raitojen välillä. Siispä ihan täydellinen sävytys meidän lastenhuoneeseemme ( ja kyseinen kuosi oli vielä sopivasti alennuksessa!). Aplikoitutin vielä tyttöjen nimikirjaimet telttaan harmaalla langalla. Nyt se on kyllä kuta kuinkin täydellinen!

DSC_0365

DSC_0368

DSC_0401

DSC_0393

DSC_0455

DSC_0379

DSC_0457

DSC_0378

DSC_0372
Patja jonka laitoimme majan sisään on rahiksi taipuva, joten se on luonnostaan kolmiosainen ja sen saa sopivasti taivutettua myös hieman pienemmäksi.

DSC_0396

Our girls love making little tents and nests like I´m sure most children do. So when i found this teepee I had pinned on Pinterest ages ago on sale it was the perfect time to get it for the girls. I love the pink and white stripes with thin grey stripes in between. Just the colours of our girl´s bedroom. I had the girls initials monogrammed on it with grey too so now it´s perfect. Well it is after I added some fairy lights on top to make it look as cozy as in the photo I pinned. We like to read books in there and just relax but the girls also play “house” there with the dolls. What I love about the teepee is that it is very big so an adult can also fit inside. We put a mattress, baby blankets and pillows in there too so it´s very comfy.

Lattemamma

p.s. As Restoration Hardware does not ship to Finland you can find a very similar one at Pottery Barn Kids and they ship internationally.

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.