Jan
6

Pieni pesä

by Sofia   -   in Good things for kids

Tytöt, kuten varmasti useimmat lapset, ovat aina kovasti pitäneet pienien telttojen, majojen ja pesien rakentelusta. Itse olin jo kauan ihaillut Pinterestistä löytämääni kuvaa tiipiistä jonka yllä kimmeltävät pienet valot. Joulu oli erinomainen aika vihdoinkin hankkia juuri tuo kyseinen teltta meille jotta saimme tyttöjen huoneeseen pysyvämmän majan. Tiipii on Restoration Hardwaren ja koska he eivät toimita Suomeen, tilasin teltan työmatkallani hotellille ja raahasin sen sitten kotiin. Mutta kyllä se oli kaiken vaivan arvoinen. Lahja annettiin tytöille niin, että kasasimme sen valmiiksi ja asensin pienet tähtivalotkin telttaan ja kun tytöt tulivat päiväkodista kotiin heitä odotti olohuoneessa yllätys. Myöhemmin teltta sitten siirrettiin tyttöjen huoneeseen ja koska se on melkoisen suuri, niin jouduimme hieman järjestelemään huonetta uusiksi. Mutta nyt siellä on todella suloinen tunnelma ja tytöt ovat  viihtyneet teltassa ihan hirmuisen hyvin. Siellä pötkötellään, lueskellaan ja leikitään. Teltta on sen verran iso ( 152 x 165 cm), että aikuinenkin mahtuu sisään aivan mainiosti ja sinne laitettiin myös patja. Väriksi meille valikoitui vaaleanpuna- valkoraitainen teltta jossa on hieman harmaata raitojen välillä. Siispä ihan täydellinen sävytys meidän lastenhuoneeseemme ( ja kyseinen kuosi oli vielä sopivasti alennuksessa!). Aplikoitutin vielä tyttöjen nimikirjaimet telttaan harmaalla langalla. Nyt se on kyllä kuta kuinkin täydellinen!

DSC_0365

DSC_0368

DSC_0401

DSC_0393

DSC_0455

DSC_0379

DSC_0457

DSC_0378

DSC_0372

Patja jonka laitoimme majan sisään on rahiksi taipuva, joten se on luonnostaan kolmiosainen ja sen saa sopivasti taivutettua myös hieman pienemmäksi.

DSC_0396

Our girls love making little tents and nests like I´m sure most children do. So when i found this teepee I had pinned on Pinterest ages ago on sale it was the perfect time to get it for the girls. I love the pink and white stripes with thin grey stripes in between. Just the colours of our girl´s bedroom. I had the girls initials monogrammed on it with grey too so now it´s perfect. Well it is after I added some fairy lights on top to make it look as cozy as in the photo I pinned. We like to read books in there and just relax but the girls also play “house” there with the dolls. What I love about the teepee is that it is very big so an adult can also fit inside. We put a mattress, baby blankets and pillows in there too so it´s very comfy.

Lattemamma

p.s. As Restoration Hardware does not ship to Finland you can find a very similar one at Pottery Barn Kids and they ship internationally.

16 COMMENTS
|
13,689 VIEWS
|
Partager sur Facebook
16 comments on “ Pieni pesä „
mari, on January 6, 2015

Harmi kun noita ei myydä suomessa, kun oon itekki pinterestissä katellu niitä ja ois niin kiva meidänki tytöille. Tai en ainakaan viellä ole huomannu suomessa myynnissä. On kyllä ihan täydellinen 🙂

Sofia, on January 6, 2015

Huomaistko mari tekstin lopussa linkin Pottery Barn Kidsin sivuille? He myyvät lähes samanlaista. 🙂

Täti Ruskea, on January 6, 2015

Kerrassaan ihana! Ja sopii hyvin tuohon erkkeriin. Voin kuvitella tyttöjen ihastuksen, kun näkivät lahjansa. Valot ja kaikki. Meillä myös majat pikkupoikien suosiossa. Mulla on ollut jo vuosia suunnitelmissa ommella pojille tiipii, mutta on vaan jäänyt. Koskaan ei muka ole riittävästi aikaa. Mietin myös, jos teettäisin sen jollakin. Olen pohtinut sopivaa väriä ja katsellut kankaita sillä silmällä. Tämänhetkinen suunnitelma on järjestää lähivuosina pikkupojille yhteiset intiaanisynttärit ja viimeistään silloin pitäisi olla tiipii valmiina. Katsotaan miten käy. Kesällä ostin ensi hätään Ikeasta “ritarilinnateltan” ja se on ollut kovassa käytössä. Sen voi viedä sitten ulos kesäterassille, jos joskus saan tiipiin tehtyä/ostettua. Olen myös koonnut Pinterest-kansioon majoja ja tiipiitä. Niistä saa paljon inspiraatiota. Mukavia leikkejä teidän tytöille majassa! Mahtuuko siellä olemaan yötä?

Sofia, on January 11, 2015

Täti Ruskea, mahtuu hyvin, varpaat ehkä tulevat hieman ulos.

adele, on January 6, 2015

Hurmaava! Aivan ihana pesä tytöille 🙂

Sofia, on January 11, 2015

Kiitos adele!

Jaana, on January 6, 2015

Tämä on täydellinen! <3

Sofia, on January 11, 2015

Jaana, mielestäni aika lailla :).

Tea, on January 6, 2015

On kyllä melkoisen mahtava tiipii, kiva nähdä siitä kuva 🙂 Kyllä ne pienet hikipisarat kannatti 😉
Leikkisää uutta vuotta!

Sofia, on January 11, 2015

Kiitos ihana Tea ja samoin teille! Toivottavasti nähdään taas pian!

Niina, on January 7, 2015

Suloinen tiipii ja ihanan tilava! Meillä keskimmäinen sai viime vuonna tiipiin syntymäpäivälahjaksi ja se on ollut kyllä tykätty. Välillä kasataan huoneen nurkkaan odottamaan kun tarvitaan lisätilaa, mutta aika pian se löytää taas paikkansa huoneen nurkasta. Ja on muuten sellainen leli, jossa äidinkin silmä lepää.

Sofia, on January 11, 2015

Kiitos Niina!

iines, on January 7, 2015

Ihanaa tiipii 🙂 Mulle tuli tuosta ihan mieleen se kohtaus Holiday elokuvasta: https://www.youtube.com/watch?v=kjhUKCJYdFg

Sofia, on January 11, 2015

iines, se on yksi mun lemppari leffakohtauksia ja teltta niin magea!

Eeva, on January 7, 2015

Kerrassaan ihastuttava pieni pesä teidän tytöillä! Ja ehkäpä aikuisetkin pääsevät välillä vierailulle 🙂

Sofia, on January 11, 2015

Kiitos Eeva! Tänne mahtuu pappakin satuja lukemaan, ei tosin ihan kokonaan ;).

Leave a comment
name
email
url
message