Interior design

Pretty in pink

I know it´s not spring yet but tulips whisper a promise of longer days, more light and a summer somewhere in the future. These were my Friday flowers a few weeks back that became even prettier when I cut them short after they started to wilt a little. I love keeping a bunch of flowers on my night table. There is something feminine and even a bit luxurious sleeping next to flowers. If they have a lovely scent even better. But these tulips are very pretty even without the scent…

DSC_0530

DSC_0539

DSC_0532

DSC_0545

 

DSC_0546

Kuiskaus tulevasta keväästä ja jopa aalloista rantakalliolla saapuu tulppaanien mukana joka vuosi kun päivät alkavat pitenemään. Nämä kauniit tulppaanit sain mieheltäni perjantai-kukiksi muutama viikko sitten ja kun ne alkoivat hieman lakastumaan, leikkasin ne ja ne saivat uuden elämän vielä yöpöydälläni. Mielestäni ne olivat aivan harvinaisen kauniit matalassa hopeisessa mint julep kipossa.

Suloista päivää,

Lattemamma

 

8 Comments

 • Katja

  Tuo on ihana tapa, että mies antaa perjantaikukkia, täytyypä vihjaista kotona. Minä ostin eilen ruokakauppareissulla pinkkejä ja liloja tulppaaneja ja laitoin keittiönpöytää sulostuttamaan.
  Ihanaa muuten Sofia, että jaksat vastailla aina meidän kommentteihin, se tuntuu mukavalta 🙂

 • Johanna

  Osaatko Sofia suositella näillä seuduilla hyvää kukkakauppaa? Minulla on jäänyt perjantaikukat ostamatta kun en ole oikein osannut päättää, missä kaupassa asioisin…Kerran tosin ostin Fredantorilta aivan mielettömiä liljoja superedullisesti, vieläpä tuoksuttomia.

  • Sofia

   Olen Johanna Inbloomin kanta-asiakas. Se on mielestäni paras. Myös Fredantorilta ostan usein kukkia, erityisesti kesällä kun sinne tulee lähes päivittäin lähetyksiä kotimaisilta tiloilta, juurikin ihania tuoksuherneitä, suosikkejani! Ja Liljat tulee minunkin usein ostettua myös sieltä! Mutta kauneimmat kukat, vähän erikoisemmat lajikkeet ja ihanat asetelmat saa kyllä Inbloomista. Ja bonuksena ympärillä muutkin tarvittavat “perjantai kaupat”, kuten Sweetheart namujen tarpeeseen ja tien toisella puolen Proloque josta on vaikea lähteä tyhjin käsin tai ainakin uusia haaveita keksimättä. Ja tietenkin ihan lähellä vielä Ekberg josta saa parhaat leivonnaiset mukaan. Pyhä perjantai kolmio ;). ( tosin mieheni ostaa usein pe kukat toimistonsa vierestä olevalta “floristiltaan”, joskin nämä kaunokaiset oli ostanut Inbloomista)

 • Tuplamamma

  Aivan ihania kuvia! Olen aikaisemminkin ihaillut hopeista vaasiasi ja nyt sille on nimi! Pikaisen googlauksen jälkeen näyttää siltä, että sellainen pitää tuottaa ulkomailta:-) Vai tiedätkö myykö joku suomalainen liike?

  • Sofia

   Kiitos Tuplamamma! Tosiaan nuo mint julep kupit ovat mielestäni aivan ihania. Niitä on jo muutaman vuoden ajan näkynyt paljon blogeissa etc. mutta itse en ainakaan vielä ole lainkaan kyllästynyt! Tuon kuvassa näkyvän ostin yhdeltä Nykin reissulta Dean and Delucasta ja se mikä blogissa on useamminkin näkynyt on suosikkini Pariisista Nouez moi-liikkeestä ja siinä lukee Maman. Mutta luulisisn, että ihan Amazonistakin saisi tilattua. En myöskään ole jostain syystä nähnyt Helsingissä näitä. Täällä tuntuu olevan erityisen vahva valikoima aina tietyntyyppistä, ehkä enemmän Tanskalaista designiä ja “hyggeä” edustava valikoima ( joissa ei siis mielestäni todellakaan ole mitään vikaa) kuin tällaisia “klassikoita” joita taas vaikkapa Briteissä ja Amerikassa on helppo löytää lähes mistä vaan pienistä sisustuliikkeistä. Kysyntä ja tarjonta…

 • Katja

  In Bloom Uudenmaankadulla ja Sininen Tulppaani Annankadulla saavat minun suositukseni. Välillä tulee käytyä myös Punakukassa Punavuorenkadun alussa, Fredantorin kulmassa, kun se on sopivasti kulkureitilläni. Ihan hyvä kukkakauppa sekin. Mutta kysyit tosiaan Sofian, etkä minun mielipidettäni, en vaan osaa olla hiljaa 😉 Paras noista minun makuni mukaan on kyllä tuo Inbloom.

  • Sofia

   Kiitos Katja! Mielestäni on niin ihanaa, että jaksatte jättää tänne kauniita kommenttejanne, toki haluan niihin vastatakin. Aina en tosin ehdi ihan ajan tasalla pysyä vastaustemmossani. Ja tosiaan, omakin suosikkini on tuo Inbloom! Lähden sinne juurikin kohta tilaamaan pientä kimppua huomiseen pöytään.

Leave a Reply

Your email address will not be published.