Jan
28

Mad Hatter

by Sofia   -   in Good things for kids

Hattara ja Purkka pukeutuivat teekutsuille aika perinteisiin asuihin, eli kukkamekkoihin. Purkan kummitäti oli antanut tytöille syntymäpäivälahjaksi aivan upeat pienet hatut. Ne ovat oikeasti ihan aikuisten päähineet, mutta sopivat hyvin myös pieniin päihin ja aivan erityisesti toki teekutsuille. Hatut on käsintehty Ranskassa joten niitä ei löydy tyttöjen “rooliasulaatikosta” , vaan niitä säilytetään hatturasioissa joissa ne tulivat. Tällaiset ihanuudet ne ovat…

These hats were a birthday gift to the girls from my friend. They are precious! They are really made for adults but as they are quite small they fit perfectly for little heads too. Especially for a tea party worn with a pretty floral dress. But these hats are for special occasions only as they are hand made in France and very exquisite…

DSC_0884

DSC_0869

DSC_0896

DSC_0885

DSC_0902

DSC_0886

DSC_0898

DSC_0874

DSC_0872

DSC_0871

Bubble Gum´s dress is her sisters old and Cotton Candy´s is from Sal & Pimenta. Still love it so! It´s a great winter dress!

Sellaiset hullun hatuntekijän valmistamat päähineet. Joskus vähän liikaa voi olla juuri sopivasti ( vaikka suloiset rusetit olisivat varmasti olleet tyylikkäämmät)!

These were the mad hatters creations! Have a fun day!

Lattemamma

p.s. I had to share a picture of my friend coming to the birthday party bringing the gifts because she is so awesome. Look for yourselves…

DSC_0540

I would like a gift like that! ( and there was a bag full of Hello Kitty stuff too so the girls kind of went nuts)

11 COMMENTS
|
9,278 VIEWS
|
Partager sur Facebook
11 comments on “ Mad Hatter „
SusannaF, on January 28, 2015

Kerrassaan hurmaavat hatut! Kelpaisi minullekin tuollaiset aarteet. Ja ihana yksityiskohta tuo rispaantunut tylli. Hatuntekijästä tuli mieleen, että meillä piti olla Liisa Ihmemaassa 7-vuotissynttärit ja arvaa vaan lähtikö äidin mielikuvitus leijailemaan niitä suunnitellessa:) Tyttö kuitenkin päätti jossain vaiheessa (onneksi en ollut vielä mitään suurempia hankintoja tehnyt), ettei haluakaan kyseistä teemaa. Pieni pettymys äidille mutta kunnioitin kuitenkin tytön toivetta.

Sofia, on January 29, 2015

Kiitos SusannaF! Liisa Imemaassa teema olisi ollut ihana, mutta tosiaan, teeman toivojaa pitää kunnioittaa. Hello Kitty ei tosiaan ollut oma suosikki teemani, mutta ihan hauskaa niidenkin kutsujen järjestäminen lopulta oli. Oikeastaan hirmu hauskaa!

Täti Ruskea, on January 28, 2015

Aivan mielettömän upea lahjaidea kummitädiltä. Jotain ainutlaatuista ja vieläpä niin kauniissa rasioissa.Arvostan lahjoja, joissa on jokin ajatus taustalla ja johon antaja on nähnyt vaivaa juuri siinä, ideoinnissa. Teidän tea party näytti satumaisen ihanalta. Minkähänlaisen tea partyn sitä voisi poikalasten kanssa järjestää 😉 Meillä on pidetty kyllä Nallekarhun huviretki -synttärit, joille sai ottaa mukaansa oman pehmon. Kahvila-synttärit on myös vietetty.

Sofia, on January 29, 2015

Kiitos Täti Ruskea! Miten teidän pyjamabile-synttärit menivät?

Niina, on January 28, 2015

Oi, mikä ihana lahjaidea! Ja teillä on kyllä ollut myös aivan ihastuttavat teekutsut. Ihan mahtavaa että järjestät tytöille tuollaisia elämyksiä, itseäni hieman harmittaa kun vauva-arjen lisäksi en viime aikoina ole saanut tehtyä isompien tyttöjen kanssa mitään “ylimääräistä”, vaikka tiedän että tytöt rakastaisivat esim. tuollaisia kutsuja. Mutta ehkä sitä aikaa alkaa taas pikkuhiljaa löytymään muuhunkin kun pieninkin tästä vielä hiukan kasvaa.
Ja koska en ole saanut aikaiseksi kommentoitua hetkeen, kiitos myös Lontoon vinkeistä! Laitan muistiin tulevaisuutta varten!

Sofia, on January 29, 2015

Kiitos ihana Niina <3! Ja vauva-aika on nimenomaan tarkoitettu vauvasta nauttimiseen koska ne kasvavat ihan liian nopeasti. Ymmärrän kyllä, että "huono omatunto" vaivaa ajoittain, koska vauva vie niin paljon aikaa ja energiaa muulta tekemiseltä ja muilta ihmisiltä, mutta se on vaan väliaikaista. Ehkäpä pyydät tyttöjä suunnittelemaan itse teekutsut ja sitten pääset nauttimaan vieraanan olosta?

Helen, on January 28, 2015

Delightful little hats! They are beautiful and how lovely of your friend to buy them something so unique! I love the way that even the hat boxes had candles. Sometimes, it is not so much what we give as how we give it. A thoughtfully wrapped gift shows that you care and in my mind makes all the difference.

Sofia, on January 29, 2015

Thank you Helen! And I personally think the wrapping makes half the present!

Andriette, on January 29, 2015

Gorgeous hats. Lovely friend. Adorable dresses.
How do you order from Sal&Pimenta? Is it from there Facebook page? Think its difficult to actually see there Collection.
Love both your blog and IG. You are such an inspiration!!! Thank you.

Sofia, on January 29, 2015

Thank you so much Andriette! <3 Sal & Pimenta only operates through the FB-page now as the owner has a small child and is not looking to expand her business at the moment. But the look book is there and you can just send her a direct message and she will have what you want to order made for you in the size you need. She is a very very lovely lady and super helpful so I would not hesitate to send a message even just to ask for help or pricing. But the clothing is very affordable, not many things are over 40€.

Täti Ruskea, on January 30, 2015

Kiitos kysymästä! Hyvin onnistuivat pyjamabileet. Teimme leikkivarjosta ison teltan yläkerran aulaan, viritimme ympärille viirinauhoja ja tähtivalosarjoja. Telttaan mahtui myös kauppa/kioskileikkeihin tekemämme kioskitiski, jossa oli pienissä koreissa kaikenlaista pientä naposteltavaa ja lisäksi irtokarkkeja lasikulhoissa sekä sipsit ja popparit omissaan. Pojat vastasivat itse ohjelmasta. Ennen puoltayötä viritettiin aula täyteen patjoja. Kaikki mahtuivat hyvin nukkumaan siskonpedissä. Yöllä piti vähän puuttua tilanteeseen, kun keskellä yötä heräsivät ja alkoivat pälättää 😉 Aamulla vielä tarjottiin “hotelliaamiaista” 🙂 Toivon, että pojille jäi hyvät muistot juhlista ja yhdessäolemisesta. Se varmasti ainakin oli mukavaa, että kerralla sai olla monta kaveria yötä ja yhdessä, normaalin “yksin kerrallaan” -sijaan.

Leave a comment
name
email
url
message