Jan
30

Have a pretty weekend!

by Sofia   -   in Interior design

DSC_0914

DSC_0905

DSC_0916

DSC_0907

DSC_0917

DSC_0908

DSC_0919

DSC_0910

DSC_0918

DSC_0911

Or a pretty awesome weekend! Ours will go by attending hobbies like ballet and I think a good old movie on the sofa with a glass of wine sounds just about right for this weekend. Any great recommendations? 

Ihanaa viikonloppua!!!

Lattemamma

p.s. These flowers! Jos satut etsimään perjantaikukkia niin lämmin suositus Inbloomille.

p.p.s. Saitko jo yliannostuksen pastellisävyjä tällä viikolla? Ehkäpä ensi viikolla jotain raikasta…

12 COMMENTS
|
8,556 VIEWS
|
Partager sur Facebook
12 comments on “ Have a pretty weekend! „
Jenni, on January 30, 2015

Oi, kimpussa on vaikka mitä ihania kukkia. Tuo hempeä hortensia on jo vankka lupaus kevään tulemisesta. Oikein mukavaa viikonloppua!

Sofia, on February 5, 2015

Jenni, halusin tähän kaikkia suosikkeja kuten leinikkiä, ruusua ja hortensiaa, joten ihania riittää ;)!

Täti Ruskea, on January 30, 2015

Meilläkin menee viikonloppu pitkälti poikien harrastuskuvioissa. Pikkupojille vähän lupailin, josko katsottaisiin lauantai-iltapäivänä Onneli ja Anneli -elokuva kera herkkujen. Isä ja isommat pojat ovat silloin vielä harrastamassa. Itse haaveilen hakevani jotakin ihanaa lankaa, että pääsisin tekemään edes jotain yksinkertaista käsityötä. Vauvan myötä käsityöt ovat jääneet taka-alalle, mutta nyt olisi ehkä hyvä aika tehdä jotain pientä “siinä sivussa” 😉 Aloitetaan viikonlopun vietto tänään kahvilakäynnillä ja pikkupoikien parturilla. Illalla jatketaan Eemeli-kirjan lukemista. Oletko muuten aikeissa mennä katsomaan tyttöjen kanssa Helsingin kaupunginteatteriin Peppiä? Haluaisin viedä lapset sinne, mutta ihmetyttää 5v-ikäsuositus. Onkohan kolmevuotiaalle vielä liian jännittävä? Vai liian pitkä? Mukavaa viikonloppua!

Sofia, on February 5, 2015

Täti Ruskea, Onneli ja Anneli on ihan meidän sousikki leffoja. Se on suorastaan ihana! Ostettiin se apple tv´stä kun tuli julkaisuun koska Purkka ei ollut nähnyt sitä vielä ja se on pelastanut monta sairaspäivää yms. Hattara on menossa äitini kanssa katsomaan Peppia, luulen, että Purkka ei vielä mene. Eiköhän suositus ole juurikin pitkän keston vuoksi. Olettaisin ainakin. Oopperan baletissakin ikäsuositus on yleensä 5, vaikka baletit eivät mitenkään kovin pelottavia olisikaan. Varmaan juurikin sen paikallaan istumisen takia.

Saara, on January 30, 2015

Inbloom on meidänkin ehdoton ykkönen. Parasta palvelua ja ihanat valikoimat 🙂 Löysin sattumalta blogisi, ja hoksasimpa että meillähän on yhteistä : nimittäin sisäpiha. Meille syntyi uudenvuoden aattona pikkutyttö ja asumme tässä suoraan teitä vastapäätä sisäpihan toisella puolella 🙂 Hauska sattuma! Ihanaa viikonloppua!

Sofia, on February 5, 2015

Hei Saara ja onnea pienestä tytöstä! Toivottavasti törmätään pian kasvokkain!

Susanna, on January 30, 2015

Vaaleanpunaista ei voi olla koskaan liikaa :)! Elokuva on mullakin mielessä. Joku vanha klassikko esim. Piukat Paikat. Tai Nancy Myers’in Something’s gotta give. Voisin myös katsoa taas kertaalleen The Great Gatsbyn (vanhan tai uuden) ja Talented Mr Ripley’n. Niissä on niin kauniit värit, puvustus ja maisemat. Ehkä Englantilainen Potilas. Selkeästi olen tuollaisen romantiikan tai klassisen draaman tarpeessa :). Ihanaa viikonloppua!

Sofia, on February 5, 2015

Susanna, niinpä se taitaa olla kyllä! Ja ihania leffasuosituksia <3.

Karo, on January 30, 2015

Kaunis ja herkkä kimppu; ihailin sitä tuolla jo aikaisemminkin.

Meillä on tiedossa tapahtumarikas viikonloppu, jossa ei montaa vapaata hetkeä ole. Mielestäni tapahtumarikkaat viikonloput aina sopivin välein ovat oikein mukavia.

Olen myös suunnitellut sunnuntai-iltana lapsen mentyä nukkumaan pistää pyjaman päälle, villasukat jalkaan ja juodan lasin shamppanjaa sekä katsoa jonkin mukavan elokuvan. Pohdinnassa nyt ainakin Piano, Englantilainen Potilas, Lost in translations tms.

Ihanaa Viikonloppua sinulle 🙂

Sofia, on February 5, 2015

Karo, sunnutai-illan suunnitelmasi oli täydellinen!

Helen, on January 30, 2015

We have our son’s 9th birthday party tomorrow. He is taking some friends to see the new Disney film Big Hero 6 and then a tea party of cinema style food at our house afterwards. As well as that we will also take them to their weekend sports clubs. If I was going to watch a favourite old movie again it would have to be ‘Jean de Florette’ and ‘Manon de Sources’. Have you seen them before? Just wonderful. For something a bit lighter I love films like You’ve got Mail, The Holiday, Love Actually and Chocolat.
We may even have our first snow here this weekend which will be lovely for the children as they don’t see it very often.
Have a relaxing and enjoyable weekend!

Sofia, on February 5, 2015

Helen, thank you for the movie suggestions. I have to look in to them! The “lighter choices” are all movies I enjoy a lot!

Leave a comment
name
email
url
message