Feb
4

Shiny whites

by Sofia   -   in Random

Santa brought me this tooth paste and I think it´s the prettiest tooth paste I have ever seen. It is from Buly 1803 an old French pharmacy that was brought back  to life by Ramdane Touhani ( a former co-owner of Cire Troudon, those amazing scented candles) and Victoire de Taillac-Touhami.  As a great big fan of it´s Italian counterpart Santa Maria Di Novella and English Penhaligon´s I´m happy that the French re-instituted this old brand. So now my mornings are made even better because I can brush my teeth with this beauty…

Mielenkiintoinen uusi tuttavuus Pariisissa oli Buly 1803 joka on uudelleen herätetty vanha merkki. Suosittelen visiittiä sekä liikkeeseen, että heidän verkkokauppaansa. Konspeti on hurmaava, ainakin tällaiselle vanhanaikaisten pakkausten ystävälle. Täältä voit lukea Bulyn tarinan. Minä sain joulupukilta tämän kauniin hammastahnan ja se piristää aamujani kummasti…

DSC_0580

DSC_0582

DSC_0583

DSC_0581

Raikasta päivää!

Have a fresh day!

Lattemamma

p.s. Santa brought my husband these scented matches. They are absolutely perfect for a gentleman to use for instance in the bathroom. When you light the match it actually releases a wonderful aroma.

2 COMMENTS
|
4,491 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Shiny whites „
Ansku, on February 5, 2015

Tuo putkilo on niin kaunis, että sitä ei melkein raaskisi puristaa lainkaan 🙂

Sofia, on February 5, 2015

Ansku, en mäkään kyllä tätä oikeasti raaski ihan joka aamu käyttää. Säästellen 😉

Leave a comment
name
email
url
message