Random

A morning person and a great give away

What are mornings like in your house? Hectic? Or calm and serene? Ours vary a lot but I like to do everything in my power to keep them more on the less hectic side. We choose our outfits the night before and wake up a little earlier rather than just very last minute to keep the rush away. I´m a coffee addict and have made myself believe I can not function without at least one cup. Sipping that first sip of hot frothed milk mixed with the toasty aroma of coffee is a happy moment for me. When I have enjoyed my coffee the day looks a lot better in my eyes. My other morning rituals include opening the curtains and both bedrooms windows. I leave the beds open for a while to get some fresh air in before making them. If I have the morning off I like to wonder around a while in my robe and have another cup of coffee. If the girls are not going to the nursery they also get to have breakfast in their nighties and robes and maybe even watch the morning cartoons from tv. Long mornings are so special but even a regular morning can be so much easier to face with some great coffee and a super soft robe. We got these amazingly soft fleece robes and cotton nighties from the Beach House Company and they are just perfect. I think when the summer arrives we will move these to the island to our country house. White cotton nighties are just the thing to wear on the cool rocks in the morning when running barefoot to dip our toes in the sea. And the snow white robes are the perfect outfit for lounging at the sauna´s terrace in the evening after a long swimming and sauna session.

DSC_0104_01

DSC_0023

DSC_0035´1
The Frill nightie is so cute! These are 100 % cotton jersey. Very soft and comfy. You can wash them in 60´c and throw them in the dryer too so absolutely perfect for easy wear. I just washed the nighties so they are a bit wrinkled but I did not iron them as I think they are adorable just as.

DSC_0038

DSC_0089

DSC_0054

DSC_0059´1

DSC_0069
This is the beautiful Bell nightie. It´s actually Cotton Candy´s and a size 7 so a little big for Bubble Gum but in my opinion a nightie looks adorable when a little oversized.

DSC_0086

DSC_0077´1

DSC_0088

DSC_0006
This robe is just as soft as it looks like.

DSC_0014

DSC_0001´1

DSC_0092

DSC_0093
I got a white softie robe too and love it! I also got a turquoise Frill nightie so I can be matching with the girls on the island. I´m not very good at taking pictures of myself but you can see the nightie here on the website.

DSC_0095

DSC_0102_01

You can also get your hands on either a robe or a cute nightie as I have a great give away for you ( if you live in Finland or Sweden) thanks to the Beach House Company. All you need to do is go to their website and find out the answer to this question ” What are the 3 colours/ models of Beach House baby bedding?” and comment below. I would love to also know what is your favourite thing to do in the morning that helps you ease in to the day? I´m giving away a children’s robe Softie White, a children’s nightie Frill White and a children´s nightie Bell White ( in the kids size you need). You have time to answer until Sunday the 8th of February by 10 p.m.  

Tänään poikkeuksellisesti vain englanninkielinen teksti hienoisen ajanpuutteen vuoksi. Jos haluat osallistua arvontaan jossa voit voittaa joko lasten softie kylpytakin, lasten Frill yöpaidan tai lasten Bell yöpaidan tarvitsemassasi koossa niin vastaa kommenttiosioon kysymykseen ” Mitkä kolme väriä/ mallia on saatavilla Beach Housen vauvaliinavaatteista?” ja kerro samalla mikä tekee sinun aamuistasi hieman helpompia tai mukavampia. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT . Arvonta päättyy su 8.2.2015 klo. 22.00. 

Lattemamma

p.s. If you look at the time on the microwave oven you´ll notice it was more mid day than morning while we shot these photos. Bubble Gum was home with me so I recruited her as my model at a better lighting time. Mornings in Finland are still very dark…

57 Comments

 • Vekarus

  Nämä löytyivät: FOLD HEAVEN; FOLD ROSE; PLAIN WHITE

  Se helpottaa, että joka toinen aamu lähtee ennen lasten heräämistä ja sitten taas jaksaa paremmin seuraavana aamuna 🙂

 • Sandra

  Fold Rose, flod heaven ja plain white! Aivan ihanat nämä Beach housein kylpytakit ja yöpaidat!
  Arki aamut meidän kotona, kolmen lapsen ja yhden koiran kanssa, voivat olla hurjat. Viikonloppuna sitten nautitaan oikein kunnolla hienolla aamiaisella.

 • Marttta

  Voi ei, just kävin näitä kuolaamassa heidän sivuillaan! Vastaus: plain white ja fold rose, fold heaven!

 • Laura

  Fold Heaven, Fold Rose ja Plain White. Beach Housen tuotteet ovat ihania, voi kunpa arpaonni suosisi! Minullekin aamukahvi on tärkeä tunnelman luoja, kera sanomalehden. Herään hyvissä ajoin ennen lapsia, jotta ehdin nipistää itselleni sen pienen kallisarvoisen oman hetken.

 • Jenni

  Hei,

  aamuistani tekevät ihania:
  * mieheni keittämä kauralesepuuro, johon lisään vähän mustikoita ja mansikoita
  * pavuista jauhettu (mieluiten Isola-merkkisistä) tupla espresso
  * Hesarin lukeminen kaikessa rauhassa

  Beach Housen värit pienten liinavaatteissa ovat: Fold Rose, fold heaven ja plain white.

 • Dora

  Värit ovat Fold Rose, Fold Rose ja Plain White.

  Aamuissa tärkeää on edellispäivän etukäteisvalmistelut vaatteiden valinnan ja tavaroiden pakkaamiseen suhteen, riittävä aika aamutoimille sekä tarpeeksi pitkät yöunet :).

 • mari

  Fold heaven, fold rose,plain white.
  Mun aamuista on tehnyt mukavaa se, että 7-vuoden ajan olen voinut lasten kanssa herätä sitten kun huvittaa (jos pieniä hetkiä vauva-ajasta ei lasketa.) Keittää rauhassa kahvit ja vaan nauttia aamusta 🙂

 • Ritu

  Värit ovat Fold Heaven, Fold Rose ja Plain White.
  Eniten aamujen sujuvuuteen vaikuttaa se, että heräämme tarpeeksi ajoissa. Olemme tyttäreni kanssa molemmat hitaita herääjiä ja jos aikaa on aamulla liian vähän, on lopputuloksena kaksi kiukuttelijaa. 🙂

 • Minna

  Vauvaliinavaatteet: FOLD HEAVEN, FOLD ROSE ja PLAIN WHITE. Aamuista tekee mukavampia se kun on saanut nukuttua kunnolla ja kahvi tietysti 🙂

 • Sanli

  Vauvaliinavaatteet: Fold heaven, fold rose ja plain white.
  Vielä tämän kevään saan nauttia rauhallisista aamuista tyttären kanssa kotona ja se jos mikä on minusta mukavaa. Aikaisemmin tyttö oli aikamoinen aamuvirkku, mutta nykyään hän jatkaa unia vielä muutaman tunnin vieressäni ennen kuin nousemme ylös ja aloitamme aamupuuhat. <3

 • Elisa

  Vauvaliinavaatteita löytyy väreissä Fold Heaven, Fold Rose ja Plain White.
  Aamuista mukavan tekee näin opiskelijan arjessa hieman aikaisemmin herääminen, jotta ehtii poimia rakkaan chihuahua-poikani Toscan syliin, juoda rauhassa kupillisen kahvia ja selata tabletilta päivän uutiset ja Lattemamman uuden blogitekstin ;). Näillä jutuilla alkaa päivä positiivisesti ja jaksaa istua luennoilla iltapäivään saakka!

 • Piude

  Vauvaliinavaatteita ovat fold heaven, fold rose ja plain white. Meillä arkiaamuista selvitään valitsemalla edellisenä iltana vaatteet ja pakkaamalla kaikki valmiiksi. Viikonloppuisin taas pikkuiset haluavat aina smoothieta ja katsovat yöpuvut päällä lastenohjelmia. Itse saan lueskella rauhassa uutisia cappuccinokupin kanssa.

 • HoO

  Vastaus: plain white, fold rose ja fold heaven.

  Helpoimpia ja mukavimpia aamuista tekee kun nousee reippaana ylös ja aloittaa samantien puuhailun eikä jää maleksimaan ;).

 • Karkki

  Vauvaliinavaatteet ovat saatavilla väreissä: Fold heaven, Fold rose ja plain white. Meillä arkiaamuista selvitään syömällä aamupala yhdessä, ennakoimalla ja hyvällä huumorilla. Sekin auttaa, että meillä lapsen päiväkotiin vievällä ei ole kiire töihin (vaikka olisi se ei saa näkyä). Aamut mennään asenteella, töihin ehtii myös 15 minuuttia myöhemminkin.

  Karkki

  ps. meillä on samanlainen leipälaatikko vain eri värisenä

 • Mirjami

  Värit ovat: Plain white, Fold heaven ja Fold Rose. Aamulla en selviä myöskään ilman isoa kuppia kahvia tai kahta :).

 • Paula

  Linavaatteet väreissä Fold Heaven, Fold Rose ja Plain White.
  Aamut lähtevät parhaiten käyntiin, kun herää ennen lapsia. Tällöin saa rauhassa tehdä omat aamuhommat ja keskittyä lapsiin heidän herättyään.

 • Anu

  Fold Rose, flod heaven ja plain white.

  Tyttären synttärit lähestyy sopivasti, olispa kiva jos onni potkaisisi!!

 • Päivi J

  Värit ovat: Fold Heaven, Fold Rose ja Plain White.

  Aamuistani tekee helpompaa se, kun nousen yksin jo kello kuuden aikoihin ja saan rauhassa tehtyä aamutoimet ennen muun perheen heräämistä.

 • Maria

  Nämä värit löytyi: fold rose, fold heaven ja plain white.
  Arkiaamuja helpottaa tietty järjestelmällisyys. Arkitoimet suht samalla tavoin joka aamu, vaatteet katsottuna valmiiksi ja reput pakattuna.

 • Täti Ruskea

  Vauvanliinavaatteita saa Fold Heaven-, Fold Rose- ja Plain White-väreissä. Meillä oliskin vauvansänkyyn pussilakanatarpeita. Ihanat värit. Kauniita nuo tyttöjen (ja äitien) yöpaidat. Vielä kun tekisivät pojillekin omansa, materiaali vaikuttaa niin laadukkaalta. Mun heikkous on napilliset poikien yökkäripaidat ja niihin suoralahkeiset housut. Aamuja helpottaa, jos on illalla katsonut lapsille vaatteet valmiiksi. Kolmevuotiaan annan aina itse valita aamulla pikkukalsarinsa, helpottaa kummasti ja vähentää riitelyä vaatteista, kun saa itse valita edes jotain 😉 Saa toki itse muutenkin valita, mutta aamukiireessä omat valinnat johtavat vain umpikujaan. Muun tohinan jälkeen aamun oma paras hetki on iso lasillinen “rakkauskahvia” eli lattea vaniljasokerilla ja lämmitetyllä maitovaahdolla. Sen seurana lempiblogit. Vauva on silloin jo ensimmäisillä päiväunillaan ulkona.

 • Niina

  Värit ovat: Fold Heaven, Fold Rose ja Plain White.
  Meidänkin arkiaamut pelastaa se, että kaikki tarvittava on valittu ja laitettu illalla jo valmiiksi. Meillä on onneksi sen verran aamuvirkkuja lapsia, että vältämme pahimman kiireen aamuisin. Ja tämänkin äidin aamujen piristys on oma hetki vauvan aamupäiväunien aikaan lattemukin ja lempiblogien parissa.

 • TiinaJ

  Oih, puolet jäi matkalle… 😉 Eli agendan ja säätietojen perusteella täydennetään ja tarkistetaan hoitolaukku, sekä seuraavan päivän vaatteet. Itselle saatan tehdä jotain aamupalaakin, esim. tuorepuuron tekeytymään yöksi. Ihanista ihanimmat pastellit oli fold heaven ja fold rose sekä puhdas plain white.

 • Anna

  ..niin ja mikä tärkeintä; aamua helpottaa illalla siivottu keittiö, jossa on mukava aloittaa aamiaisen valmistus. Ajoissa heränneenä koko perhe ehtii yhdessä aamiaiselle viikollakin, viikonloppuna nautiskellaan pitkän kaavan mukaan, silloin kahvia kuluu useita suuria mukillisia 😀

 • Saara

  värit ovat FOLD HEAVEN, FOLD ROSE ja PLAIN WHITE. Aamuistani tekee ihania kellon sijaan herätä vauvan tuhinaan ja jokelteluun <3 Alan ymmärtään, miksi tyttövauvan myötä elämästä tulee vaaleanpunaista kuplaa..tämä on, noh täydellistä 🙂

 • Ita

  Love this post- especially the toes involved. Something about little kids toes!
  Those bathrobes look so cozy and would be fun to win 🙂
  Out morning are usually hectic but in a fun kind of way. We’ve learned to “compete” and see whose ready first. Mornings are way dinner than “happy hour” (17-19… If you know what I mean)

 • Helen

  Oh those robes look sooo cosy and soft. I wouldn’t want to get dressed if I was wrapped up in one of those in the morning. Weekday mornings in our house are generally on the hectic side although like you, I do like to make sure that clothes and school uniforms are ready the night before. I love Saturday mornings which are so much more relaxed. The children always request pancakes for breakfast and our morning round the table is a lot more leisurely with coffee and brunch style food. Not sure if The Beach House Company ship to the UK but we do have The White Company which also sell gorgeously soft sleepwear! Lovely photos and post. I look forward to reading each day.

 • Sini

  Fold Heaven, Fold Rose ja Plain White. Beach Housen tuotteet ovat kyllä iki-ihania! Itselläni on tuo Frill-yöpaita, mutta olisipa ihana voittaa samanlainen myös tyttärelleni <3
  Meilläkin laitetaan edellisenä iltana lasten vaatteet valmiiksi odottamaan yläkertaan portaiden päähän. Saavat sitten hypätä suoraan vaatteisiinsa ja suunnistaa aamupalapöytään. Itsellenikin aamuissa tärkeintä on se kahvikuppi, jonka tykkään juoda omassa rauhassa, kun mies on lähtenyt viemään isompia lapsia tarhaan ja meidän juniori (vauveli kokonaiset 1kk) tuhisee vielä sängyssään 🙂

 • Meri

  Onpa ihastuttava arvonta! Oikea vastaus on Fold heaven ja Fold rose sekä Plain white. Itselläni aamut ovat yleensä kiireisiä, mutta viikonloppuisin on ihana nukkua pitkään ja nautiskella aamupala rauhassa lehtiä lukien 🙂

 • MiniMe

  Värit ovat Fold Heaven, Fold Rose ja Plain White, ihania kaikki! Arkiaamujen pelastus on järjestelmällisyys! Inhoan kiirettä, joten tykkään laittaa edellisenä iltana lasten (ja omatkin) vaatteet valmiiksi ja lataan kahvin valmiiksi keittimeen. Aamulla puoliunessa on mukava napsauttaa kahvinkeitin päälle ja alkaa valmistella lapsille aamupalaa. Parasta on, jos joskus harvoin herään ennen lapsia ja saan nauttia suosikkiaamupalani kaikessa rauhassa…iso kuppi maitokahvia, turkkilaista jugurttia vadelmilla ja itsetehdyllä pähkinämyslillä ja jos oikein haluan herkutella, niin lisäksi rapea croissant!

 • E

  Värit ovat Fold Rose, Fold Heaven ja Plain White.
  Aamut helpottuvat kun herää itse sen verran ennen lapsia, että ehtii pukea ja hoitaa aamupesut ennen lasten herätystä. Vaatteet katson itselleni ja lapsille jo illalla valmiiksi. Aamukahvin ja aamupalan syön vasta töissä.

 • Lena

  Kun lapseni olivat pieniä, aamut olivat yhtä hullunmyllyä ja haipakkaa, kun kiireellä lähdettiin töihin ja tarhaan. Nyt on ihanaa, kun ehtii nousta aikaisin aamulla ja nautiskella pari kuppia kahvia lehteä lukien ennen töihin lähtöä 🙂
  Ja ihana arvonta, jossa tottakai mukana! Värit ovat Fold Heaven, Fold Rose ja Plain White.

 • AnnaM

  Oi miten ihastuttava arvonta <3 Beach Housella kaikki on niin suloista ja laadukasta! Kunpa heillä olisi myös pojille jotain kivoja vaatteita…tytölleni tuo yöpaita olisi mitä ihanin 🙂
  Fold Heaven, Fold Rose ja Plain White ovat värit.

 • Aava

  Meillä aamun tekee se että laitan kaiken mahdollisen aamupalaa varten jo illalla valmiiksi ja katan aamiaispöydänkin. Mikään aamu ei myöskään ala ilman kynttilöitä, oli sitten kesä tai talvi. Meillä on kaksi valtavaa koiraa, joten joudun toki heräämään suhteellisen aikaisin mutta mielelläni maksan sen hinnan rauhallisista aamuista 🙂

  Värit ovat: fold heaven, fold rose ja plain white.

 • Päivi

  Aamuista ihania tekevät kiireettömyys, pari kuppia kahvia rauhassa lehteä lukien ja iso lautasellinen pitkään haudutettua kaurapuuroa pensasmustikoilla ja mansikoilla.
  Värit Plain White, Fold Rose & Fold Heaven.

 • Emm

  Väreinä Fold Heaven, Fold Rose ja Plain White. Aamu lähtee paremmin käyntiin kun on tarpeeksi aikaa ja iso kuppi kahvia.

 • Leena

  Värit ovat Fold Heaven, Fold Rose ja Plain White. Lempiradiokanava, sanomalehti ja kuppi kahvia tekevät minun aamuistani hieman parempia ja jos satun heräämään ennen pientä tyttöäni, niin kiireettömyys ja oma aika ovat aivan luksusta!

 • Henna

  Fold Heaven, Fold Rose ja Plain White ovat värit.
  Aamuista ihanan tekee se, kun saamme koko perhe aloittaa sen kiireettömästi aamupalasta nautiskellen. Harvoin valitettavasti toteutuu…mies lähtee kiireellä töihin, itse yritän saada 5-vuotiasta tarhakuntoon samalla, kun paimennan vajaa vuosikasta 🙂 mutta kun joskus sellainen rauhallinen hetki aamuisin tulee, niin on se sitäkin ihanampaa 🙂

 • Anne

  Ihana arvonta <3. Osallistun mielelläni! Olisi ihana pukea pieni tyttöni tuohon yöpukuun!

  Kolmen pienen lapsen kanssa aamut ovat helposti hulinaa, kun töihin lähtö sanelee aamuja. Yritän aina jaksaa laittaa edellisenä iltana vaatteet valmiiksi. Nyt tähän talviaikaan pitää myös muistaa ottaa mukaan luistimia ja suksia. Aamujani siis auttaa se, että kaikki mahdollinen on laitettu valmiiksi ja aamuun on varattu sopivan runsaasti aikaa siirtymiin.

  Fold heaven, fold rose, plain white.

 • Veeame

  Värit ovat Fold Rose, Fold Heaven ja Plain White. Aamuni alkaa ihan aina suurella mukillisella kahvia ja blogien ja pinterestin selailulla! Tämän rituaalin jälkeen olen valmis alkavaan päivään

 • Ninni

  Vastaus kilpailukysymykseesi on Fold Heaven, Fold Rose ja Plain White. 1,5-vuotias tyttäreni RAKASTAA pehmoista kylpytakkiaan iltasuihkun tai -kylvyn jälkeen. Suostuttelemalla saamme sen vaihdettua pyjamaan ennen nukkumaanmenoa 🙂 Nykyinen alkaa olla pikkuneidille jo pian pieni, joten kilpailu on meille mitä mainion.

  Olen hyvin onnekas voidessani olla kotona tyttäreni kanssa. Sen turvin voimme pääsääntöisesti aloittaa päivämme kiireettä, vain koiriemme aamulenkin sanellen meille “aikataulua”. Harrasteaamuina meilläkin tunnetaan välillä ajoittaista hulinaa ja tällöin mieheni helpottaakin aamulähtöjä lenkittämällä koiramme jo varhain. Puoli tuntia ylimääräistä tekee ihmeitä vaikka minäkin olen etukäteen valmistautuja 🙂

 • Johanne

  Plain white ja fold rose, fold heaven! Ihania aamuista tekee pikkuisen pojan kanssa kanssa kiireettömyys, iso kuppi hyvää teetä ja mukavaa lueskeltavaa.

 • murmelina

  Kysytyt värit ovat Fold Heaven, Fold Rose sekä Plain White.

  Aamut alkavat nopeasti, kun laittaa kahvinkeittimen valmiiksi jo illalla. Kun ei tartte askarrella kahvijauheen ja suodatinpussin kanssa, säästää ratkaisevia minuutteja 😉 Viikonloppuisin ei tokikaan tartte tehdä näin, silloin sopii keitellä ja juoda kahvia ihan rauhassa. Kiireettömiin aamuihin sopii myös kääriytyminen johonkin postauksessa mainittuun pehmeään ihanuuteen…

 • Hukkakukka

  Fold Heaven, Fold Rose ja Plain White ovat vastaus kysymykseesi.
  Aamuista tekee helpompaa ainakin aamu-uniselle, että on hetki aikaa sängyssä rauhassa herätä uuteen aamuun eikä tarvitse heti kiireellä pompata ylös. 🙂

 • Anu

  Fold Heaven, Fold Rose ja Plain White. Ja aamuistani tekee hieman mukavampia & helpompia se, kun laitan kellon soimaan n. puoli tuntia “pakollista” aiemmin, nautin rauhassa aamiaisen päivän lehden parissa, ja vasta tämän jälkeen käynnistän aamu-hulabaloon lasten kanssa.

 • Paupali

  Kolme väriä/ mallia vauvojen liinavaatteissa ovat Fold Heaven, Fold Rose ja Plain White.
  Meillä aamut ovat aika leppoisia, sillä olen vielä kotona lasten kanssa. Jos on heti aamusta menoa, mietin kaikki vaatteet ja laukkujen pakkaamiset edellisenä iltana. (vaikka aikamoista säätämistä meidän lähdöt siltikin on :))

 • Leena

  Fold Heaven,fold Rose ja plain white. Aamustani tekee ihanan tutut rutiinit,jolloin lähtö lasten kanssakin sujuu hyvin.

 • Susu

  Fold Rose, flod heaven ja plain white
  Aamuista tekee helpomman se että vaatteet on valittu valmiiksi. Etenkin omat työvaatteet…

 • Jolana

  lain white ja fold rose, fold heaven

  Aamusta tekee usein helpomman se, että aika usein saan aamuhieronnan!

 • Lily

  Värit ovat Fold rose, Flod heaven ja Plain white. Aamulla sytytän yleensä edes yhden tuikun tai kynttilän olohuoneeseen ja yritän ehtiä hetkeksi istahtamaan kuuman teekupin kanssa⭐️. Kun pikkupoikani herää unihiekkaa vielä silmissä ja käpertyy myös sohvalle lämpmän torkkupeiton alle, se kruunaa aamun⭐️.
  Lily