Feb
16

Friends and family

by Sofia   -   in Random

Ihanan viikonlopun jälkeen on aika taas hypätä uuteen viikkoon. Aloitimme ystävänpäivän aamun isolla aamiaisella koko perheen voimin. Illalla kävimme ihanien ystävien kanssa katsomassa Disney on Ice-esitystä. Se oli mielestäni todella hyvä tänä vuonna! Ja toki prinsessoiden suuri määrä ihastutti meidän tyttöjä. Varmasti myös erinomainen seura loi osansa onnistuneelle illalle. Ilta jatkui omalta osaltani vielä tyttöjen illallisella Sinnessä. Välillä on niin kiva vaan istua alas ja höpötellä ystävien kanssa. Sunnuntaina ulkoilimme pitkään upeassa ilmassa ihan vain leikkipuistossa ja olin illalla vielä isolla tyttöporukalla tosiaan leffassa katsomassa 50 Shades Of Grey- elokuvan, kuplivan ja cocktail palojen siivittämänä ( täällä).

Paljon hauskaa ohjelmaa siis yhdelle viikonlopulle. Kohokohtia olivat kuitenkin ihan pienet suloiset hetket, kuten se kun kummipoika kiipesi syliini kesken Disney esityksen ihan muuten vaan ja hauskat eläinlääkärileikit omien pikku tyttöjen kanssa. Hoidimme kaikki pehmolelut elämänsä kuntoon. Välillä tuntuu, että en oikein jaksaisi aina leikkiä tyttöjen kanssa. Askartelua ja muuta puuhailua on niin helppo toteuttaa yhdessä, mutta itse leikit eivät aina oikein innosta aikuista. Mutta niin usein se olisi juuri se mitä lapset haluavat yhdessä tehdä. Niinpä aina silloin tällöin oikein päätän lähteä leikkeihin mukaan lasten ehdoilla ja useimmiten ne muistot ovatkin todella arvokkaita.

Hyvä ystäväni teki mielestäni muuten erinomaisen päätöksen. Heillä laitetaan puhelimet ja tietokoneet yms. pois viiden ja kahdeksan välillä illalla. Se on aikuisten ja lasten yhteistä aikaa ja silloin keskitytään vain ja ainoastaan yhteisiin juttuihin. Sitten heillä alkaa kahdeksan jälkeen aikuisten oma aika. Lapset on syötetty, leikitetty, kylvetetty ja iltasadut luettu ja sen jälkeen aikuiset voivat hyvällä omalla tunnolla sanoa, että nyt me haluamme olla yhdessä ( heillä on myös vähän vanhempia lapsia jotka saavat kyllä vaikkapa lueskella vielä kahdeksan jälkeen sängyssä). Ystäväni oli myös sitä mieltä, että lapsille on arvokasta nähdä, että vanhemmat arvostavat myös omaa parisuhdettaan ja toisiaan. Onko teillä jotain tämän tyyppisiä tapoja joita noudatatte?

DSC_0842

DSC_0727

DSC_0863

DSC_0849

DSC_0857

DSC_0852

DSC_0841

DSC_0861

DSC_0854

Toivottelen sinulle suloista alkavaa viikkoa! En ole varmasti ainoa joka on huomannut auringon ja linnunlaulun. Kevät on ihan selvästi tulossa kovaa vauhtia!

Just a few photos from our weekend. Hope you had a great Valentines Day! 

Lattemamma

p.s. Some more photos from the weekend off my phone…

Valentines weekend

 

2 COMMENTS
|
5,467 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Friends and family „
Täti Ruskea, on February 16, 2015

Teillä on ollut mukava viikonloppu! Meilläkin oli vielä jokin aika sitten sääntö, että aikuisten aika alkaa yhdeksältä, mutta nyt kun talossa on myös yksi teini-ikäinen (ja vauva), on sääntöä mahdotonta noudattaa. Hienoa, että olet päässyt tapaamaan myös omia ystäviäsi 🙂 Itse sovin toisinaan lauantaille kahvilatreffejä jonkun ystävän kanssa. Vauva kulkee silloin helposti mukana ja hänen kuullen voi vielä jutella kaikenlaista 😉 Toisinaan tapaamme pikkupoikien kanssa viikolla muitakin aikuisia esim. jonkun kummitätiä, mutta silloin mennään lasten ehdoilla. Meidän pojat ovat tosin tottuneet viihtymään vaikkapa kahviloissa melko kauankin. Mukaan tarvitaan vain hieman puuhaa, kuten vihot ja kyniä. Hyvää alkavaa viikkoa!

Sofia, on February 17, 2015

Hyvää alkanutta viikkoa sinullekin Täti Ruskea!

Leave a comment
name
email
url
message