Apr
8

Marie Puce

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

I´m looking forward to my yearly spring shopping trip in Paris with my mom. We have no definite plans yet but hope to get round to it at the end of the month. Fingers crossed! A few favourite streets and shops are always on the agenda. One of those is Marie Puce. They have very French children clothes and I have written about the shop before a few times. Simple designs, Liberty print as well as pretty colours ( not just pastels) and cute accessories like basic leather sandals. They also have my favourites for babies, rompers and bloomers. I have my eye on some cute vichy print tops that will look just as adorable with white shorts or jeans or skirts and cardigans. One in blue and white and and one in pink and white. These are the kind of shirts that are easily worn at school or nursery as well as on the island during the summer as they are simple cotton.

Marie Pucen valikoimista innostaa tänä keväänä erityisesti hyvin simppelit ruudulliset puuvillapaidat. Hihattomat paidat joissa on pieni kaulus olisivat suloiset shortsien tai farkkujen parina, mutta myös hameiden ja villatakkien kanssa. Pienet rusetit hiuksiin ja voisin hyvin kuvitella Eurooppalaisten pikku prinsessoiden kulkevan juuri tällaisissa asuissa. Marie Puce toimittaa postitse myös Suomeen, postikulut noin 17 €.

Marie puce also has those great basics for boys like Bensimon sneakers, colourful jeans, t-shirts and shorts. And the best thing is their teen collection that goes up to age 12 and then more ( s, m and l). For girls who don´t like “baby clothes” but still like to look like kids rather than adults. The cool French kind…

Lattemamma

All photos from Marie Puce.

4 COMMENTS
|
5,654 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Marie Puce „
Eeva, on April 8, 2015

Voi kuinka ihanaa kun pääset äitisi kanssa kiertelemään Pariisin katuja ja nuuhkimaan keväistä ilmaa!
Kiitos vinkistä, kiva että tätä merkkiä saa vähän isommillekin lapsille. Etenkin tuo bikini bottom on listalla kun etsin kesäksi pitkähihaiselle UV-paidalle kaveria 🙂

Sofia, on April 9, 2015

Odottelen Eeva Pariisin kevättä niin kovasti!

Täti Ruskea, on April 9, 2015

Osaatko sanoa vaatteiden mitoituksesta: pientä, suurta, kokoa vastaavaa? Ihastuin tuohon vauvan vaaleansiniseen ruutuhaalariin. Vois olla ihana yksivuotiaalle juhliin ja valokuvaukseen. Mietin vaan, että riittäiskö koko 12m vai pitäiskö olla 18m.

Sofia, on April 9, 2015

Sanoisin, että Ranskalaista kokoa, eli ehkä himpun pienempää kuin skandimerkit. Olen vähän huono arvioimaan, kun meillä on tytöt aina olleet aika pienikokoisia, erityisesti Hattara jolle olen enemmän vaatetta ostanut uutena ( hän oli kymmenen kiloinen vasta kaksivuotiaana). Itse ostan mieluummin kyllä varmuudeksi vähän yläkanttiin, koska pikkuisen iso vaate on ainakin söpömpi ja mukavampi kuin liian pieni. Erityisesti tuossa ruutuhaalarissa voisi hieman iso olla ihan liikkis?

Leave a comment
name
email
url
message