Apr
10

The cutest little book and some macarons

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

My friend recommended this beautiful children´s book to me and I had to get a copy. It´s divine! It is a pictures only book but it really does´t need any words. Just see for yourself. We enjoyed the book with some macarons from Ladurée. My girls favourite flavours are the rose petal and the strawberry marshmallow. The Pucci box now available is gorgeous!

Ystäväni suositteli minulle tätä kaunista kirjaa. Pelkkä kuvakirja on melkoisen vaaleanpunainen ja aivan uskomattoman upea. Vaikka kirjassa ei ole lainkaan tekstiä, käy se mielestäni isommallekin lapselle ja itseasiassa aikuisellekin. Me katselimme kirjaa tyttöjen kanssa Laduréen macaronseja maistellen. Tällä hetkellä myynnissä oleva Puccin laatikko on aivan ihana!

DSC_0780

DSC_0774

DSC_0796

DSC_0764

DSC_0765

DSC_0797

DSC_0766

DSC_0769

DSC_0798

DSC_0763´1

 

It is the sweet, simple things of life which are the real ones after all.

With these wise words I wish you a weekend filled with pleasures of all kinds…

Niin totta, että elämässä ne pienet asiat jotka tuovat meille nautintoa ovat niitä aitoja. Olivatpa ne sinun kohdallasi joogatunnin jälkeinen vireyden ja rentouden yhtäaikainen olotila, tämä cocktail tai vaikkapa kuuma suudelma kaulalla juuri hivenen korvan alapuolella. Toivon sinulle nautinnollista viikonloppua…

Lattemamma

2 COMMENTS
|
5,403 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ The cutest little book and some macarons „
Blanca, on April 10, 2015

Tuo Puccin laatikko on kyllä niin herkullisen värinen, minulla tarttui sama laatikko mukaan vastikään Lontoon Ladureella käydessä.;) Keväistä viikonloppua!:)

Sofia, on April 11, 2015

Kiitos samoin Blanca!

Leave a comment
name
email
url
message