Apr
14

White porcelain

by Sofia   -   in Interior design

There are  a few things that make my heart race a little faster and one of those is white porcelain. It´s just the perfect canvas for any dish or flower. I love the clean and simple look of it. 

Rakastan valkoista posliinia. Se luo kauniin taustan mille tahansa aterialle ja kaikki kukat näyttävät valkoista vasten upeilta. Pidän kovasti muistakin astioista, kuviollisista ja värikkäistä, mutta mikään ei kuitenkaan vedä vertoja valkoiselle. Leivonkin mielelläni valkoisia posliinikulhoja käyttäen. Valkoinen posliini on viileä ja lämmin, pehmeä ja kova, raikas ja utuinen. Se saa sydämeni lyömään hieman tiheämmin.

DSC_0661

DSC_0636

DSC_0615

DSC_0618

DSC_0623

DSC_0659

DSC_0639

DSC_0642

DSC_0643

DSC_063811

DSC_0631

DSC_0652

Toivon sinulle raikasta päivää! Minä saan tänään syödä lounasta rakkaiden ystävien kanssa, joten päivä voi olla ainoastaan erinomainen!

Have a fresh day!

Lattemamma

p.s. Remember this song  from Moby called Porcelain? When it was a hit I was modelling in Milan and it really reminds me of those times. My modelling agency was close to Brera and when I had a little time off here and there I would go in the Pinacoteca di Brera and admire the amazing art. Something else to makes ones heart race a little faster.

6 COMMENTS
|
6,351 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ White porcelain „
Niina, on April 14, 2015

Voi miten kauniisti kirjoitettu,samoin kuin edellinenkin juttu. Minäkin rakastan valkoisia posliiniastioita ja nuo teidän astiat ovat kyllä todella kauniita. Meillä on nykyisessä keittiössä sen verran vähän kaappitilaa, että oikeastaan mitään uutta posliinia ei voi hankkia (mikä ei tosin välttämättä ole aina huono juttu), mutta haavelistalla on kyllä monia kauniita tarjoiluastioita.

Ollaan oltu loman ajan nettipimennossa, joten ihana nähdä, että kunhan pienimmän päiväuniaika koittaa, minulla on monta ihanaa juttua joita lukea lattekuppi kädessä. <3

Sofia, on April 16, 2015

Kiitos ihanasta kommentista Niina! Mekin saimme juuri matkat varattua ensi kuuksi. Ihana päästä lomalle! <3

Jatta, on April 14, 2015

Niin kauniita astioita!
Herkullisia lounashetkiä ystävien seurassa!
Täälläkin päivästä tulossa aurinkoinen ja lämmin +21…huomiseksi luvattu jopa +25!!! Wish you were here!

Sofia, on April 16, 2015

Kiitos Jatta <3! Wish I was there too!

Täti Ruskea, on April 14, 2015

Valkoinen on paras! Siihen on myös helppo yhdistää muita astioita/kattausjuttuja. Ihailen tuota keittiönne avohyllyä. Niin kekseliäässä ja hyvässä paikassa. Mulla on tällä hetkellä “avohyllykuume” keittiöön. Meillä vaan pitäis poistaa yläkaappeja, että se olis mahdollista eli ei siis ihan heti tapahdu. En ehkä raaski kuitenkaan luopua ehjistä ja siisteistä kaapeista, mutta katsotaan mitä aika tuo tullessaan 😉

Sofia, on April 16, 2015

Kiitos Täti Ruskea, tykkään avohyllystä tosi paljon!

Leave a comment
name
email
url
message