Apr
15

Kesäkengät

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Vaikka täällä Suomessa ollaankin vielä välikausivaatteiden hankinta ja käyttövaiheessa, ( lastenvaatteissa se on ehkä vähiten suosikkikauteni, aikuisten vaatteissa taas pidän ajasta kovasti) niin olen siirtänyt ajatukset jo osittain myös loppukevään ja kesän vaatehankintoihin. Kesäksi meillä on tytöille jo ennestään sandaalit hankittuna. Purkka perii siskon vanhat ja Hattaralle ostin uudet avarcat työmatkalta. Toisina kesäkenkinä meillä on aina ollut jonkinmoiset kangastennarit. Tänä vuonna päädyimme hyvinkin klassiseen malliin, niin sanottuihin Nantucketteihin, jotka tilasimme Trottersin nettikaupasta. Arvoin valkoisen ja tummansinisen välillä ja vaikka valkoiset olisivatkin olleet aivan ihanat, niin tummansiniset ehkä selviävät paremmin hiekkalaatikkoleikeistä. Nämä ovat kuitenkin ihan käyttökengiksi tarkoitetut. Nantucketit ovat suloiset sekä sortsien ja legginsien, että hameiden tai housujen kanssa. Tummansininen käy värinä niin kirkkaiden punaisten ja valkoisen kuin myös pastellisten vaaleansinisen ja vaaleanpunaisen kanssa. Tätä mallia ( eri merkkiä) on useampana vuonna myynyt myös ainakin Stockman ja varmasti muutkin isommat tavaratalot. Tällaisilla popoilla siis meidän tyttömme harjoittelevat tänä kesänä hyppynarun kanssa pomppimista, rakentelevat hiekkalinnoja ja keinuvat leikkipuistoissa.

DSC_0721

DSC_0733

DSC_0727

DSC_0724

DSC_0722

Millaisista kesäkengistä teillä pidetään? Saaressa meillä viipotetaan usein paljasjaloin menemään ja kumisaappaat tulee myös helposti laitettua oven pielestä jalkaan kun lähdetään metsään tarpomaan. Itse käytän usein kesällä espadrilloksia. Ne on niin helppo sujauttaa jalkaan. Helsingissä kattavin värivalikoima taitaa olla Lifestyle-liikkeessä.

What kind of shoes do you like for your kids for summer? We often wear Avarca-sandals and then we have another pair of sandals or ballerinas to wear with more festive dresses. One pair of “tennis shoes” is also a must. We often buy Superga sneakers but this year we wanted to try these classics called the Nantuckets. We have had this same model from a different brand before and the shoes are easy as they go with everything from skirts and leggings to shorts and pants and dresses. They  look cute with ankle socks and without socks. I thought of getting the white ones but opted for the navy as they stand the test of playgrounds and sand pits a bit better. Navy also goes with almost everything in our closet. It´s great paired with red and white but also with pastels like baby blue and pink. For myself I always stock up on espadrilles in different colours and a new pair of white Converses is always the sign of Spring. Superga sneakers are also a staple in my summer wardrobe.

Lattemamma

p.s. What shoes would you buy for kids to wear on a sandy beach? Are flip flops the best choice in your opinion? My kids were never fans of the “string” between toes…

4 COMMENTS
|
8,773 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Kesäkengät „
Karkki, on April 15, 2015

Ihanaa vaatejuttu – nää on niin mun lemppareita. Saan fiilistellä tyttövaate-juttuja tätä kautta. Todella kauniit nuo hankkimasi tyttöjen kesäkengät. Muistelen, että minulla olisi ollut lapsen vastaavan tyyliset.

Itse koen poikien kesäkengät hankalaksi ainakin oman pojan kohdalla. Kangastennareita meillä on joka kesä useammat ja niitä paljon pidetäänkin. Mutta ne sandaalit – niitä on vaikea löytää. Osin sen vuoksi, että pojalla on korkea jalkapöytä ja siihen on ollut hankala löytää sopivaa sandaalia. Onhan poikien sandaalivalikoimakin aika suppea.

Meillä on rantakenkinä ollut vuodesta toiseen Crocsit (joko ne tavalliset tai sandaalit). Flip flopit ei ainakaan toistaiseksi ole ollut meillä kovinkaan käytännölliset. Ja minusta tuntuu, että poika ei pidä niistä ehkä juuri sen varvasväliin tulevan “narun” vuoksi.

Ihanaa aurinkoista kevätpäivää sinulle!

Sofia, on April 16, 2015

Karkki, nämä kengät ovat itseasiassa unisex-mallia. Ainakin muualla Euroopassa myös pojat käyttävät tätä mallia. Ja tosiaan noita Salt Water sandaaleja saa myös pojille ja ne on tosi kivoja. Sinulle myös!

Helen, on April 15, 2015

For the beach my boys wear Crocband shoes. They come in many different colours and there are various styles, even pretty ballerina pumps for girls. They are very practical and can be washed in the machine! I also love Saltwater sandals as these can even be worn in the sea! Or you could try Reef sandals which don’t have the bit between your toes! Lovely to finally get little feet out of winter shoes and boots!

Sofia, on April 16, 2015

Helen, we have a pair of navy Saltwater sandals my friend lent for Bubble Gum for next summer. They are so cute and I presume perfect for the island too.

Leave a comment
name
email
url
message