Apr
23

A book of maps

by Sofia   -   in Random

Muutama viikko sitten kun olimme tyttöjen kanssa ostamassa kummipojalle synttärilahjaksi kirjaa törmäsin suomenkieliseen versioon ihanasta kirjasta jota olen katsellut jo jonkin aikaa englanninkielisenä versiona.  Olihan se pakko hankkia! Kirja on aivan mahtava ja sitä onkin jo katseltu moneen kertaa. Kirja on siis karttakirja joka on jaettu eri maanosiin. Kaikkia maita ei tietenkään mahdu kirjaan, mutta monta mielenkiintoista kuitenkin. Oikean kartan lisäksi kuvituksena näkyy eri maiden kulttuuriin, ravintoon, kasveihin ja eläimiin liittyviä asioita. Sen lisäksi selviää muun muassa eri maiden asukasmäärät, pääkaupungit ja kieli. Meidän tytöt ovat aivan ihastuneina katselleet eri maita. On kiva tietää missä kummit asuvat, mistä tädit ovat kotoisin ja mistä ystävien vanhemmat ovat kotoisin. Purkka on ollut aivan hurmioitunut eri maiden lipuista ja tuijottelee niitä pitkiä aikoja. Jopa niinkin innokkaasti, että lipusivu on jo hieman hajonnut vaikka kirja on melko uusi. Tämä saa meiltä lämpimän suosituksen ja olen myös kuullut, että kirja on monen muunki lapsen suosikki! Tämä löytyy Akateemisesta myös ruotsiksi.

DSC_0919

DSC_0943

DSC_0921

DSC_0939

DSC_0922

DSC_0924

DSC_0928

DSC_0925

DSC_0932

DSC_0941

DSC_0944

DSC_0946

 

This book of maps has been our favourite for the last few weeks. We love it and I could not recommend it higher!

Aurinkoista päivää!

Lattemamma

p.s. These are not the best quality photos but you can see how interesting the book is. It barely needs anyone to read it with.

karttakirja

14 COMMENTS
|
7,475 VIEWS
|
Partager sur Facebook
14 comments on “ A book of maps „
Rita, on April 23, 2015

Onpa hauska! Meilläkin lasten kummi asuu Amerikassa ja siskon mies columbiassa ja muuta, onhan toi tosi opettavainekin. kiitos vinkistä 🙂

Sofia, on April 23, 2015

Rita, tää on tosiaan samalla opettavainen ja hauska.

Taika, on April 23, 2015

Meille tämä kirja tuli viime joulun paketeista, aivan ihana. Muistan että jo lapsena kartoissa oli jotakin mystistä ja jälkikasvu tuntuu olevan nyt samaa mieltä. Kuvia ( ja niitä lippuja!) tutkiessa menee tovi jos toinenkin 🙂

Sofia, on April 23, 2015

Taika, mekin tykästyttiin todella paljon. Ainoa, ihan hupaisakin juttu on, että tytöt availevat sivuja varovaisesti, ettei kädet vaan osuisi valaisiin, haihin tai krokotiileihin 🙂

Täti Ruskea, on April 23, 2015

Kiva kun esittelit tämän. Olen sen monesti kirjakaupassa nähnyt, mutta aina jäänyt tarkemmin tutkimatta. Kaiketi vain ajattelin, että onhan meillä jo monta karttakirjaa kotona. MUTTA: tämä vaikuttaa selkeästi erilaiselta ja täytyy hankkia. Se on ihmeellistä, miten lapset ikään kuin “itsestään” oppivat asioita, kun heillä on mahdollisuus vaikkapa vain itsekseen selailla kirjoja. Monesti sitä hämmästyy, miten paljon 5-vuotiaskin jo tietää 😉

Sofia, on May 3, 2015

Täti Ruskea lapset on niin ihanan ihmeellisiä!

Niina, on April 23, 2015

Kiitokset Sofia vastauksestasi viestiini ja hauska yhteensattuma tosiaan tämä ihana karttakirja 🙂 Minäkin suosittelen kirjaa omalta ja tyttäreni osalta lämpimästi.

Sofia, on May 3, 2015

Kiitos Niina vielä ja kiva kun kommentoit <3

Katja, on April 24, 2015

Olisinpa lukenut tämän eilen…kävin nimittäin eilen illalla Akateemissa ja olisin voinut ostaa tämän samalla. Mutta täytyy mennä uudelleen ja käydä ihanassa Cafe Aallossa samalla. Ostin Laura Honkasalon uuden kirjan “Perillä kello kuusi” ja sain siihen omistuskirjoituksen ja kaupan päälle Kari Hotakaisen kirjan(kun oli kirjan ja ruusun päivä). Mukavaa viikonloppua kaikille!

Sofia, on May 3, 2015

Höh Katja! Onneksi Akateemiseen pääsee helposti takaisin!

Jasmiini, on April 27, 2015

Kiitos! Ostin tämän saman kirjan lahjaksi venäjänkielisenä noin vuosi sitten, kun se oli niin sievä. Harmittelin samalla, että kirja on väärällä kielellä, kun kummilapsillekin olisin voinut hankkia. No nytpä selvisi ja hankin kirjan seuraavalla Helsingin reissulla.

Sofia, on May 3, 2015

Jasmiini, kiva jos tästä oli hyötyä! 🙂

H / Lumimäellä, on May 1, 2015

Voi miten kiva kirja! Ihan pakko saada tämä pojalleni. Kiitos tästä kirjavinkistä suuresti <3

Sofia, on May 3, 2015

H / Lumimäellä my pleasure!!!

Leave a comment
name
email
url
message