Random

In the city of love

So… I left to Paris with my mom yesterday. We have a habit of going twice a year, at Christmas time and in Spring. You know it´s one of my favourite places in the world. It´s supposed to be raining pretty much the whole time but I don´t really care. I´m just going to breath in the city and it´s beauty. Let all of it´s inspiration rub on me… It´s also so nice to go with just my mum although the girls were a bit disappointed. We make the best travel companions with my mum. We have many things we always do while in Paris and one of them is stocking up on Mariage Frères tea, our very favourite. We have planned a lovely afternoon tea at the tea house. They serve with white cloves! I´m also looking forward to a morning run in jardin de Luxembourg ( you can see it in the photo below). I´ll try to blend in with the Parisians making their laps there ( and sneak glimpses of the people doing tai chi that I always find so intriguing).

DSC_0706-e1369249040144-500x754

DSC_0750-500x331

P1010321-500x375

DSC_0684-e1369248979552-500x754

DSC_0758-500x331

DSC_0756-e1369249560143-500x754

P1010364-500x375

P1010346-e1369255699329-500x666

 

I prepared you posts for the week anyway so do come by.  There will be some great beauty products for kids that adults will love too and a long post about a healthy and balanced life, a subject many of you requested for. I will however not be replying to your comments until I´m back as I´m going to be very much on holiday and leave the computer home. But that does not mean you should not leave me your awesome messages anyway!

I hope you have a great week where ever you are! I will be back home for the first of May celebrations. Can you believe it´s almost May?!

Lähdin Pariisiin äitini kanssa haistelemaan sateista ilmaa ja boulangerien tuoksua trenssitakkiini kietoutuneena. Blogissa pyörii kuitenkin aiheet ihan normaalisti joten käythän silti lueskelemassa lasten kosmettiikkatuotteista joita myös vanhemmat lainailevat ja pitkän blogimerkinnän aiheesta terveet ja hyvät elämäntavat. Ihanaa viikkoa!

Lattemamma

p.s. You may recognise these photos from one of our previous trips to Paris with Cotton Candy two years ago. She looks so little!

6 Comments

 • Täti Ruskea

  Ihanaa Pariisissa oloa teille! Itse en ole koskaan käynyt Pariisissa, mutta nyt olis tarvetta, koska Cyrilluksen nettikaupasta oli loppunut juuri ne paidat, jotka olin ajatellut pojille ostaa 🙁 Toivottavasti tuot mukanasi kevään lämmön tännekin!

 • Emma

  Mokka,
  Toivottavasti kerkeät vastailla jossain vaiheessa. Haha mulla olis vähän erikoinen kysymys, mutta mun äiti on tosi saman tyylinen sun kanssa, mun huone pienenä on ollut just samantyylinen ja vaikutatte muutenkin tosi saman kaltaislta.
  Eli kuten varmaan tiiän äitinepäivähän on ensi viikon su, ja mä oon lähdössä sen jälkeen ulkomaille kesäksi, ja siksi halusinkin jonkun superkivan jutun keksiä äitienpäiväksi..

  Mä ajattelin vähän hemmotella ja ostaa äidin lempparishamppanjaa, suklaata ja jonkun kirjan/lehden, sekä tietty aamulla kokkailla ja tarjoilla aamupalan sänkyyn. Mutta olisko sulla siihen itse lahjaan ideoita? Kortti ja siihen runo mulla myös on, ja joo eihän se oo äitienpäivässä lahja olennaista, mutta nyt mä haluaisin keksiä jotain tosi ihanaa 🙂
  Ja myöskin jotain superherkullisia uusia reseptejä ottaisi. Mielelläni vastaan 🙂

  Kiitos ihan älyttömästi jos jaksat vastailla <3

  • Sofia

   Moi Emma,
   Apua aika vaikea kyllä sanoa mikä voisi olla sopiva lahja. Sehän riippuu niin paljon budjetistakin. Itse tyydyn ihan vaan kukkasiin ja pikkutyttöjen tekemiin kortteihin. Kaunis kirja on ainakin iselleni myös aina mieluinen lahja. Jos äitisi tykkään muodista niin ehkä jonkun muodin legendan kuten vaikkapa Valentinon tai Chanelin kirja, siis sellainen sohvapöydälle laitettava suurempi kuvakirja. Tai joku kaunis keitto/leivontakirja jossa upeita kuvia. Myös isot sisustuskirjat ovat varmasti mieluisia jos hän on minun tyyliseni! Reseptejä en tähän hätään ehdi enää tänne laittaa, mutta leivopa äidille vaikka itsetehtyjä macaronseja!

Leave a Reply

Your email address will not be published.