May
21

Sunny

by Sofia   -   in Good things for kids

As I mentioned we are spending this week on a sunny beach as a kick off to the Finnish summer that is not quite happening yet. So I had to get all the things ready for a vacation. Cotton Candy has grown out of some summer clothes and shoes. So she has new swimwear from Chateau de Sable and new avarcas. Bubble Gum is packing her brand new sand toys I found for her from Bonton in Paris. They are perfect for a holiday because of their compact size. We mostly packed swimwear, summer dresses and shorts. Here are some of the things I packed for the girls…

DSC_0069

DSC_0070

DSC_0071

DSC_0072

DSC_0065

DSC_0056

DSC_0046

DSC_0055

DSC_0059

DSC_0051

DSC_0049

Bubble Gum is wearing her sister´s old bikini from La Coqueta ( like these) and old avarcas too.

DSC_0048

Terveisiä täältä auringonpaisteesta! Hankin tälle kesälle Hataralle uuden uimapuvun ja siihen sopivan pareion sekä uudet avarcakset, eli sandaalit. Purkalle pakkasimme lomalle mukaan uudet hiekkalelut jotka löysin Pariisissa käydessäni Bontonista. Nyt kaikki ovat saaneet erilaisia hiekkajäätelöitä herkutellakseen.

Lattemamma

p.s. This is all the girls wardrobe. You might think we moved here for the whole summer…

DSC_0001

DSC_0033

Mostly swimwear and rash guards.

DSC_0005

DSC_0019

You might think we are partial to a certain brand, especially for t-shirts and underwear…

2 COMMENTS
|
6,329 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Sunny „
Täti Ruskea, on May 21, 2015

Kiva kun jaksat ilahduttaa postauksilla, vaikka oletkin matkalla. Tuo hiekkalelusetti on aivan ihana, kelpaisi meidän pojillekin 🙂 Mä niin aina tykkään näistä lastenvaatejutuista, vaikkei mulla tyttöjä olekaan. Kyllä sitä vaan kovasti tarvitsee lapsille reissuun vaatetta mukaan. Yhtenä kesänä, kun teimme useamman reissun, säästin tekemäni pakkauslistan ekalta reissulta ja jopa valokuvasin poikien vaatepinot. Helpotti huomattavasti pakkaamista pian alkavalle toiselle reissulle. Vielä kun lisäsi listaan ekalla reissulla huomatut puutteet/turhat vaatekerrat. Nuo tyttöjen hellehatut on ihanat, toki muutkin vaatteet ja sama värimaailma helpottaa vaatteiden yhdistämistä. Toivottavasti teillä on aurinkoinen ja rentouttava lomamatka! Tänne Suomeenkin jo kovasti voisi kesä tulla.

Sofia, on May 25, 2015

Kiitos Täti Ruskea!

Leave a comment
name
email
url
message