Jun
24

Blue Jeans

by Sofia   -   in Random

Tänään paljon toivottua henkilökohtaista tyylijuttua ja yksi oma suosikki merkkini joka saattaa olla hieman yllättäväkin…

Mielestäni nuoren naisen vaatekaappiin sopii ehdottomasti farkut. Mutta en varmasti ole ainoa jolle farkkujen hankkiminen ei aina ole ollut ihan helppoa. Toisilla on leveä vyötärö ja suhteessa kapeat reidet ja toisilla taas hirmuisen pitkät jalat. Joillain meistä on reittä huomattavasti enemmän kuin vyötäröä ja toisilla taas niin pitkä selkä, että matalavyötäröiset farkut suorastaan putoavat jalasta. Kun siihen lisätään vielä makukysymyksiä kuten kulutettu vai ei, korkea- vai matala vyötärö, rei-illä vai ilman, on sopivien farkkujen löytäminen usein jo melko haasteellista!

Oman suosikkimerkkini löysin hieman sattumalta kuvauksiin niitä sovitellessani muutama vuosi sitten ja sen jälkeen en ole farkkuja muualta hankkinutkaan. Kotimainen merkki Very Nice kuulosti ehkä hieman siltä, että ne olisi suunniteltu enemmän äitini ikäisille kuin omalle sukupolvelleni, mutta jos sinäkin pidät farkuista joissa on stretchiä jotta ne istuvat kauniisti ja täydellisen sinisiä klassisia sävyjä niin suosittelen tutustumaan merkkiin. Minua ei myöskään lainkaan haittaa, että merkki on kotimainen ja mm. farkkujen kankaan “pesut” hoidetaan kotimaisia ympäristöstandardeja kunnioittaen. Parasta farkuissa kuitenkin on se, että ne ovat todella mukavat jalassa. Malleja on toki erilaisia ja jokaiselle varmasti sopivia, mutta omat suosikkini ovat Suzy Skinny, jossa on suhteellisen korkea vyötärö ja kapea lahje, sekä Caramel Straight jossa lahje on ihan hiukan leveämpi alhaalta jotta se istuu myös kengän päälle, mutta vyötärö myös makuuni tarpeeksi korkea. Kauniin sinisen farkun löytäminen on myös ollut mielestäni hankalaa. Olen niin onnellinen kun vihdoin löysin farkkuja joissa ei ole ylimääräisiä kulutuksia ja pesuja ( niitäkin toki merkiltä löytyy). Nekin voivat olla kauniita, mutta jos saman farkun haluaa pitää useamman erityylisen asun kanssa, perus sinisellä pääsee pisimmälle.

Tässä muutama oma suosikkitapani pukea farkut. Kuvien malli on tuo yllä mainittu Caramel.

jeanscol3

Klassinen raitapaita, Converset, punaiset kynnet ja huulet. Siinä onkin jo monta hyvää paria sinisille farkuille. Lisäksi vielä ponnari (ja uudet korvakorut! ). Huulipuna on Chanelin 97 Incandescente ja kynsilakka Essien Russian Roulette.

jeanscol2

Naisellisemman asukokonaisuuden saa yhdistämällä farkkuihin ballerinat ja siistin laukun. Silkkipaita ja Chanel henkinen neuletakki sopivat kokonaisuuteen.

jeanscol1

Vasta silitetty paitapusero ja loaferit tekevät farkkuasusta siistin, mutta myös rennon. Pystyyn nostetut kaulukset ja käärityt hihat antavat asulle ryhtiä.

I like a classic blue jean with a bit of stretch and a little higher waist. I found a perfect brand in Finland and above you can see how I like to style a pair of jeans to look a little different for different occasions. I really like a stripy shirt and Converses look with a pony tail and red lips and nails. For a bit more feminine flair I add a classy bag, a Chanel inspired cardigan and a silk shirt and ballerinas. For a smart casual look I like a crisp button down shirt and loafers. 

Pidän myös toki farkuista korkokenkien kanssa, mutta useammin tulee kuitenkin puettua korkkarit hameen tai leveälahkeisten housujen kanssa, joten nämä olen hankkinut sopivan mittaisina arkikengille jotka minulla ovat lähes aina matalat.

Lattemamma

p.s. Sain nämä farkut mukaani kuvauksista jotka sattuivat syntymäpäivälleni, mutta kaikki mielipiteeni farkuista ( ja myös muut hankkimani merkin farkut) ovat omiani.

 Very nice farkkuja myy muun muassa Stockmann ja Moda ( täältä löydät lähimmän jälleenmyyjäsi).

 

19 COMMENTS
|
14,884 VIEWS
|
Partager sur Facebook
19 comments on “ Blue Jeans „
Niina, on June 24, 2015

Kiitos tästä vinkistä, hyvin istuvien farkkujen ostaminen on kyllä hankalaa! Koen housujen ostamisen niin itselleni kuin lapsillekin kaikkein vaikeammaksi, tuntuu että aina on joku kohta joka ei istu hyvin. Ja tuo parin postauksen takainen India Hicksin kirja vaikuttaa kyllä hyvältä, täytyypä tutustua siihen. Ihania juttuja löytyy taas blogista. Ollaan oltu loman takia monta päivää nettipimennossa, joten minulla on tänään paljon ihanaa luettavaa kunhan saan hetken itselleni. <3

Sofia, on July 4, 2015

Niina, mun mielestä myös kaikkein hankalinta! Ja tuo kirja on ihana!

Mimi, on June 24, 2015

Kivoja asuja! 🙂

Sofia, on July 4, 2015

Kiitos Mimi!

Sari, on June 24, 2015

Hei!
Kaunis laukku kuvassa. Minkä merkkinen se on?

Sofia, on July 4, 2015

Kiitos Sari! Laukku ei itseasiassa ole minun vaan äidiltä lainassa, en tiedä sen merkkiä.

Täti Ruskea, on June 24, 2015

Hyvä postaus! Itselläni onkin juuri ajankohtaista löytää “toimivat” farkut, kun olen nyt päässyt raskauskiloistani. Pidän juurikin farkuista, joissa on korkeampi vyötärö ja tuntuu, ettei niitä löydy mistään. Minun makuuni ovat perustummat, siniset farkut, mielellään kapeampaa mallia, muttei kuitenkaan pillit. Näin viisi lasta synnyttäneenä sitä asettaa farkuille tiettyjä vaatimuksia 😉 Etsinnässä on myös samoilla vaatimuksella olevia chinotyyppisiä kapeita kangashousuja. Kiva kun olit koonnut erilaisia yläosia farkkujen kanssa.

Sofia, on July 4, 2015

Kiitos Täti Ruskea!

Katja, on June 25, 2015

Nyt aamulatte-kuppi toisessa kädessä luen postaustasi. Sinulla on todella kaunis ja klassinen tyyli, sellainen josta itsekin pidän. Minusta on ihanaa, kun kaupoista taas saa normaalivyötäröisiäkin (joita nykyään kutsutaan korkeavyötäröisiksi) farkkuja niiden matalavyötäröisten sijaan, jotka itselläni koin hyvin hankaliksi. Minä olen löytänyt Leviksen farkuista sopivia malleja sekä Gerry Weberiltä monet hyvin istuvat housut.
Laukkuhulluna myös aina ihastelen kuvissa näkyviä käsilaukkujasi ja kivaa tapaa sitoa huivi koristamaan laukkua 🙂
Ihanaa kesää !

Sofia, on July 4, 2015

Kiitos ihana Katja <3!

Hanna, on June 25, 2015

Hyvä postaus! En tajua enää ollenkaan noita matalavyötäröisiä farkkuja. Ne ei vaan yksinkertaisesti ole mukavat päällä tällaisella 175-senttisellä. Nykyään ostan vain normaalivyötäröllä varustettuja housuja ja kapealla lahkeella.
Tosi kivasti olet yhdistänyt farkut, aika pitkälle samanlainen tyyli itselläkin.

Sofia, on July 4, 2015

Kiitos Hanna!

Katariina, on June 25, 2015

Hei!

Kiva farkkupostaus. Kaksi ensimmäistä asua ovat tosi kivat. Täytyykin käydä kokeilemassa Very Nicen farkkuja! Minusta haasteellista on myös löytää oikeanlainen raitapaita, jossa raidat ovat oikean paksuisia ja kangas napakkaa. Olen silti vannoutunut raitapaitafani ja kesä meneekin sinivalkoraitapaidassa, farkuissa ja valkoisissa convereissa, jos ei lämpötilat tästä nouse!!

Katariina, on June 25, 2015

Mistä muuten raitapaitasi on ostettu?

Sofia, on July 4, 2015

Kiitos Katariina. Raitapaita on Petit Bateaun klassikko. Ihan huippulaatu! Henry Loyddilla on myös super hyvät!

Anna, on June 25, 2015

Hei, ja kiitos todella kivasta postauksesta!
Kiinnostava ja kauniisti esitelty aihe 🙂
Tyylisi on tosiaan upea, ja aivan erityisen kivaa luettavaa ja katsottavaa.
Tosi hyviä farkku- ja chinomalleja olen löytänyt myös Macilta, paljon malleja eri vartalotyypeille, käyttömukavuus huippuluokkaa!
Aurinkoista viikonlopun alkua!

Sofia, on July 4, 2015

Kiitos Anna!

Laura, on June 26, 2015

Kiitos hyvästä postauksesta taas kerran. Sinulla on niin tyylikäs klassinen tyyli, I like! Ihanaa viikonloppua kaunis Sofia!

Sofia, on July 4, 2015

Kiitos kaunis suloinen Laura!

Leave a comment
name
email
url
message