Aug
10

Pink and bows… yes please!

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

As you must very well know by now I´m a huge fan of bows. And as my blog´s appearance tells you pink is not my least favourite colour either. So when I saw these cuter than cute sweatpants with pink bows on them I just had to buy them for the girls. Matching sweaters were for sale too but I wanted to match these rather with cardigans. Sweatpants are great for nursery, they are comfortable and easy to wash ( No ironing! Tumble dryer!)  but my girls are not usually thrilled with pants. These they loved. And in my opinion these look so cute! I actually gave them as a “first day of nursery”- present when they started last week. ( Ha, I would have bought them anyway but just added a card and it became a treasured present! Cheeky mom!) The price tag did not make me grimace either, I think they were about 15 € a pair. I can not find them online ( to link for you) but these are sold at H&M. 

DSC_0609

DSC_0602

DSC_0620

DSC_0622

DSC_0615

DSC_0625

DSC_0640

DSC_0636

I paired these with a white long sleeved t-shirt from Petit Bateau and a grey cashmere cardigan from Oscar & Valentine. As the sweats are not very sporty I think they would look adorable with a Peter Pan-collar too. The hair bow is from Petite Olivia. There is just something so cute about little girls in sweatpants. When I was a child ( in the 80´s) we wore sweat suits quite a lot, the ones with a matching top and pants. Mine were all from Naj-Oleari and they had these cute embroideries on the shirts. I still remember how comfy they were. This one with the sweater had pretty much the same model as my old sweats did.

Supersuloiset puuterisen vaaleanpunaiset verryttelyhousut sopivat meidän vaatekaappimme kuin rusetti pikkutytön päähän. Kuviointi herätti tietenkin minun huomioni. Näihin olisi ollut myynnissä myös yläosa samasta kankaasta, mutta meille nämä tulevat käyttöön t-paitojen ja neuletakkien kanssa. Pidän siitä, että housut ovat mukavat, mutta eivät kuitenkaan kovin sporttiset ( en kyllä missään nimessä vierasta sporttisia lastenvaatteita noin yleisesti, päin vastoin…) joten ne käyvät vaikkapa suloisten kukkakaulusten kaveriksi. Hintakaan ei päätä huimannut, nämä maksoivat suunnilleen 15 € pari H&M:n lastenosastolla.

Hyvää alkavaa viikkoa ja onnea koulutaipaleelle nille joilla se tällä viikolla alkaa!

Lattemamma

6 COMMENTS
|
5,282 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Pink and bows… yes please! „
Täti Ruskea, on August 10, 2015

Voi mitkä suloisuudet! Ei ihme, että tytöt kelpuuttivat ne! Ja miten kauniisti sopiikaan noiden neuletakkien kanssa. Hain juuri postista pitkään haaveilemani LaCoquetan polvisukat ja henkselit pikkupojille. Nyt odotan malttamattomana, että saan aloittaa meidän uuden projektin eli ison vaatehuoneen uudistamisen (tulee tangot&hyllyt&laatikot 5v:n ja 3v:n vaatteille) ja kuopuksen uuden vaatekaapin järjestämisen. Samalla tehdään muutoksia makuuhuonejärjestelyissä eli vähän isompi projekti tiedossa. Kunpa tuolle kaikelle vaan löytyisi aikaa muustakin kuin yöunista nipistämällä 😉

Sofia, on August 11, 2015

Täti Ruskea, tsemppiä vaatehuone- ja makkariprojektiin!

annika, on August 10, 2015

Huomasinkin sulla instassa nämä pöksyt ja kävinkin heti myös ostamassa 🙂 Meillä on muuten kohta tulossa muutto uuteen asuntoon ja olen selaillut sun blogista teidän asunnon kuvia, niistä olen saanut todella paljon inspiraatiota!

Sofia, on August 11, 2015

Ihana annika, kiva jos löydät inspiraatiota! <3 Ja miten kiva kun saa laittaa ihan uutta asuntoa!

rita, on August 13, 2015

aivan ihanat! pitääkin käydä kurkkailemassa Hennesissä 😉

Sofia, on August 18, 2015

rita toivottavasti vielä löytyi!

Leave a comment
name
email
url
message