Interior design,  Party planning,  Shopping

My memory board

I am in love with my new memory/ notice board. It may sound silly but I always wanted one just like this. I had planned on putting it in the kitchen for collecting useful things for the current month. Invitation to parties and occasions, pictures the girls drew and inspiring clippings from magazines etc. Just to empty it at the end of each month and start over. After taking a picture of what the month ended up looking like of course. To turn this whole thing to a some sort of visual diary if you will.  But then I started gathering some inspiration for Bubble Gum´s upcoming birthday party and it ended up looking like this for a while. Surely I need to empty it soon so I can slab it full of dried leaves and pictures of pumpkins and recipes to try for the fall. But here it is never the less and you may even get a little glimpse to Bubble Gum´s 4 th birthday party theme. I usually don´t like revealing the theme before the party but I guess it´s quite obvious. We are having a little Belle & Boo baking party. But it´s still a month away so more about it when the time comes. I got this lovely board from the Gauhar Shop and is it just not perfect? I think we all need one!

Olen ihan rakastunut tähän uuteen muistitauluuni jonka sain Gauhar shopista! Se on valkeaa pellavaa jossa on beiget pellavanauhat. Olen itseasiassa aina halunnut juuri tällaisen. Suunnitelmissani on pitää sitä keittiössä ja kerätä siihen joka kuukausi reseptejä joita haluan kokeilla, kutsuja juhlin ja tapahtumiin, lasten piirrustuksia, inspiroivia kuvia lehdistä yms. Aion ottaa taulusta joka kuun lopussa kuvan ja aloittaa sitten taas alusta. Ehkäpä siitä tulee hieman kuin visuaalinen päiväkirja! Mutta nyt taulu on täyttynyt isnpiraatiosta Purkan 4-vuotis synttäreitä varten. Vielä olen vaiheessa jossa juhlien suunnittelu on ihanaa. Tiedän, että Marraskuun lopussa toivon jo, että en kuule sanaa ilmapallo, strösseli tai synttärikakku hetkeen. Tällaiselta taulu kuitenkin tällä hetkellä näyttää…

DSC_0525

DSC_0562

DSC_0548

DSC_0581

DSC_0564

DSC_0538

DSC_0553

DSC_0561

DSC_0552

So there it is! Have a good day!

Mielestäni se on aivan ihana! Mukavaa torstaipäivää!

Lattemamma

10 Comments

 • Niina

  Tuo on kyllä kaunis muistitaulu, olen katsellut sitä jo pitkään, mutta en ole keksinyt vielä täydellistä paikkaa johon laittaa sitä. Yritin ehdotella keskimmäisen kaverisynttäreille tuota samaa ideaa Bellestä ja Boosta kun meiltä olisi löytynyt jo paljon rekvisiittaa valmiiksi, mutta nyt meillä vietetään viikonloppuna jo toisia Frozen-synttäreitä tänä vuonna (isosiskolla oli siis jo omansa). Niin ihana kuin elokuva onkin, olisi tämä äiti kaivannut jo vaihtelua, mutta toki mennään nyt synttärisankarin toiveiden mukaan. Mutta teille tulee varmasti ihanat juhlat Bellen ja Boon parissa!

  • Sofia

   Kiitos Niina! Meillä kyllä pidetään kovasti Frozenista, mutta vielä ei ole sitä synttäriteemaksi toivottu. Se on kyllä kiva teema kun aiheesta on helppo keksiä tarjoiluja etc.!

 • Laura

  Onpa kaunis ilmoitustaulu ja varmasti myös hyödyllinen! Olisi ihana saada samanlainen myös keittiöön.

  Meillekin on tulossa seuraavaksi Belle & Boo -synttärit. Tilasin astiat, servietit, kutsut, kortit, tarrat, koristeet, kiitospussit sekä pahviset pikkutalot jo kesällä, vaikka synttärit ovat vasta tammikuussa. Parasta juhlissa on juuri suunnittelu, kun varsinainen h-hetki on niin nopeasti ohi. 🙂

  Belle & Boolla oli myös ihana vanhanaikainen aasinhännän kiinnitys -peli. Tilasin myös sen, kun ajattelin, että ehkä jo kolmevuotias osaa sitä synttäriohjelmanaan pelata.

  Jään mielenkiinnolla seuraamaan synttärivalmistelujanne. Ihania juhlia jo etukäteen!

 • Täti Ruskea

  Todella kaunis! Näin kerran yhdessä blogissa “unelmaseinän”, johon blogisti oli kerännyt kuvia unelmistaan&haaveistaan. Seinä oli makuuhuoneessa niin, että sen näki heti herätessään ja viimeisenä illalla ennen nukkumaanmenoa. Silloin ajattelin, että joku vastaava seinä – ja itselläni toimisi nimenomaan ideaseinänä – olisi kiva. Tuo ilmoitustaulusi sopisi siihen täydellisesti ja miten hyvä idea tuo kerran kuukaudessa valokuvaaminen 🙂 Meillä alkoi täällä myös kuukauden pituinen synttärijakso. Kuopuksen 1v-juhlat vietetään Petteri Kaniini -teemalla. Osaatko vinkata nettikauppaa, josta voisi tilata aiheeseen liittyviä juttuja? Nautinnollisia juhlien suunnitteluhetkiä sinulle!

  • Sofia

   Kiitos Täti Ruskea! Ei tule nyt tähän hätään mieleen kuin Beatrix Potteryn viralliset sivut. Siellä ainakin pitäisi olla laaja valikoima. Minulla on MeriMeri merkkisiä Petteri Kani juhlajuttuja, mutta olen ostanut ne reissusta. Mutta ehkä ihan Amazonista löytyisi?

 • Ita

  We have one of those and I love it! We live far from family so keep photos there an this way we talk about cousins and friends abroad so often.
  I like the idea of taking a photo before changing around- although mine just keeps on adding on to 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.