Sep
18

Hyvää viikonloppua

by Sofia   -   in Random

 

Aivan ihanaa viikonloppua! Lähdin tyttökavereiden kanssa viikonlopuksi Lontooseen joten tiedossa on paljon höpöttelyä, ehkä  vähän shoppailua ja toivottavasti Audrey Hepburn National Portrait Galleryssa. Mutta erityisesti vaan yhdessä vietettyä aikaa!

Just wishing you a great weekend! I´m off to London with my girlfriends! We have some great little things planned like grocery shopping at the Borough Market on Saturday morning which I´m really looking forward to. And we are keeping our fingers crossed our concierge finds us tickets to the Audrey Hepburn exhibition Portraits of an icon in the National Portrait Gallery. My friend recommended it to us and it sounds wonderful. Oh and we will surely keep the above rhyme in mind tonight at dinner…

Lattemamma

2 COMMENTS
|
5,515 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Hyvää viikonloppua „
Johanna, on September 18, 2015

Ihanaa matkaa! Lontoo on suosikkikaupunkini heti Helsingin jälkeen. Kävin Borough Marketissa pari vuotta sitten ja sieltä olisi kyllä voinut ostaa vaikka mitä! (Ja ostettiinkin :-))

Sofia, on September 24, 2015

Johanna, Borough market oli siis mun taivas! Sinne kun pääsisin joka viikonloppu ostoksille ja fiilistelemään!

Leave a comment
name
email
url
message