Sep
24

Softer than soft

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Hankin tytöille maailman pehmoisimmat kasmir legginsit ja Hattaralle myös uuden neuletakin lastenvaateliike  Youngest Fashionistä. Meillä on ollut käytössä Oscar & Valentine merkin kasmirvaatteita jo vauva-ajan vaatteista asti ja ne ovat laadullisesti aivan ylivoimaiset! Ne eivät jurikaan nyppäänny tai mene miksikään pesussa. Nämä ovat niin suloisen pehmoiset paljasta ihoa vasten, että lapset viihtyisivät niissä jatkuvasti. Koot ovat Ranskalaiset, eli kannattaa ehkä ottaa ikää vastaavaa kokoa yhtä isompi koko. Kuvissa Purkalla on 6-vuotiaan legginsit ja Hattaran leggarit ja neuletakki ovat 8-vuotiaan kokoa. Hattara on ikäisekseen melko pieni ja hänelle kyllä mahtuisi tuo kuusivuotiaankin koko, mutta nämä ovat kyllä söötit vähän reiluinakin. Purkalle, joka täyttää pian neljä ja on keskimittainen ikäisekseen, ostaisin ehdottomasti tuon kuusivuotiaan koon. Minulta kysellään usein ovatko tytöt kaksosia, niin samankokoiset he alkavat olla. Youngest Fashionissä oli myös ihania Osacar & Valentinin kasmir pipoja joita olen tytöille sieltä aiemminkin ostanut, sekä aivan ihania kasmir mekkoja. Myös pojille oli oma mallisto. Nämä asut näyttävät suloisilta tyttöjen uusien mokkanilkkurien kanssa.

DSC_0638

DSC_0664

DSC_0660

DSC_0649

DSC_0665

DSC_0643

DSC_0668

DSC_0690´1

DSC_0652

DSC_0672

This bunny knit is also new but it is from my trip to London. I found it at Trotters and I think it is adorable. Just not nearly as soft as the other clothes...

This bunny knit is also new but it is from my trip to London. I found it at Trotters and I think it is adorable. Just not nearly as soft as the other clothes…

DSC_0645

DSC_0658´1

DSC_0644

DSC_0671

DSC_0657

DSC_0717´1

I have been a fan of the Oscar & Valentine cashmere label for a very long time. My girls had their overalls as babies and caps, cardigans etc. ever since. The quality is incredible and the models very classic and timeless. For this fall/ winter I bought the girls grey leggings and Cotton Candy got a new cardigan too. It´s so lovely with the little bows on the pockets. These will be our favourites for the cooler weather! Comfy and warm and pretty and even a little luxurious!

Lattemamma

p.s. Youngest Fashion on muuten muuttamasa Fredrikinkadulta Uudenmaankadulle ja siellä on super hyvät muutto alennusmyynnit käynnissä!

5 COMMENTS
|
9,513 VIEWS
|
Partager sur Facebook
5 comments on “ Softer than soft „
Sari, on September 24, 2015

Kauniit, mutta hui(!) mikä hinta näissä on!

Sofia, on September 24, 2015

Sari, siinä olen kanssasi kyllä samaa mieltä. Onneksi isommat koot menevät muutaman vuoden ensin yhdellä ja sitten vielä toisella lapsella ainakin vuoden.

Susanna, on September 24, 2015

Ostin tyttärelleni viime talveksi samaiset O&V legginsit mutta nyppyyntyivät siinä missä halvemmatkin kashmir-vaatteet. Paras meillä ollut kashmirvaate on ollut Gallerie Lafaytten oma kashmirmallisto. Harmi, vaan en löytänyt tällä kertaa lastenkokoja täältä E-Ranskasta.

Sofia, on September 24, 2015

Susanna, harmi kuulla. Meillä ei ole ollut merkiltä ennen legginsejä, mutta muut vaatteet ovat pysyneet lähes uuden veroisina.

Hanna, on October 6, 2015

Kiitos Sofia hyvänmielen blogistasi <3

Suosittelen myös näitä Oscar& Valentineja. Laatu on todella hyvä muihin merkkeihin verrattuna ja lapsilta ei ole tullut yhtään "kutipaita" kommenttia 🙂 Olen ostanut vaatteita suoraan heiltä (www.oscaretvalentine.com), tulevat kauniisti pakattuina ja asiakaspalvelu on hyvää. Heillä on myös hyvät alet, eli kannattaa kirjautua 🙂

Leave a comment
name
email
url
message