Random

Happy thoughts

What a great weekend it was! Was it not? Friday night was just a family dinner followed by some games we played with the whole family while eating dark chocolate and fresh raspberries for dessert. I think it´s such a great time now that we can go to the movies or play games together as Bubble Gum is big enough to participate. It might have been my favourite moment of the weekend.

Another happy moment was taking a relaxing bath after a good workout. I am a big fan of Aerin and her products. So I splurged on a little gift for myself while in New York and bought her new rose body wash and rose oil. I think they look absolutely perfect in my bathroom.

DSC_0145

DSC_0125

DSC_0157

DSC_0153

The girls were definitely excited about their Saturday sleepover at their cousins house. We packed them soft pj´s, toothbrushes and a change of clothes (+ their travel bunnies) and off they went like little troopers.

DSC_0190

DSC_0193

DSC_0196

DSC_0197

DSC_0199

When the girls were gone I got ready for our night on the town. I wore my cream wide legged pants with a white silk blouse, nude heels and a silk scarf as a belt.

DSC_0203

DSC_0214

DSC_0217

DSC_0210

DSC_0208

I wish you have a great start to your week! 

Hyvää alkavaa viikkoa!

Lattemamma

p.s. Did you already see the fantastic movie Woman in Gold? I absolutely loved it! The Gustav Klimt painting Adele Bloch-Bauer I ended up in the Neue Galerie in New York and was actually purchased by Aerin´s  father who started the gallery with his friend.

16 Comments

 • alli

  olen etsinyt tuollaista saippuatelinettä kylpyammesseen, siinä onnistumatta. Mistähän niitä voisi löytää. samoin mielelläni kuulisin, jos sinulla olisi matkatärppejä tukholmaan (sisustus ym. liikkeitä) ja muutakin kuin Junibacken, missä vierailemme aina. Eläintarhasta lapsi ei välitä :o( miettii vain, onko eläin pyydystetty sinne “kauniisti”
  AlliD

  • Sofia

   alli, en tiedä noista telineistä, omani on todella vanha. Ennen yksi suosikkilikkeeni Tukholmassa oli Good Morning Company ja siellä olisi ollutkin tuollaisia, mutta sen tilalle on tullut Joe and the Juice. Kannattaa sisustusliikkeistä katsastaa ainakin Garbo ja Oscar & Chlotilde.

 • Täti Ruskea

  Minäkin olen tuollaista telinettä etsiskellyt. Kiitos Marikalle vinkistä! Meillä oli vähän erilainen viikonloppu. Erinäisistä syistä johtuen päädyimme tänä vuonna poikkeamaan alkuperäisestä suunnitelmasta ja vietimmekin pikkupoikien synttäreitä yhtä aikaa. Varasimme yhden suosikkikahvilani lauantai-iltapäiväksi, jokainen poika sai oman pöydän ja omat vieraansa (kummit, ystäväperheitä, serkut ja isovanhemmat). Toiveteemakin toteutui, koska veimme itse koristeet sekä osan tarjoilusta. Suurin osa tarjoiluista toki tilattiin kahvilasta. Mielestäni oli oikein onnistunut juttu, jopa niin onnistunut, että täytyy harkita jatkossakin. Yhdet kaverisynttärit jäi vielä järjestettäväksi.

 • Niina

  Mukavan viikonlopun jälkeen on kiva aloittaa uusi viikko. Mieheni teki viikonlopun poikkeuksellisesti töitä, mutta tyttäreni ja minun seurakseni saapuivat siskoni tyttärineen. Kävimme yhdessä kynttiläostoksilla tämän viikkoista vanhempiemme mökillä vietettävää syyslomaamme varten ja järjestimme 2-vuotiaan tyttäreni pyynnöstä serkuille jäätelöjuhlat 🙂

  Kiitokset Woman in Gold -leffavinkistä. Rakastan Gustav Klimtin maalauksia ja tiesin Ryan Reynoldsin tehneen lahjakkaan Helen Mirrenin kanssa yhteistyötä, mutta itse elokuvan nimi jäi minulta selvittämättä. Elokuva ei pyöri asuinkaupungissani, mutta menee ehdottomasti vuokrattavien listalleni.

  Mukavaa alkanutta viikkoa Sofia!

 • lukija

  Hih, ensin katsoin että sulla on noissa ekoissa kuvissa olut (ja vielä muovituopissa), mutta se taitaakin olla kahvi 🙂 Ei sillä, että oluessa mitään pahaa olisi, vaikka olisikin ollut se 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.