Oct
20

Synttäriaamu

by Sofia   -   in Good things for kids  Party planning

DSC_0234

DSC_0235

DSC_0236

Aamuhetket ovat pienelle synttärisankarille aina jännittävä asia. Aamiainen ja lahjat tarjoillaan meillä perinteisesti sänkyyn. Purkka sai siskoltaan teekutsu-pelin jota oli kovasti toivonut ( sen kuva taisi olla jonkun toisen Eeboon pelimme laatikon pohjassa) ja meiltä hän sai potkulaudan uutuusvärissä kirkkaanpunaisena. Nelivuotias on jo aika iso istumaan rattaissa, mutta erityisesti kesällä Tukholmassa huomasin, että ei tuon ikäinen kuitenkaan jaksa vielä kävellä ihan koko päivää ympäri kaupunkia ja pitkiä matkoja. Myös harrastusmatkat sujuvat nopeammin potkulaudalla ( joka on täällä kaupingin keskustassa asuvalle vähän helpompi kuin polkupyörä). Isosisko nousi innoissaan kanssani aamulla laittamaan voileipiä tarjottimelle ja keittelemään babyccinoa siskolleen. Kuppikakkujen Happy Birthday-kyltit olen löytänyt Magnolia Bakerystä. Ostin yhden Nykistä vuosi sitten kun olimme siellä lomalla, mutta ne jäivät sitten hotellihuoneeseen. Onneksi ystäväni oli niin ihana ja toi minulle uudet siellä ollessaan. Syötävät kukkakoristeet joita oli myös sitten synttäriijuhlissa lapsille kuppikakkujen koristelua varten ovat Doctor Oetkerin ja löysin ne omasta lähi k-kaupasta ( kuten myös nuo samanmerkkiset muffinivuoat). Mielestäni nuo kukat olivat hurjan söpöjä! Kakkukynttilät ja pienet paperihatut ovat Rice Dk-merkkiset. Ne ostin NK´n lastenosastolta viime kesänä.

DSC_0229

DSC_0227

DSC_0226

DSC_0225

DSC_0240´1

Siskon tekemä suloinen kortti piti lukea ja tutkia tarkkaan alusta loppuun.

DSC_0261

DSC_0276

 

Mukavaa tiistaipäivää!

Lattemamma

12 COMMENTS
|
8,103 VIEWS
|
Partager sur Facebook
12 comments on “ Synttäriaamu „
Anna, on October 20, 2015

Oi oi miten ihanaa!! <3

Sofia, on October 20, 2015

Kiitos Anna <3

Irina, on October 20, 2015

Hurjasti onnea pienelle,suurelle Purkalle!
Hän on todella suloinen.
Hyvä ajatus tuo croissant, varastan heti 🙂
Perässä tullaan joulukuussa.

Sofia, on October 20, 2015

Kiitos Irina! <3

Kaisa, on October 20, 2015

Niin tunnelmallista!!!mistä tuo ihana kortti on?

Sofia, on October 20, 2015

Kiitos Kaisa! Kortti on Paper Sourcen liikkeestä Sohosta.

Anna, on October 20, 2015

Ihania kuvia. Hattaraa näkee blogissa enempi, joten oli kiva kun oli tavallaan Purkan postaus. Ihania tyttöjä.

Sofia, on October 21, 2015

Anna, en ole itse asiaa huomannutkaan, mutta ehkäpä hänestä olen sitten kirjoittanut enemmän. Kiitos kaunis! <3

Täti Ruskea, on October 21, 2015

Ihana synttäriaamiainen tunnelmineen! Itsekin tykkään kovasti tuosta aamupala ja lahjat sänkyyn -perinteestä ja täälläkin lapset sitä aina kovasti odottavat. Kivoja lahjoja oli Purkka saanut. Meidän pikkupojat ovat kulkeneet potkupyörällä pidempiä matkoja ennen kuin oppivat ajamaan ilman apupyöriä. Keskustassa asuessa potkulauta on taatusti hyvä kulkuväline.

Sofia, on October 22, 2015

Täti Ruskea, kiitos! Potkulauta on tosiaan näppärä kompaktin kokonsakin puolesta ja vetohihnalla saa pidettyä potkijan suht lähellä itseään ( ihan turvallisuussyistä).

Mirva_h, on October 21, 2015

Kauniita kuvia!
Onnea suloiselle Purkalle!

Sofia, on October 22, 2015

Kiitos paljon Mirva_h!

Leave a comment
name
email
url
message